22.01.2020

Vreme lažnih i vreme laži

U Srbiji je sve lažno ovih dana - lažni ministri, lažne diplome, lažni moralisti, sve lažno, ili, u najbolju ruku, bižuterija.

Vranje je i ovde izuuzetak. Ne treba misliti da ovde ima nešto pravo, toliko daleko se ne sme ići, ali, sklono svojoj seljačkoj prirodi, Vranje ovih dana proizvodi baš laž do laži.

Dok je u Srbiji sve lažno, u Vranju su svi originali, ali, jasno je, teški lažovi.

Eto, recimo, Info Vranjske objavile su da se na ulici Bore Stankvića ništa ne radi.

Vidi se to sa fotografija, ali i sa video snimaka.

Ništa to nije sprečilo Gorana Đorđevića, direktora „Vodovoda“, da na svojoj plaćeničkoj televiziji izađe i kaže kako radovi u toj ulici teku po planu.

Sad, ili im je plan skroz lud, da raskopaju ulicu i tako je ostave čitavu zimu, ili Đorđević, po svom dobrom običaju, teško zaobilazi istinu.

Uzgred, kojim jezikom govoriti: da li se kaže „otuđivač tuđe imovine“ ili jednostavno „lopov“?

Eto, Vesna Pešić,  i sama pomalo lažna, kao pretila onom lažnom proroku i Mesiji, Overlordu naše stvarnosti, Predsedniku.

Ona ne može sama ni da dođe u policiju na saslušanje, a kamoli da naudi ovom koga čuva pola  sveta (od koga li,  poboogu?), ali, i ala i vrana skočila je u odbranu predsednika.

Za vranjski odbor  SNS-a, to je razumljivo, njima je to posao, nemoj Vučić da pomisli da ga Mice doktor Stanković i Anta ne podržavaju.

Ali, povodom Vesne javio se i PROUNS, koji sebe naziva medijskim udruženjem.

Na čelu ove tvorevine nalazi se Zoran Zuja Veličković, koji baš na slučaju Vesna pokazuje zašto je stvoren i kakve su mu namere.

Ovo lažno medijsko društvo protestvovalo je protiv Vesninih namera da očisti Overlorda. Šta ima mediji da se saopštenjem za javnost bune po ovom pitanju?

Ono niti je medijsko, niti ima veze sa medijima.

Ali, lažnjaci iz PROUNS-a, ustvari paradržavne organizacije za brzo mažnjavanje para i još  hitrije bekstvo, brane Predsednika.

Ja da sam Overlord, ja bi se zamislio šta to tako loše radim i čime sam zaslužio da me Zuja brani.

I  tako, sve go lažnjak do lažnjaka, sve lažna obećanja, sve lažne pameti, sve lažne namere i događaji.

Živimo vreme laži i vreme lažniih.

Ponekad, nije zgoreg da se i mi opipamo - stara poslovica glasi: ne možeš se stalno činiti Golemom a da jednom i sam Golemom ne postaneš.  

Komentari

Predsednica Švajcarske i Predsednik Austrije na internetu sede u vozu bez obezbeđenja. Nema koga da se plase. A našeg predsednika i ostale na vlasti čak i njihove porodice čuvaju kordoni specijalaca. Ako su ispravni da ih voli narod nema čega da se plase. Ko plaća toliko obezbeđenje? Narod. Od koga se plase? Od naroda. Znači ne rade kako treba pa narod nezadovoljan. Žive stetocine!

Toliko laznjaka u Vranje sto ima nigde nema. Pravnici stancovali diplome u Vranje kod Peru dekana ekolozi fabusovci megatrendovi unioni. Celi sns svi lazne diplome. I od drzavni Mitrovacki pravni i kupljene u Bosnu. A neki zaboravili gde su kupili. A neki završili sa bubice i toki voki kao Doša. Neki u CG. Pa će idemo u bolji zivot "njeknja".

Bogami Sale ima baba jezicinu kojom moze breg da odvali, a i tvoja je dugacka pa ti d... lize!!!

ZutoCvece