ZUJA: OBOLEO SAM od Info Vranjskih

Vlasnik RTV Vranje Zoran Veličković, koji je zbog uvrede tužio Info Vranjske, ustvrdio je na trećem ročištu pred Osnovnim sudom u Vranju da je oboleo baš zbog pisanja portala i da mora da ide na Dedinje da se leči.

On nije odgovorio na pitanje kako je mogao da oboli u septembru zbog tekstova pisanih u februaru.

Inače, kao glavni razlog tužbe Veličković je naveo pisanje Info Vranjskih da je on dobio 6,5 miliona dinara na konkursu za javno informisanje Grada Vranja.

- Nismo mi dobili 6,5 miliona za informisanje, nego za projekte - rekao je vlasnik RTV Vranja.

Na kraju, Veličković i njegov adokat Stojan Ilić najviše su se žalili na komentare čitalaca na portalu, a a Veličković je, na pitanja Ilića, odgovarao i na koji način funkcioniše portal Info Vranjske!!!

Advokatski tim Info Vranjskih, koje predvodi advokat Dragan Niolić, a čine još i Vuk i Vukan Nikolić, savetovao je optužene, Sašu Stojkovića i Slavomira Kostića, da se na suđenju brane ćutanjem.

NIV

Komentari

Oboleo je on odavno! Nego da se ispita kako je godinama bio na javnoj fukciji, tj direktor tada JP RTV sa F dijagnozom? A za sve ostalo suvsno je pricati. A da treba covek da se leci treba, al nece da uzima redovno terapiju zato sve tako ispadne.

Njemu nema leka

ZUJO... pa kroz te komentare možeš da vidiš šta narod misli o tebi i tvojoj jadnoj televiziji, jedan od najomraženijih likova si upravo TI!!!!

Zar to neko gleda hahaha

Odavno je on oboleo od morala, etike, poštenja...umobolan.

Vikaj si drugarati Pahomiju da ti procati,ionako ste nekad bili na sve strane,doduse umre vi drugarica vi Defonseka sto ste kerefeke pravili na sve strane,pa ste sd usamljeni.Nego pomaga li mu na Pahomija da opet izvuce guzicu iz ovuj gomnariju sto je sam napravija ili ste raskinali.

Oboleo si ti od pljačku dupeuvlakacu. GODINAMA se slepas po svaku vlast. Olosu jedan. Podguzna muvo

Zujo kazi broj sobe, da ti donesemo banane i pomarandze.

Kako ga nije sramota. On nasao da sebe predstavlja zrtvom progona i pisanja portala Vranjskih. Celog zivota je bio neradnik i ziveo na grbacu SPS-a koji ga protazirao, nalazio mu radno mesto, da radno mesto nesposobnog sluzbenika. U svim firmama je bio poltron da covek ne moze da zamisli. Pravi ljudi koji su javne licnosti setaju gradom uzdignute glave i sa puterom i bez putera na glavi. Zuja, ne moze biti takva podobna osoba. Ne moze biti ni covek. On bi da pogasi sve medije i da on zivi sam. Neka neko kaze dali on ima prijatelje, drugare ili slicnoi da proseta gradom. Ne, nema jer je jedna ortodoksna gnjida i dupe uvlakac do ispunjenja svojih ciljeva. Toliko Gordosti i cinizma u ovom coveku, mog komsije kod Bukovskog mosta. Pa niko u kraju ne prica sa ovim likom. Niko ga ne voli. Dosta vise o njemu, on ce biti kada tada zapamcen kao jedna obicna gnjida koja je prodala svoj obraz i svoje porodice na ime vladajuce stranke u gradu. E moj Zujo Zujo, Bog ce te kazniti . Redakcijo Vranjskih do pobede, treba se izdrzati u najtezim trenucima, bilo je i gore, glavu gore. Vranje je uz Vas

Najnovije vesti

ZutoCvece