Zona Jug: Pesma klubova Pčinjskog okruga

Sva četiri kluba sa područja Pčinjskog okruga zabeležila su pobede u 18. kolu Zone "Jug", pa su posle ovog kola na prva tri mesta na tabeli Pčinja, Vranjska Banja i Nebeski anđeli.

Pčinja je u Trgovištu trijumfovala u derbiju kola nad ekipom Kosanice iz Kuršumlije sa 4:1, poluvreme 3:0.

Domaći su već u prvom delu igre postigli nedostižnih 3:0 golovima Petrovića u šestom, Stošića u 11. i M. Đorđevića u 41. minutu, četvrti gol postigao je Stošić u 67. minutu, dok je počasni gol za goste postigao Marković u 52. minutu.

Posle ovog kola, Pčinja je i dalje prva na tabeli sa 51 osvojenim bodom.

Vranjska Banja je na stadionu kraj železničke pruge savladala ekipu Svetlosti iz Badnjevca sa 3:1, poluvreme 3:0.

Banjčani su posebno u prvom poluvremenu dominirali terenom, pokazavši da su znatno jači u odnosu na jesen prošle godine, a golove su postigli Ristić u 21. minutu, Petrović u 29. i Savić u38. minutu, dok je gol utehe za goste postigao Ranđelović u 70. minutu.

Posle ovog kola Vranjska Banja se nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa 41 bodom.

Nebeski anđeli su na stadionu Baze "Jug" kod Bujanovca pobedili ekipu Bobišta iz istoimenog mesta kod Leskovca sa ubedljivih 7:1 i nakon ove pobede napravili su skok na tabeli za jedno mesto, pa su sada na trećoj poziciji sa 34 boda.

Pobedu u ovom kolu zabeležila je i Morava iz Vladičinog Hana i to u Medveći, gde je savladala domaću Jablanicu sa 3:1 i posle ovog uspeha zauzima deseto mesto na tabeli sa 24 boda.

Komentari

Babacko,budi realan jednom i kazi da je Pcinja sampion i vec u Srpsku ligu,a ne uzimas pare od Banju da bi pisao za nji,ti si stoka debela i glupa,majmune,objavi komentar stoko debela

To li ona Pčinja Banja što gu pusti prošle godine da udje a šopovi prodali

Babačko piši malo Pčinju i za Žuću kako su posle godine prodali 1. Mesto Vlasini i za koliko parw

Sopovi, da vam Zuca ne daje pare i da ne kupujete utakmice, sa vasim kvalitetom realno bi bili negde u sredinu, Banja igra casno, i jos ni jednu utakmicu nije kupila ili prodala, a da se prisetimo prosle godine kad im je Banja davala bodove, a sopovi prodali mesto Vlasini...

9:0 !!!

Najnovije vesti

Veliki požar u centru grada »

U ponedeljak je u centru Vranja u jednoj privatnoj kući izbio ozbiljan požar, saznaju Info Vranjske na licu mesta.Požar...
ZutoCvece