ZONA JUG: Još rano za treninge

Fudbalski klubovi sa područja Pčinjskog okruga, članovi zone Jug, neće početi sa treninzimma pre kraja naredne nedelje, saznaju Info Vranjske.

- Planiramo da krajem nedelje počnemo sa treninzima, u isčekivanju potvrde o nastavku prvenstva. Cilj je da izbegnemo svaki rizik u akuelnoj epidemiološkoj situaciji - najavljuje Zoran Tasić, član uprave FK Vranjska Banja.

Tasić poručuje da bez obzira na 4. maj i dozvolu treninga na otvorenom, fudbaleri ovog kluba neće tog dana početi sa treninzima, jer je najavljeno da će nastavak prvenstva krenuti u prvoj nedelji juna.

I Branimmir Stšoić, trener „Nebeskih Anđela“, neće žuriti sa početkom priprema tima Vojske Srbije, za nastavak prvenstva.

- Svi fudbaleri našeg kluba su na dužnostima u VS, a mi smo u stručnom štabu dredili spisak igrača na koje računamo za nastavvak prvenstva, ali nismo još odredili termin kada ćemo početi pripreme, iako nam sportska infrastruktura stoji na raspolaganju - kaže Stošić.

Strateg „Nebeskih anđela“ kao mogući termin za početak priprema najavljuje 11. maj, potencirajući da se svesno ide na izbegavanje bilo kakvog rizika u aaktuelnoj situaciji.

Iz FK Morava u VladičinomHanu i Pčinje iz Trgovišta početak priprema najavljuje se za petak 8. maja, jer i u ova dva kluba smatraju da će imati dovoljno vremena da se pripreme do početka juna i nastavka prvenstva.

S. Kostić

Najnovije vesti

Drugi protest SLOBODARSKOG VRANJA »

U Vranju je u petak održan drugi po redu protest građana zbog celokupne situacije u zemlji. Protest je počeo pred značaj...

TOP SOFA: PANIKA zbog korone »

Priča koja sledi dolazi iz „Top sofe“ i njene fabrike u Bunuševcu, ali se može odnositi na bilo koju vranjsku, pa i srps...
ZutoCvece