Zona Jug: Banjčani ne daju vrh

Sedmo kolo Zone "Jug" obeležile su pobede Vranjske Banje i Nebeskih anđela i nerešen rezultat Morave u Vladičinom Hanu, dok je Pčinja iz trgovišta bila slobodna u ovom kolu.

Fudbaleri Vranjske Banje pobedili su dobar i iskusan tim Žitorađe rezultatom 3:1, poluvreme 0:1, u utakmici u kojoj su gosti bili nešto bolji u prvom, ali znatno slabiji u drugom poluvremenu kada su Banjčani načinili preokret i osvojili važne bodove.

Pred oko 150 geledalaca na stadionu kraj železničke pruge, strelci za Vranjsku Banju bili su Mihajlović u 65. minutu i Demić u 85. iz jedanaesterca i 88. minutu, dok je počasni pogodak za goste postigao Stanković u 39. minutu.

Posle ovog kola Vranjska Banja je i dalje prva na tabeli Zone "Jug" sa 18 bodova, a prate je Pusta Reka sa 16 i Pčinja sa 15 bodova.

Tim Vojske Srbije Nebeski anđeli zabeležili su ubedljivu pobedu nad Jedinstvom iz Gornje Stopanje sa 6:0, poluvreme 1:0, a raspoloženi strelci bili su četvorostruki strelac Stojković i Stanimirović i Mitić.

Nebeski anđeli posle ovog kola zauzimaju osmu poziciju na tabeli sa 11 bodova.

Morava je u Vladičinom Hanu kao domaćin osvojila bod protiv favorizovane Puste Reke iz Bojnika u susretu koji je okončan rezultatom 2:2, poluvreme 1:1, i na kome su domaći fudbaleri propustili nekoliko sjajnih prilika, što je jak i iskusan sastav Puste Reke umeo da kazni, pa su Hančani izjednačili u nadoknadi vremena.

Morava je na tabeli Zone "Jug" na 10. mestu sa osam osvojenih bodova.

Najnovije vesti

I Mice sit i ovce na broju »

Iako je priželjkivao novi mandat u Gradskom veću Miroljub doktor Stanković defakto će morati da se zadovolji novim radni...
ZutoCvece