07.04.2021
Piše: Južnjak

Tužbe protiv medija: Vreme je da kažemo NE

Da li stvarno verujete u informaciju da je „Milienijum tim“ iz Beograda tužio dva portala na jugu Srbije, „Info Vranjske“ i „Jugpress“?

Da li mislite da je „Milenijum tim“ iz Beograda stalo do naznačenog iznosa koji traži u tužbi od portala sa juga Srbije, verovatno manjka evrića za kupovinu zemljišta na jugu Srbije, ali možda?

Da li verujete u informaciju da „Milenijum tim“ iz Bograda nije mogao pred nadležnim sudovima u Beogradu, kod kojeg je podneo tužbu protiv portala sa juga Srbije, da tuži funkcionere iz Beograda čiju izjavu su preneli portali sa konferencije za novinare?

Ako verujete u nešto od ovoga, onda i treba „Milenijum tim“ iz Beograda da sruši jedina dva nezavisna portala na jugu Srbije, sada, a posle da uđe i da ruši Vas, Vaše domove i Vaše porodice.

Ovo nije udar na „Info Vranjske“, na „Jugpress“, da jeste, lako bi oni ponovili „Savamalu“, bez svedoka, bez medijske halabuke, bez novinara, mada, nije li to krajnji cilj ovog cirkusa.

Da sutra, kada ne bude onih koji kao tračak svetlosti na jugu Srbije, u moru mraka, dobro plaćenog i kupljenog, mada je prava reč, potkupljenog mraka, pokušavaju da ukažu na sve nepravilnosti koje ti isti prestonički mediji ne uspevaju da dobace do juga Srbije, do nas „sirotinje“ izvan provincije, na krajnjem seljačkom, ratničkom jugu Srbije.

Krajnje je vreme da se zapitamo, da stavimo prst na čelo i malo šire posmatramo ovaj, ne bih rekao pravnički, jer je u ovom slučaju pravo skočilo kroz prozor, već medijski, jer se guše dva objektivna medija, kritički nastrojena prema svakoj vlasti, dva portala u službi gradjana, bez verskih, nacionalnih, političkih predrasuda, u kojima svi imaju mogućnosti da kažu ono što misle.

Ovo nije zaštita njih, ovo je zaštita nas, našeg mišljenja, naših prava, naših sloboda, porodice, teritorije, tradicije, našeg brenda, jer priznali to ili ne „Info Vranjske“ su brend, brend ne pristajanja na ucene, smicalice, potkupljivanja i ono što je najbitnije „brend ne pristajanja da te vrate u praistorijsko doba i izvrše ti lobotomiju mozga“.

Zato sada ne smemo da ćutimo, jer se brani istina, brani pravo da i mi na jugu Srbije imamo pravo da znamo šta se radi za nas, ili kako neki vole da kažu „za našu decu“ jer ona će ostati ovde i ona će se informisati preko „Info Vranjskih“, „Jugpress“ i braniti te iste Beograđane iz „kruga dvojke“.

VREME JE DA SE I NAŠ GLAS ČUJE, VREME JE DA KAŽEMO DOSTA JE, DA KAŽEMO NE!

„SAD STE ... VI NAMA PRIVUKLI PAŽNJU!“

Komentari

VRANJANCI DA LI CE VAS I OVAJ ODLICAN TEKST POMERI. ODLICNA UVERTIRA ZA POCETAK RAZOTKRIVANJA OVE ZLOCINACKE VLASTI.

Gospodine pre nego sto pisete komentar trebalo bi da se malo informisete.Nisu tuzene Juzne vesti vec Jug pres.

Svaka cast na tekstu.Treba da se zapitamo dokle ce nepristrasni mediji da se guse i dokle cemo cutati i biti neinformisani,dokle cemo biti sputavani i dozvoljavati da nam se namece samo ono sto se zeli cuti,gde je otvorenost i sloboda naroda.Zar ce se ugnjetavati i gusiti svaki medij koji otvara oci?Zapitajte se ljudi...

Milenijum je u pravu. Za svako lupetanje,blacenje, iznosenje neproverenih i malicioznih informacija..Sledi kazna. Zato platite.

ZutoCvece