ZONA JUG: Slavili i Pčinja i Banja

U 16. kolu Zone «Jug», prvom u prolećnoj polusezoni, pobede su zabeležili Pčinja iz Trgovišta u gostima nad ekipom Mladosti iz Medoševca, 2:0, i fudbaleri Vranjske Banje koji su kao domaćini savladali Balkanski iz Dimitrovgrada sa 2:1.

Morava je u Vladičinom Hanu izgubila susret sa Vlasinom iz Vlasotinca sa 2:0, a poraz u gostima pretrpela je i bosilegradska Mladost, u Pirotu od domaćeg Tanaska Rajića sa 4:1.

Pobedom u Medoševcu, fudbaleri Pčinje zadržali su prvo mesto na tabeli sa 25 osvojenih bodova, dva više od drugoplasirane Vlasine.

Banjčani su u susretu sa solidnom ekipom Balkanskog zabeležili značajnu pobedu, koja je dvostruko vredna, zbog podmlađenog sastava i minimalnog budžeta iz gradske kase koji je najmanji u istoriji ovog jedinog banjskog fudbalskog kluba.

Posle pobede na startu prolećnog dela šampionata u Zoni «Jug», Vranjska Banja je šesta na tabeli sa 25 osvojena boda, hanska Morava je pala na devetu poziciju sa 22 boda, dok su Bosilegrađani i dalje na poslednjem 16. mestu sa svega devet osvojenih bodova.

S. Kostić

Najnovije vesti

ZutoCvece