30.07.2020

Bulate, ko to tamo u startu laže!?

Poznati vranjski političar nenaprednjačke opcije pre pet godina, u retkom nastupu iskrenosti, više u zbilji, manje u šali, rekao je ne trepnuvši «da na putu od svoje kuće do kancelarije slaže, onako usput, najmanje desetak ljudi, a u zadnje vreme je sebe uhvatio kako i samog sebe laže».

Lider vranjskih naprednjaka i poslanik, Banjčanin Slaviša Bulatović, sličnu istinu o sebi nikada nije izgovorio, ali se u poslednjem pismu svojim medijima «proslavio» masnim lažima na samom startu, kada je slagao da ga «lažovi iz InfoVranjskih» već sedam godina hapse, osuđuju, smenjuju, svađaju sa Bosketom Stevanovićem»!?

Slagao je u svom karakterističnom i prepoznatljivom stilu, na startu, jer InfoVranjske pre sedam godina nisu postojale, budući da rade od 22. decembra 2017. godine, dakle, Bulatova laž teška je sedam dugih godina.

U svom otpozdravu na pismo Slaviše Bulatovića, startera barona Minhauzena, vraćamo ga u 2016, na početak poslaničke i prave političke karijere, kada je baš novinaru-lažovu obećao «godine razvoja» Vranjske Banje.

Svako ko se usudi da svrati u Vranjsku Banju odmah, onako Bulatovićevski, na startu će se suočiti sa jednom od najmasnijih laži čitave njegove karijere; razvaline, ruševine, ostaci ostataka nekadašnjih firmi, započeto pa nezavršeno, srušeno a ne sagrađeno, obećano a ne ispunjeno!

Baš na startu izgradnje šetališta u Vranjskoj Banji, šta bi drugo, opet nova-stara laž: šetalište završavamo za sto dana, izreče Bulatović i ostade živ!?

(U)gradilište šetališta i dalje je polumrtvo, nezavršeno, a od početka radova prođe godina, «jubilej» za ponos i diku Bulatovića i njgove stranke.

U svom «znamenitom» pisaniju koje vrvi od opštih «istina», a pojedinačnih laži, Bulatović prekoreva novinara InfoVranjskih «da ne piše o privatizaciji «Simpo Cveća», jer je od «Simpa» dobio stan!?

A novinar nikada nije radio u «Simpu», osim što je nekoliko puta bio na konferencijama za medije, pa možda su mu, ko zna, zbog toga dali taj tajanstveni stan!?

Banjski baron Minhauzen dalje navodi «da su oni, naprednjaci, rešili «Skadar na Banjštici» i opet obmanjuje javnost, jer rušenje starog objekta u srcu Banje nije rešenje, jer je to mesto sa svojim vanzemaljskim izgledom strava i užas i danju i noću.

Da dalje ne dužimo sa probijenim rokovima za gradski park i ulicu Bore Stankovića, sa «odličnim» poslovanjem «Jumka», a umalo da ga «Komrad» otera u stečaj, dok EPS opominje da je dug za struju prešao 622 miliona dinara, sa silnim obećanjima datim Banjčanima a ne ispunjenim, sa kletvama zaposlenih u Stacionaru zbog nagoveštene likvidacije ustanove...

Laž na kvadrat, laž do laži, a između njih, opet LAŽ, pa zato pitam ko se Banjom slobodno šeta, a ko beži od naših Banjčana?

Komentari

NAJBOLJEG NOVINARA JUGA SRBIJE STITE STRAZE DJENERALA DRAZE.

Bravo Bale sve je istina ali je ukrao i zgradu i školsko dvorište. Posejao travu ogradio sa jelke. A na stadion se osusila trava. Nema fudbal ali ugradio se čovek tj Bulca. Čovek koji samo misli kako će da dođe do.pare ne misli za napredak BANJE I Vranja. Važno deca mu se kupaju u bazen. Zajedno sa deca na selo. Kad padne ima da ga pljuju banjcani i vranjanci. Blizi mu se kraj. Ne moze sns non stop da krade izbore. Dolazi kraj

Bravo Bale sve je istina, pod hitno u Mrtvo duboko,pa nek tako radi kod Mila u Crnu Goru nek rastura svoju djedovinu i pljacka crnogorce.Blizi se kraj.......................

Sanjas Bulata,ostavi vise coveka na miru. Promeni plocu malo.

ZutoCvece