31.07.2020

Narod HVATA STRAH pd vaših lepih vesti

Savet za informisanje GrO SNS Vranje obratio se javnosti saopštenjem, a svi plaćenički mediji preneli, koje počinje sledećim: 
„Republička Direkcija za imovinu Republike Srbije, raspisala je 18. juna oglas, sa uslovima prodaje Specijalne bolnice za rehabilitaciju u Vranjskoj Banji, po početnoj ceni od 870.304 evra, a potencijalnim vlasnicima je dat rok za dostavljanje ponuda u naredne dve nedelje, tj. do 24. jula za uplatu depozita, a 28. jula rok za podnošenje ponuda.

Kako to obično biva, ovu lepu vest za Banjčane preneli su svi portali i televizije. 

Ali kao po običaju, jedan portal je i od ove lepe vesti pokušao da napravi aferu i stvari prikaže onakvim kakve nisu. Verovatno pod pritiskom svojih mentora i finansijera, pokušavaju da sve što država radi za našu Banju povežu sa kriminalom i korupcijom, baš kao u lepa i srećna vremena za Dragana Đilasa i njegove.“

Da podsetimo neinformisan i nabeđen Savet za informisanje SNS Vranje, da prodaja imovine za koju su generacije Banjčana i Vranjanaca odvajale od svog ličnog dohodka, ne predstavlja za nijednog pošetnog građanina Vranjske Banje lepu vest. 

Da vas podsetimo da se Banjčani, Vranjanci a i ostali građani Srbije, sećaju kako su se odvijale prodaje kada je Đilasov kadar bio na čelu „privatizacione pijace“ – Siniša Mali, još jedan argument da se ne raduju nego strepe.

Jedino ako lepa vest za Banjčane ne bude da će pare od prodaje apartmana po bugarskom primorju da uloži u Vranjsku Banju, to je onda lepa vest.

Da vas podsetimo da i danas traju „lepa i srećna vremena za Dragana Đilasa i njegove“: bivši član Otpora, Marko Đurić, bivši operativac Đilasovog DS, Goran Vesić, bivši koalicioni partner Đilasa, Mlađan Dinkić, bivši operativac DS i Đilasa, Vladimir Beba Popović, da ne zaboravimo Anu Brnabić, da ne zaboravimo bivšeg šefa kabineta Mlađena Dinkića a sada šefa kabineta Aleksandra Vučića, Ivicu Kojića, treba li da spomenemo bivše koalicione partnere Dragana Đilasa socijaliste i sadašnjeg savetnika i „čuvara“ Aleksandra Vučića, Aleksu Jokića, inače ministra policije Slobodana Miloševića, Biljana Ivković, Aleksandar Vlahović, Dragan Bujošević, kako vi volite da kažete „Žuti Bujke“, Dragan Šormaz, večiti Drecun,  treba li još da vam dočaramo lepa vremena koja još uvek traju, samo ih vi ne vidite od Soroševe podrške.

U saopštenju Informative SNS se dalje kaže: „Gospodo „nabeđeni” novinari, apelujemo po ko zna koji put, da proučite etiku novinarskog poziva koja podrazumeva kredibilitet izvora, a ostavite se fabrikovanja vesti baziranih na gatanju u pasulj ili gledanja u staklenu kuglu. Ako niste još toga svesni, paganskih običaja više i da nema, živimo u 21. veku, stoji u saopštenju Saveta za informisanje GrO SNS Vranje.“

Kada smo kod paganskih običaja, da vas i tu podsetimo da ste dokaz neznanja i neinformisanosti, što iz navedenog navođenja pasulja i kristalne kugle, zaključujemo da o paganizmu i paganskim običajima, kojih je inače i Pravoslavlje prepuno i to, baš i danas u 21. veku, pošto je paganizam jedan od perioda u stvaranju hrišćanske religije, a ovo što vi navodite su vradžbine i sujeverje, dosta prisutno u redovima SNS posebno među kadrovima iz Donjeg Vranja, Vrtogoša, Korbevca, Poljanice i Vranjske Banje. 

Tih vračeva posebno ima pogotovo među vlasnicima plaćeničkih lokalnih medija, koji su naširoko poznati po svojim izvorima informacija iz „nebeske Srbije“, kodeks da i ne spominjemo, pošto kodeks ne podrazumeva „podvođenje saradnica radi ostvarivanja prihoda od prodaje reklamnog prostora“, mada, možda je i to sujeverje.

Niste vi krivi, kada bacimo pogled na saopštenje koje je dao vaš predsednik, mentor i vođa u Vranju, a poreklom iz Vranjske Banje, uviđamo svu zabludu vašu i ideala u koje verujete. 

A, da, njega ispustih u nabrajanju Đilasovih saradnika, pošto je tada verovao da „struka ide ispred politike“ kada je u ime URS-a i Mlađana Dinkića delio kokošija jajca po Vranjskoj Banji, pa ga i ne krivimo što ne zna od kada postoji portal InfoVranjske, a još manje zna da je upravo naš saradnik pisao o privatizaciji Simpo cveća, o privatizaciji pogona Simpa i sumnjivoj prodaji štamparije. 

Od njega smo i očekivali da ne čita, ipak je diplomirao na pomorskom pravu, a ono se ne čita, nego od „gusara sa jataganom“ izučava. 

Verovatno pod uticajem pomorskog prava iz Crne Gore za najveći uspeh svoje feudalne uprave u Vranjskoj Banji smatra rušenje „Skadra na Banjštici“, samo da podsetimo, njegov otac se ponosio početkom radova, stavljanjem kamena temeljca i celogupnim projektom „Skadra na Banjštici“, ali što otac započne, „pomorski pravnik“ poruši, takvo je prokletstvo.

I da zaključim, verujem da ste srećni što ste delovi timova, kojih i kakvih, videće se, verujem da ste ponosni na sve što je, po vama u Banji urađeno, verovatno i na jugu Srbije, verujem da ste sretni što sprovodite politiku vašeg predsednika Aleksandra Vučića, verujem da sve to i građani Vranjske Banje, juga Srbije znaju, verujem da zato i ne izlaze da glasaju u sve većem broju, a verujem da će konačno građani pored saznanja i da pamte, posebno na jugu Srbije i posebno na teritoriji Kosova i Metohije. 

Verujem da ćete vi uskoro sve da pokušate da zaboravite, ali građani….

Komentari

Građani BANJE I Vranja nisu izašli da glasaju ali SNS dopunio do 50 proc.pokrao i lazirao izbore. Doturio popunjeni listici. Lopovska banda.

NE samo to. Oni prakticno vladaju sa manje od 30% glasova godinama. Izaslo 50%, od toga je njihovih 50% da se razumemo. Prema tome od 10 coveka samo 3 su zaljubljeni u Velikog Vodju. Tolko o velikoj (kradji) pobedi na izborima.

ZutoCvece