ZVEZDA posle Liverpula u - SURDULICU!

Utakmica 16. kola jesenjeg dela šampionata Super lige između vranjskog Dinama i beogradske Crvene zvezde odigraće se u Surdulici, jer i nema gde drugde.

Vranje ima tri stadiona, ali su svi van upotrebe - „Jumkov“, jer je neuslovan, gradski u Šaprancu, jer je uništen, i novi, na Sportskom centru, jer nije još ni počeo da se gradi.

U takvoj situaciji, a ne bi li se nekako opravdao zbog ranijih najava, Dragan Antić Recko, predsednik i trener vranjskog superligaša, u izjavi za Sportski žurnal rekao je da „su u toku radovi na stadionu «Jumka» sa ciljem da bude osposobljen za prvenstvene mečeve u eliti“.

- Dinamo je u meču finala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde dokazao da može da bude odličan organizator, pa će to i sada pokazati u Surdulici u meču sa crveno-belima, a ubeđeni smo da će ovaj susret predstavljati pravo uživanje za sve ljubitelje fudbala sa juga Srbije - istakao je Antić.

Utakmica prošlog kola između Radnika i Dinama nije protekla u sportskom duhu, ali trener Vranjanaca očekuje da se tako nešto ovoga puta ne može ponoviti.

- Svi pravi ljubitelji fudbala, koji vole sportsko nadmetanje, a ne provokacije i nasilje, verujem da će uživati u duelu Dinama i Zvezde i podržati svoje ljubimce u nastojanjima da ostvare povoljan rezultat protiv šampiona Srbije - napomenuo je prvi čovek vranjskog Dinama.

Utakmmica se igra u nedelju 11. novembra, a karte će se prodavati za simboličnih 100 i 200 dinara.

Prethodne nedelje, posle derbija sa Radnikom, Antićev asistent Radimo Jovanović obećao je da Dinamo više nikada neće igrati u Surdulici.

Opet...

S. Kostić

Komentari

Pas reko , pas poreko,sd da Recko lepo posalje izvinjenje ne na Novicu nego na svi Surdulicani sto je lajao po njima.

Jelasnicki Sojic

E moj grade koje sve dvorske budale okuplja. Recko. Pa ko još njemu veruje. Pljuje Tončeva, sada se izvinjava.Strašno šta sve ovi naprednjaci dopuštaju sebi, da zajebavaju ceo grad. Mislim da ovog puta Recko mora da obuce odle sa svadbe. On je nastavio da sluša Miroslava Ilića i da on i njeegov stin štete grad sa ovakvim rezultatima tj toliko placaju građani oko 10 000 evra

Recko si kalapi pare a mi ga navodno kritikujemo a znate kolko on haje za to,covek bez ikakvog morala Ali nije on kriv Neko mu je to omogucio ,da li je ovo zemlja bez zakona Ali ovo sto radi je totalno iz interest I gazenje preko leseva,ej zemlja Srbijo.

Najnovije vesti

LIBA novi odbornik SNS-a »

Skupština Grada Vranja na svom 35. zasedanju izabrala je za novog odbornika SNS Nebojšu Cvetkovića Libu, ranijeg kontrav...
ZutoCvece