ZUJA traži odštetu od SKROMNIH 100.000

U Osnovnom sudu u Vranju u utorak je počelo suđenje uredniku Info Vranjskih Saši Stojkoviću i novinaru Slavomiru Kostiću, u predmetu u kome su tuženi od strane vlasnika RTV-a Zorana Veličkovića Zuje.

Sudija Suzana Đorić je na prvom ročištu u kome Veličković traži da se novinari „kazne po zakonu“, ponudila je, po pravilima, mogućnost da se stranke u sporu izmire.

Tužitelj Veličković pristao je na pomirenje, iskazao spremnost da optuženima „da još jednu šansu“, pod uslovom da se tuženi javno izvine, javno na portalu Info Vranjskih napišu da su lagali i plate „pravednu nadoknadu“.

Na pitanje sudije šta podrazumeva pod pravednom nadoknadom, Veličković je rekao „pa, neka bude skromnih 100.000 dinara“.

Na ovo mestu je suđenje prekinuto iz proceduralnih razloga, (optuženi i njihov advokat Dragan Nikolić nisu mogli da se upoznaju sa predmetom), a naredno ročište zakazano je za 9. jul.

Tada će svakako mnoge stvari biti jasnnije, ali, šta li za Velličkovića predstavlja neskromnu sumu novca, kad mu je nečiija polugodišnja zarada „skromna“?

SSB

Komentari

Samo taj Zuja neka cuti, namestio sina u Bezbednosno Informativnu Agenciju iliti BIA. Sramno, neko za svoje moze sve a obican narod nema za hleb.

Svakakvih Zuja ima i u Vranju i u Srbiji. Ma motke za njih a ne narod ga plaća a on misli da je car. Ma ukinuti tu tv kad ništa nema na programu već samo ono što njima godi. Ma napolje lazovi pljačkaši uvlakaci sram vas bilo.

Ta vaska od coveka je uzeo socijalni program i nastavio da radi i da i dalje zivi kao parazit na grbaci grada i drzave. Ne postoji zena koju nije ucenjivao za rad posla da bude sa njom. Cak i decu do skorasnjih simpivih kolega sa kojima je radio i kojima otac moze da bude. Manije koji zaustavlja na ulici, ulazi u radnje, salje poruke...jednom recju bolesnik koji je pri tom deda. Mozda najveca ljiga u gradu zadnjih 50 godina.

Najnovije vesti

ZutoCvece