ZUPANČIĆI uklonili letnju baštu

U Vranju je u noći između subote i nedelje uklonjen deo letnje bašte kafića «Baza B», koji je u vlasništvu Marine Zupančić, supruge gradskog većnika za privredu i ugostiteljstvo Nebojše Zupančića.

Kako saznaju InfoVranjske, vlasnica kafića «Baza B» nema ugovor sa Gradom Vranjem o korišćenju javnih površina, pa je po pretpostavkama prisutnih zaključeno da je letnja bašta uklonjena nakon pisanja InfoVranjskih o ovom kafiću.

Naknadnim istraživanjem Info Vranjske saznaju da kafić «Baza B» do 1. novembra ove godine nije imao prijavljenog nijednog radnika niti sanitetsku knjižicu, a imao je svega dva fiskalna računa, što se vidi po uplati pazara.

Firma kojoj pripada kafić «Baza B» je iz Novog Sada.

Prema saznanju Info Vranjskih, Zupančići su glavnu zaštitu imali od Bobana Antanasijevića, načelnika Odeljenja za inspekcijsle poslove, i Nenada Tasića, načelnika Odelenja za budžet i finansije.

- Zna se kako se puni gradski budžet, to najpre moraju da znaju Antanasijević i Tasić, ali oni kao da nisu svesni da štetu nanose Gradu i njegovom funkcionisanju - zaključuje sagovornik Info Vranjskih.

NIV

Komentari

Da li je ovo normalno???? Neko nema užinu detetu da kupi a ovaj hoštapler koji je promenio sve partije došao do Vučića i Bosketa i sad muzi što više. On većnik, žena službenica u Komrad i sve na crno radi a ništa ne plaća???
Ma vi ste bre stoka naprednjaka!!!

Pa sto se ti nisi ubacio sa vucica? Nego si beskoristan. Nema vajde od tebe. Napravi nesto od svoj zivot umesto ds kukas ovde po portali kako neko ima a neko nema. Svako se bori na svoj nacin u zivot da se obezbedi. Nego si nesposoban sigurno

Mislis svako se bori da krade? Ti si ili Zupe ili ona njegova ili si slican njima, lopov. More kraj ce vam uskoro doci

Nece ne sekiraj se. Gledaj si svoju guzicu i kukaj kako nemas

Misliš da zna da krade kao ti
Zupancicu da ne bi bio uz Vučića mafiozu. Doci će i vama kraj. A ti više nemaš nove stranke. Svi te znaju.

Svirajte mi tiho tise. Najmanja violina svira samo za tebe.

Zupe, Boban i Taska???? Već je to organizovana kriminalna grupa!!! Gonzi alo u Vranje li si?????

Gonzi gi postavija care, s kim si takav si..

Zimska basta nema papiri,na crno!

Koji licemer, ne plaća ništa, Boske ga štiti a Gonzija ulavi, smeška mu se još ga dovodi tu da jede i pije. Pritom dinar ne plaća gradu.

Jeste Gonzi tu klopa za dzabe,a ovaj se bahati

Gonzija samo zanimaju novci i sve što je ćelepur doktorska rabota i samo njegovo dupe da sačuva svi živo će proda.
Čovek ima kratko pamćenje misli da je ovo večno A proći će mnogo brže nego što misli.

Ovo je Vučićeva napredna Srbija. Zupe pređe iz SPS u SNS i opet većnik, sad i drpa preko resora za koji je zadužen. Tasić preletačević Bulatov poltron sad druka za Gonzija, kao nagradu zaposle njega i ženu za stalno, Boban si pliva u sve priče, ne diram te ne diraj me.

Preletač...promeni partije ko surča konji i još više se udidi...i sve mu malka....dajte da sakupimo pare da mu dademo...on je dekintiran klasično...uvek...

Mnogo lep vecnik sigurno ne diluje i fakultet zavrsio.

Ima tu neka CAKA sigurno, Tasić zna 100%. Mada zna i cela opština

Taska uvlakac,cika Zupe i Bobe klamarica su dobitna kombinacija u kojoj svako profitira.
Taska uvlakac uvuko se svima dok ne zavrsi rabotu za svoju "gospodju", s Bobetom se slizao da ga ne bi ometali dok zida svoju terasicu od par kvadrata, naravno bez dozvole i u svemu decko nadje neku caku...
Bobe klamarica drcan ko selska ala, samo da puni dzep, nije bitno kako,ali samo da je njegov u pitanju
Cika Zupe uvek zna gde, s kim i kako, stare cake zna
Ali mi nije jasno kako nas divni i posteni gradonacelnik sve to vec ne vidi i ne rastera bagru, ruze sliku o njemu, ha ha ha i posle ko nam je kriv

A Gonzi je bolji?

Opet cu ja isto... ove zene koje cekaju da ih muz zaposli.... pa da li je moguce da si toliko nesposobna da ne kazem nesto gore..

Jeco, to li ga zezaš za onog sa mustaći iz Češalj.

Bravo Info vranjske.Izneli ste niz optuzbe bez ijedan dokaz.Vi ko za Vucica da radite

Stvarno si KRELAC, da je laž ne bi odmah sklanjao bastu. Nego greota i Cira ga prevario. Sve on oštećen , jadničak

More vranjske iznoseći istinu pamet im pomeraju. I ne samo vranjske ceo grad zna da je sve istina i da je Zupe kupio diplome jer je bio nikakav đak i da je jedan od najveći lopovi u gradu.

Pa i žena na antanasijevica drži fabriku sa pola neprijavljenim radnicima i vi li od njega očekujete postenje

A zatoj što su sklonili letnju bašču i što ne plaćav zakupninu, i imav dva kafića a firme otvorenebu Novi Sad, treba li u noge da gi celivamo i da gi se klanjamo zatoj što su tolko pametni da zajebev državu... Zajebali vek... Cupići...

Kriminal,lopovluk,korupcija=sns.Cime se bavi tuzilac Danijala Trajkovic?

Procentima...

Gde su oni družebriznici koji ovde nama pricaju da mi gradjani Vranja nismo dobro jer imamo navodno mržnju prema Zupančiću. Zar je u normalnoj zemlji za koju se oni zalažu dozvoljeno da ljudi koji drže kafice, razne ugostiteljske objekte rade na crno. Da ne plaćaju nikakve obaveze prema gradu, opštini, državi i radnicima. U ovoj situaciji prozvani gospodin je gradski Većnik. Strašno. Koji luksuz. Sve u ime i za ime vlasti. Hitno treba se ovo procesuirati ali je vlast gora od države Alkaponea. Za to si glasala Srbijo. Za našu ili vašu decu. Dno

Moj lokal tri meseca zatvoren,a evo sta radi ministar na mog konobara Boske.Kako te nije sramota Srecko?

Nije mi jasno zasto ne izadju sa podatkom koliko koji kafic placa povrsinu za baste, a to je samo po papiru 20% kom.inspekcija koja ne podtoji neka da podatak evo i Vremeplov, Bugarin pa Civric koliko placaju , nista normalno.ali to nesmeju da objave.

Nenad Tasić li je onaj ćelavi.... Svaki dan sedi tamo, a muva i sa Antu po PIO....

Zupe prvo nam uplati plate za Haremluk pa onda ostalo plaćaj !!!!

Na Peru Alisu licno je kafic srusio Antanasijevic i to covek imao svi papiri.Ovde vlasnik firme iz Indiju ,sve fals.Pravi primer sns ludnice i stanja u ovu kasabu.

Boske evo gde mozes da radis Ali nema osiguranje.

Oni prvo za maline da isplate pare sto su duzni pa tek onda za zakup gradu. Sramota!

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece