Zoran Antić OSTAJE državni sekretar?!

Zoran Antić, prema svojoj sopstvenoj izjavi, ostaje državni sekretar i u narednom periodu, i to poonovo u ministarstvu rada, saznaju Info Vranjske.

Naime, Antić se 25. septembra porukom obratio viber grupi SPS-a, i objavio da ostaje državni sekretar, i do danas prima čestitanja svojih saboraca.

Antić, koji je u višednevnoj državnoj poseti Krfu, nije mnogo svojima objašnjavao o čemu je reč, ali neke dileme svakako stoje.

Naime, ako se ne zna ni ko će biti predsednik Vlade, niti pak ministar, kako je moguće znati ko će biti državni sekretar?

Iako se ne zna da li će SPS uopšte ući u vlast, zna se da će šef ovdašnjih sopcijalista vlast biti i ostati?

Vreme će, i to ono skorašnje, pokazati o čemu je reč, ali svakako ostaje činjenica da ovdašnji političari, kad bi hteli, imali bi šta da nauče od Antića, pod uslovom, naravno, da je ovo tačan, a ne lažan razvoj situacije.

SSB

Komentari

Može da se nauči recimo kako da se stalno bude u vlast. E tu je čika Zoki dr sci.

On nikad ne laze...ha,ha,ha

On bi voleo al STOP ce dobije od Bosanca
..

Kakva vlast takve i podguzne buve. Čovek sa četri mobilna aparata. To nema niko na svetu. Strašno u kom vremenu živimo kada ovakvi obavljaju dužnosti po ministarstvima.

Antic sa 4 slovima cetiri mobilna telefona moze samo da bude portir u doticnom ministarstvu

Znaci, ne zna se ko je ministar, ni premijer, ali se zna da je on drzavni sekretar. Verovatno je na vezi sa Vucicem, kao sto prodaje maglu da je na vezi sa Dacicem, za proste mase. Ono Dacic dok ga ne namava iz kabinet ne se zaustavi, pa ga Ruzic namava iz ministarstvo, sad ga i naprednjaci upoznali. Da li ukrade nesto i kod njih. Lopina

Mi glacači njima smo samo potrošna roba a svi oni su se dobro uhleblli na državna jasla i svi su odlično situirani. A mi ovce krpimo kraj sa krajem i slušamo kako će nam biti nekada bolje. Politlčar, kakav nemoralan posao, strašno.

Najnovije vesti

ZutoCvece