ZONA: Banjčani kroje vrh tabele

U 13. kolu Zone «Jug» fudbaleri Vranjske Banje na svom stadionu dočekuju ekipu Vlasine, lidera na tabeli koja, zajedno sa Pustom Rekom i Pčinjom iz Trgovišta, sa 26 osvojenih bodova predstavlja glavnog favorita za plasman u viši rang, Srpsku ligu grupa «Istok».

Solidna ekipa Vranjske Banje našla se u prilici da direktno utiče na rasplet na vrhu tabele, ali trener Banjčana Zoran Stanojković Peca poručuje da će njegovi igrači igrati, pre svega, za svoj tim i da nisu opterećeni gužvom na vrhu tabele.

- Znamo da je Vlasina ima ambicije za viši rang, da je iskusna i dobra ekipa, zato naši fudbaleri moraju da pruže maksimum i obraduju brojne navijače u Vranjskoj Banji, pobedom i dobrom igrom - naglašava Stanojković.

Trener Banjčana može da računa na sve raspoložive snage za meč sa Vlasinom, a najviše se očekuje od čvrste odbrane, odgovornih u veznom redu i brzih napadača.

- Najvažnije je da svi fudbaleri pruže maksimum i disciplinovanom igrom pariraju odličnoj Vlasini, jer samo tako možemo da se nadamo pobedi - pručio je Stanojković.

Meč između Vranjske Banje i Vlasine igra se na stadionu kraj železničke pruge, u nedelju 11. novembra i počinje u 13,30 sati.

Najnovije vesti

Napao suprugu »

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su Š.Š. (1973) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumn...
AluTerm plus