05.08.2018

Zabranjeno je sve što je dozvoljeno

Građani Vranja – omladino, studenti, radnici i seljaci, inteligencijo…,

zabranjeno vam je da se novinarima žalite na bilo šta čime u životu niste zadovoljni!

Građani Vranja – omladino, studenti, radnici i seljaci, inteligencijo…,

tim činom vlast nam je oduzeto elementarno prirodno pravo na dostojanstvo koje je stvoritelj podario svima bez izuzetka.

Građani Vranja – omladino, studenti, radnici i seljaci, inteligencijo…,

oduzeto nam je osnovno demokratsko načelo zapisano u svim međunarodnim konvencijama o ljudskim slobodama i pravima.

Od petkaa, voljom lokalne vlasti, u prostorijama poreskih obveznika i javnih ustanova uVranju, ZABRANJENO je održavanje press konferencija, na kojima su građani do sada mogli javnost da upoznaju sa svojim problemima.

Kako u Vranju nema institucije koja se zove Press centar, za taj oblik komunikacije nezadovoljnih građana sa javnošću, služile su nam vranjske kafane.

Od petka, lokalna vlast je to zabranila.

Naravno, ne pisanim aktom, jer bi za tako nešto trebala da ima onu mušku stvar, već u Srbiji odomaćenim metodama fašističkog ideologa „kristalne noći“.

Dakle, lokalni moćnici, predvođeni Srpskom nenarodnom strankom (SNS), rekli su DOSTA istoga dana kada su se Crkvni odbor iz Klinovca i njegov predsednik požalili na vladiku vranjskog i zatražili njegovu smenu.

I, šta ćemo sada?

Građani Vranja – omladino, studenti, radnici i seljaci, inteligencijo…,

s božjom voljom, konferencije za novinare držaćemo na ulicama Vranja, pod vedrim nebom.

… sve dok ovima ne istekne rok trajanja, a u Srbiji ne prođe SNS cunami.

Komentari

Ovi nemaju nameru da odu, prisvidjalo im se, a i narod se ne buni.

Ti, care, mešaš dve nespojive stvari! Da smo normalna država kaznili bi ovog čoveka ili bi barem mogli da ga kao građani bojktujemo. I niko se ne plaši da kaže bilo šta, nego je narod nezainteresovan. A, naročito ne smatraju portal Vranjske podesnim za to. Smatraju vas za tračerski portal tipa novine Skandal ili Svet, zbog čega imate i najveću posećenost. Ne zavaravajte se da je zbog drugog!

Tako je on je za corku, ali sudjeno je u Nisu i to je zavrsio sadasnji Patrijarh Irinej jer je bio tada episkop niski

Nije cunami, to se izlila fekalna.

Iricu idi sadi si lukac i papriku u Davidovac, napravi djuvecku bez meso kao i do sad, ne gubi vreme na novinarstvo neces se leba najesti od novinarstva sad pod stare dane.

Kude i kome da se žališ ako nešto nije dobro.Tatku što ti spije sa majku.Ćuti si i trpi, jer ako se slučajno požališ negde, a čuje se i vidi se, ima da ti litnu kraci od rabotu ko na Babačka.Mrak ćete izede.

ZutoCvece