Zona Jug: Hančani na teškom ispitu

Redovno 12. kolo Zone "Jug" na programu je u sredu 23. oktobra, kada su među klubovima Pčinjskog okruga gosti Vranjska Banja i Morava iz Vladičinog Hana, dok su Pčinja u Trgovištu i Nebeski anđeli u Bazi "Jug" domaćini rivalima u ovom kolu.

Najteži ispit u ovom kolu polažu Hančani koji su gosti Kosanici u Kuršumliji, ekipi koja je peta na tabeli Zone "Jug" sa 19 bodova, dok je Morava na desetom mestu sa 15 bodova, pa je domaćin ovog susreta na stadionu kraj Toplice favorit.

Mlad i još uvek nedovoljno iskusan tim Vranjske Banje takođe neće imati lak zadatak u Blacu gde ga dočekuje domaći Jastrebac koji je na trinaestoj poziciji na tabeli sa devet bodova, dok su Banjčani drugi sa 24 osvojena boda.

Lider na tabeli Pčinja je u Trgovištu apsolutni favorit, jer joj u goste dolazi ekipa Svetlosti iz Badnjevca kod Žitorađe, pretposlednji tim na tabeli Zone "Jug" sa svega pet osvojenih bodova, pa se očekuje da domaći tim sa nova tri boda i dalje bude na prvoj poziciji u ovom rangu.

Klikom OVDE, možete pogledati rezulate predhodnih utakmica.

Tim Vojske Srbije Nebeski anđeli takođe važi za favorita u meču sa Jablanicom iz Medveđe, jer su "anđeli" šesti na prvenstvenoj tabeli sa 18 bodova, dok je Jablanica na četrnaestom mestu sa devet osvojenih bodova.

Svi susreti 12, kola Zone "Jug" počinju u 15 sati.

Narednog vikenda u 13. kolu na programu su dva derbija Pčinjskog okruga, u nedelju 27. oktobra Vranjska Banja – Nebeski anđeli i u subotu 26. oktobra Morava – Pčinja.

Najnovije vesti

Buki na muki »

Iako su vranjski naprednjaci ostvarili (neslućeno?) veliku pobedu na junskim izborima, uprkos istorijski maloj izlaznost...
ZutoCvece