Zona Jug: Prvi poraz Banjčana

Četvrto kolo Zone "Jug" obeležio je prvi poraz fudbalera Vranjske Banje u Bojniku od dmaće Puste Reke rezultatom 2:1.

Iskusniji tim Bojničana savladao je mlad sastav Banjčana u igri u kojoj je Vranjska Banja ostavila solidan utisak protiv jedne od najboljih ekipa u ovom rangu takmičenja.

Posle ovog kola, Banjčani su treći na tabeli sa devet bodova, koliko ima i Pčinja iz trgovišta na drugom mestu, ali sa boljom gol razlikom koju je posebno popravila posle pobede nad ekipom Jedinstva iz Gornje Stopanje sa 5:1.

Morava je u Vladičinom Hanu neprijatno iznenadila svoje navijače, jer je doživela poraz rezultatom 2:3 od gostiju iz Lapljeg sela na Kosovu i Metohiji, ekipe Poleta, pa je pala na trinaesto mesto na tabeli sa svega tri osvojena boda.

Tim Vojske Srbije Nebeski nađeli osvojio je bod u Orašju u duelu sa ekipom Budućnosti koji je okončan rezultatom 2:2, pa su "vojnici"" na devetoj poziciji na tabeli sa pet bodova.

U petom kolu Zone "Jug" narednog vikenda najteži ispit imaće Nebeski anđeli koji u Bazi "Jug" dočekuju lidera na tabeli, tim Kosanice iz Kuršumlije, a neće biti lako ni Pčinji iz Trgovišta koja gostuje Jastrepcu u Blacu.

Vranjska Banja je domaćin Čekminu iz istoimenog sela kod Leskovca, a Morava u Pukovcu igra utakmicu sa ekipom Svetlosti iz Badnjevca.

Najnovije vesti

I Mice sit i ovce na broju »

Iako je priželjkivao novi mandat u Gradskom veću Miroljub doktor Stanković defakto će morati da se zadovolji novim radni...
ZutoCvece