14.01.2021

KOVID LUDILO lova na veštice

Otužna 2020. prolazila je sporo kao najteža bolest, ali joj je konačno došao kraj.

Prvi put do sada nisam imao potrebu da nekome čestitam Novu godinu i nije me grizla savest.

Shvatio sam da su to naučeni programi, koji nam govore šta treba da radimo, ako to ne uradimo onda smo loši prijatelji ili nevaspitani rođaci.

Nije bitno šta mi osećamo, bitno je da radimo za šta smo programirani.

Tako nas i sada programiraju, prebacuju krivicu na nas da smo mi krivi za širenje virusa, odvajaju porodice, ubeđuju nas da su naši poslovi mesto žarišta i da se baš tu razmnožava taj strašni virus.

Dok naši poslovi propadaju, njihovi poslovi sve više rastu i oni koji nas ubeđuju u to postaju sve bogatiji.

Za nas je u redu da ne radimo, mi žrtvujemo naše poslove za viši cilj, dok naše vođe i dalje očekuju da plaćamo porez i sve ostalo što dugujemo državi, samo da bi oni mogli tim istim parama da plate vakcine.

A najgore je to što se ti isti odriču odgovornosti, a pritom abnormalno zarađuju.

Naši političari koje smo tu postavili da nas predstavljaju ne smeju da zucnu, nego samo klimaju glavom, a mi kao beskičmenjaci poslušno zadižemo rukav.

Mislite da naši lekari ili naučnici ne znaju da je ovo globalna zavera?

Naravno da znaju, ali ne smeju da zucnu, neće ih „spaliti na lomači“,  ali će ostati bez licence za rad ili će ih provući kroz medijsko blato, pa su tek tad  završili sa karijerom i svojim solidnim primanjima.

Ali ni to nije bitno. Bitno je da shvatimo da smo mi većina, koliko god oni bili moćni, nas je mnogo više.

Imamo mogućnost da se suprotstavimo ovom „Kovid ludilu“, da se probudimo i počnemo da razmišljamo svojom glavom.

Ja sam ubeđem da se sistem može promeniti, ali ne revolucijom koja će dovesti neke druge ljude na vlast, jer će opet biti sve isto, šta više čak i gore, kao što se to pokazalo kroz istoriju.

Promena može uslediti samo ako se duhovno uzdignemo i počnemo da radimo na sebi i za sebe.

Ja ne pričam ljudima šta treba da rade, nego pričam šta ja treba da uradim za sebe i svoju porodicu, jer ako nešto ne uradim,  „Kovid ludilo“  se uvlači u sve pore i pitanje je kada će zakucati i na moja vrata.

Zato, ostaje nam lagan izbor: da nešto promenimo ili da stavimo masku i slepo slušamo naše šizoidne vođe.

Komentari

Da li autor ovog teksta smatra da je pandemija deo nečijeg globalnog plana? Da se iza svega krije nešto drugo a ne borba za očuvanje života i zdravlja? Opsano je iznositi ovakve tvrdnje bez pokrića. Što se tiče lekara, pogotovu onih i Vranju, reklo bi se da oni upravo veruju da je pandemija izmišljena sudeći prema njihovom slabom odzivu za vakcinaciju.

A da vi nama Nenade objasnite kako to da ni jedan politicar nije zarazen niti umro od Korone?

Bravo, svaka čast, svaka ti je na mestu. Kad nam grad ne budu vodili Gonzi, Neši, Zupe i ostali mediokriteti onda će nam biti bolje. Gonzi došao na vlast i zaposlio sve rođake, komšije, prijatelje, samo sa ciljem da ga podržavaju da on što duže tu sedi i vlada. Neši potrošio milione evra, pritom od komisije za sport, preko uprava klubova postavio rođake i drugare. Zupe me ka partije, pa je čas demokrata, socijalista, pa malo naprednjak, sve sa ciljem ličnog interesa. Sukob interesa ne postoji, samo drpaj i stavljaj i svoj džep. Narod treba da digne glavu i kaže DOSTA!!!! Sledeći potez, svi za slobodno Vranje, slobodnu Srbiju!!!! Budimo jedinstveni i oterajmo ove lopove i ne radnike, hoštaplere i kriminalce. Dosta više sa partijskim zapošljavanje!!!!

Sto ne spomenu i Djosu da je zaposlio sve ljude sa F dijagnozom u Vodovod, mada su mu to prijatelji ali nema smisla od clanstva. Gonzi barem zdrave, pismene i neukaljane ljude je zaposlio...eto toliko samo da te podsetim Dijana.

Draga Mila, kad kažeš pismene, neukaljane ako misliš na Sanju Zlatković, Smilju, Pešu....no coment!

U Izraelu je vakcinu (Fajzer) do danas primilo oko dva miliona ljudi! To je oko petine stanovništva. Da li su oni naivni i budale? Obično se za Jevreje to ne misli.

Autor teksta bi trebalo prvo da preispita svoje ludilo, a tek onda komentarise kolektivno. Mozda misli da svi grupno odemo kod njega na "hipnoterapije"? Taj isti je bio u vladajućoj partiji do trenutka kad je shvatio da ne moze da se okoristi onoliko koliko je planirao, jer ima i vecih igraca. A sad svi oni nisu dobri. Da, da, hoce tako, sad je grožđe kiselo! Molim redakciju Vranjskih da preispita biografiju i moralna ubeđena pa tek onda dozvoli svakome da piskara po portalu.

ZutoCvece