Zoran Velinović, stara zvezda novog sjaja

Zoran Velinović, nekadašnji pomoćnik gradonačelnika Milenkovića za lokalni ekonomski razvoj i bivši predsednik Saveta za ekonomiju GrO SNS, ojačao je svoje pozicije u vranjskom odboru SNS, ali nije kandidat za novog poverenika naprednjaka u Vranju, saznaju InfoVranjske, bliskog samom Velinoviću.

- Velinović je uvek bio važna ličnost u SNS, međutim, on nije kandidat za poverenika jer ne gaji takve ambicije. Njegovo su polje ekonomija i investicija, imajući u vidu njegove jake i bliske veze sa mnogim faktorima u ekonomskoj sferi, posebno njegove novosadske veze, te bliskost sa ljudima iz vrha SNS - kaže sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «Velinović se bavi politikom zbog ekonomije, a ne obratno».

- Kada je u pitanju oblast ekonomije, preduzetništva i investiranja, niko nije tako dobro informisan kao Velinović. On je za polupismene naprednjake, računajući tu i neke vodeće funkcionere, «doktor nauka». Iako ga vodeći funkcioneri vranjskog odbora ne «mirišu» baš zbog te informisanosti, oni ne mogu bez njega - hvali Velinovića sagovornik InfoVranjskih.

Sagovornik InfoVranjskih na kraju potencira «da Velinović ima jednu značajnu, gotovo nedostižnu prednost nad ostalim vranjskim naprednjacima».

- Velinović nikada nije pripadao frakcijama unutar SNS-a u Vranju, on je uvek bio izvan toga, pa baš zato na njega se uvek mora računati, posebno u turbulentnim vremenima koja su, priznali ili ne, zahvatila i ozbiljno uzdrmala redove vranjskih naprednjaka - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, Zoran Velinović je 2017. godine smenjen sa položaja predsednika Saveta GrO SNS za ekonomiju, a 2018. je sa funkcije pomoćnika gradonačelnika Vranja za lokalni ekonomski razvoj, prešao na mesto pomoćnika predsednika GrO Vranjska Banja za pitanja ekonomskog razvoja.

Inače, Velinović je prvi čovek vranjskog FABUS-a, ali i bujanovačkog odeljenja subotičkog Ekonomskog fakulteta.

U karijeri je, kao kadar URS-a, bio i direktor Skijališta „Besna kobila“.

S. Kostić

Komentari

Kad je ovo vas "doktor nauka", jadni smo onda mi. Njegova strucnost u ekonomiji se jedino zasniva da uzme pare za kupljeni ispit i tako proizvede jos jednog SNS neznaalicu ali dobrog poslusnika. Jedini pravi put Srbije je ukinuti sve privatne fakultete a postojece diplome ponistiti. Sve dotad je zivo blato.

Banjska krtica, poklanjao diplome sakom i kapom, i prodavao naravno sto i danas svi znaju i kome i to dobro, covek bez obraza, promenio milion stranke dao veru za veceru..... takvi su danas na grbaci mucenih ljudi....

Hahaha. Ako je on kadar onda smo svi propali!!!

Zoke preuzni GrO Vranje pa da zapalimo grad sa investicije. Nema nista od ovog Gonzalesa koji misli da ce mu ovi iz Bg dovedu fabrike samo zato sto je Dr Mr.

Konačno je jasna politika SNS. Vladavina podobnih, nepismenih, nasilnih, lažljivih, kradljivih, osvetoljubivih, formalno obrazovanih, poniznih, poslušnih.... U svakoj normalnoj državi ovaj lik bi bio na višegodišnjij robiji. pošto je pokazao umešnot u stizanju formalnih diploma klijenata. Čak je i napredovao i to isto radi na državnom fakultetu, ali malo opreznije i sofisticiranije. Cenovnik za tri pitanja, za 10 pitanja i za 30 pitanja. On je čedo DB, jer su oni prvi stekli diplome kod njega. Uticao je da se formira formalna, a nepismena vlast što je izazvalo iseljavanje pismenih, pametnih i školovanih. Završiće u zatvoru kad tad. Njegova majka je iz Korbevca iz familije Velinović ( valjda Vam je sad jasno) . Prezime po rođenju je Vladimirov, a uzeo majčino Velinović.

Naravno da nam je jasno ,kada se pomene prezime Velinovic,prvo se pomisli na bivseg nacelnika PU Vranje Velinovica.Samo,gospodo .iz JUZNOG SEKTORA,sa tim Velinovicem se Korbevac PONOSI.Zato nam je i jasno o kojoj familiji pricate.Pa ako je majka doticnog Velinovica iz te familije,mora da nije bila losa.O mrtvima sve najbolje,to bi trebalo jos roditelji da vas nauce.Izvinite zbog malog v.Niste ga zasluzili.

Господин Велиновић је веома пријатан и харизматичан човек кога поштују и уважавају не само њему блиски људи, већ и из пословног окружења из читаве Србије. Сарађивати са њим је право задовољство. У контакту је са многим важним људима како из области предузетништва, тако и из државног врха што га чини озбиљним кандидатом за јаче политичко ангажовање. То само може допринети даљем развоју локалне заједнице.

On je mnogim profesorima sa državnih fakulteta pokvario "posao". A tako su lepo primali platu i koverte za ispite, pa su zarađivali duplo. Pa svi koji su prošli kroz državne fakultete znaju, gde nisu mogli da nađu vezu na poznanstvo, morali su da plate. Pravni fakultet u Kragujevcu je proizvodio diplomirane pravnike, bez da su ljudi videli fakultet. Ko je morao da uči, učio je, ali danas nema na funkcijama takvih. Setite se samo eksperata iz G17, oni su uništili i opustošili ovu zemlju. Sve nakaradno su oni uveli.

Tortanove investicije Etno selo Vranjska banja, Goodwill apoteke i Skijalište Besna Kobila su propale. Toliko o njegovoj sposobnosti. Taj će da pobegne iz Vranje. Gledam u ulici Rade Konačara gde je od suda oteo kući od zemljaka Katris kompjuter, neki sa kosovskim dijalektom merkaju i slikaju kuću. On i investicije. Samo ucene , mutljavina, krađa i pljačka.

Zoran može ali nema s koga, ti što mogu nema ih nigde..

Sad vam smetaju diplome iz Srbije sa privatnih fakulteta, ali je vaš vođa priznao one sa Kosova, Makedonije, Bosne, Crne Gore... Ali mi samo da pljujemo ono što je naše. Mali Šengen će vam sve objasniti, samo polako.

Čovek je platio sve ispite u Leskovcu, pa nadalje i on je važan za ekonomiju i infrastrukturu.Zemljo Srbijo gde nas odvedoše ove budaletine nepismene.Uzas!!

MA CAR

Zoki je za ove vranjske SNSovce AKADEMIK ne doktor, AKADEMIK. Tamo gde Zoki ulazi, ovi odavde ne mogu ni da sa sanjaju.

Najnovije vesti

I bi kiša, i bi PARK »

Posle 588 dana čekanja Vranjanci su konačno dobili nešto što liči na park.Rekonstruisani gradski park otvoren je posle 5...

Nastavak za BUŠTRANJICU 21. juna »

Saslušanjem svedoka u četvrtak 12. maja u Višem sudu u Vranju održano je ročište u glavnom pretresu u predmetu protiv ok...
ZutoCvece