03.04.2020

A di ga je Srećko?

U jednom od prethodnih tekstova na portalu, pokušao sam da gradane upozorim na opasnost pogrešnih izbora kandidata u politici.

Taj tekst je naišao na veliku reakciju javnosti, i komentare, a mnogi su se baš prepoznali i u ova teška vremena i potresli.

Neki su se latili i kucanja komentara, što je ispalo opasnije od ovog virusa koji nas satire.

Pogrešan izbor u politici, promašeni kadrovi, foliranti i glumci na pozicijama, pogotovo se ističu ovih, teških dana za Srbiju i njene građane.

Dok se na sve strane pojedinci na pozicijama upinju da zaustave ovu pošast, pa je i primarijus Miroljub doktor Stanković morao da se aktivira iz penzije i sa svojom licencom, doduše neobnovljenom, rizikuje da bude uhapšen u sred policijskog časa, samo da bi prisustvovao Gradskom štabu za vanredne situacije, mnogi se pitaju gde je načelnik Pčinjskog okruga Srećko Pejković?

Od kako je uvedeno vanredno stanje, a po nekim informacijama dobro obaveštenih pojedinaca, mnogo i pre toga, naš načelnik Srećko gubi se bez traga i glasa, mnogi se seire da ga je pokosila neka ženska boleštija na putu do Surdulice.

A, svi su se ponadali u njega da će u vanrednom stanju da pokaže najveću spretnost, pošto kažu da se u svom mandatu najviše interesovao za sektor za vanredne situacije i zapošljavanje izvesnih dama tamo.

I dok se vranjski štab upinje iz svih snaga, donosi represivnije mere i od predsednika Vučića, dotle se Okružni štab i ne oglašava.

Dboro upućeni kažu da nam najveća opasnost preti od susednih opština, ali informacije ni za lek, jer ga Srećko nema pa nema.

Ono što je otežavajuća okolnost u Srećkovom nestanku, što je i njegov zamenik „pukovnik“ Vedran Tašković, takođe član Okružnog štaba, u nekoj vrsti kućnog pritvora, pošto se vratio iz inostranstva, može se reći u nekoj vrsti produženog pritvora, pa ne može ni on, da hoće, da prikrije Srećka.

Nismo pametni da predvidimo kako će na to reagovati predsednik Vučić ili njegova desna ruka predsednica Vlade, Brnabićka, pošto je Srećko pak desna ruka premijerke za Pčinjski okrug, izgleda da je desna ruka premijerke zatajila u ovom slučaju.

Baš poražavajući podatak za naprednu stranku, da zataji čovek kome su baš dali poverenje i životnu šansu, ma i šofera i sekretaricu, a da pritom nisu tražili diplomu i školsku spremu na uvid.

Onaj ko je trebao da pokaže najviše muževnosti, pošto je dobro plaćen za nerad u normalnim uslovima i stanjima, totalno je zatajio u trenutku kada je trebao da se oduži narodu za period kada ga je taj isti narod plaćao.

Onaj ko je trebao najviše da da penzionerima, pošto je direktno plaćen iz njihovog smanjenja penzija, nestao je bez traga i glasa.

Sada se i onaj što je na sudu dokazivao da je duševno poremećen pita: „A, di ga je Srećko?“

Komentari

Tu je Srecko, ne kritikujte ga. Kroji vocke, zimsko prskanje, da se izore, poseje, treba ovaj narod neko da hrani. Zasto da dolazi na rabotu, da rizikuje ko preCednik Vucic? Sto posle ce radimo bez Srecka? A i da odmore onej sto se mnogo zalagao da ih zaposli. Oni su radili non stop, sad malo drugi neka rade. A i Gonzi da prodise malo, niko ne voli tutora nad glavu. Sad su se bacili na matematiku i racunicu, sa digitron naravno. Mnogo ce "kosta" da se sve vrati u red, kad sve ovo prodje. E tuj ce je Srecko najbitan, tuj ce on sa Bukimonta i Gonzalesa da zasuce rukavi, tuj ce oni da dav maksimum. Ovakoj bolje neka sedev doma, manja steta!

Kad je trebao da se istakne,zatajio.Pa kad ce se pokazati,ali od njega se nista drugo nije ni ocekivalo,vec zavuci se u misju rupu,dok ne prodje lavina.Eh Srecko,kakav srecko,nesrecko.

Ma Srećko je tu, evo ga sa klisara škopi svinje po Zagužanje. Klisar, što je do juče znao samo za škopenje i duži sa i kraći bez, a sada glumi ministra, uredio privredu u zemlju pa došao da se sa Srećka podseti davnih dana, uz pivo pred zadrugu. A Srećka ga na rabotu menja seka iz Poresku, jer je i on nju menjao kada je bila na odmor. A znanje na sve tri pomenute persone gi je na nivo kišne gliste. Ali zbirno, ne pojedinčno. I IZVINI kišna glisto :(

Па Срећко си је дом, евега отидна да опере косу. Викаше га од телевизију и рекоше да има заказано снимање ријалити који се зове ПОДЕЛА ПАКЕТА УГРОЖНИМ ГРАЂАНИМА ПЧИЊСКОГ ОКРУГА па да му коса неје масна, да је онакој разиграна. Телевизија је тој неје шала. А после још и сликање за фејзбук. Али рекоше да ће тој кратко да траји, брго ће си се врне дом, да одмори. Малка ли је радија,нарадија се он за сви вас, нерадници!!!

Ma ne mu radi omiljeno mesto u gradu, pa nema kude da obeduje u slasti i masti, al da ne plati, nego bs td da pozove seku... Il da kompenzuje s dozvolu za sto ti ne. BEDNO!

Srecko je legenda, mozete samo da mu pljunete pod prozor.

ZutoCvece