ZLO NIKAD NE SPAVA: Zuja TUŽIO Info Vranjske

Zoran Veličković Zuja, direktor i vlasnik RTV Vranje, tužio je novinare Info Vranjskih Sašu Stojkovića i Slavomira Kostića zbog krivičnog dela uvrede.

Prema pojašnjenju, tuženi smo zbog krivičnog dela uvrede iz člana 170, stav 2 u vezi stava 1. KZ RS.

Tužba se odnosi na niz tekstova objavjenih na Info Vranjskim, a povodom činjenice da RTV Vranje nije izveštavala o građanskim protestima u Vranju i tako smišljeno danima obmanjivala javnost.

- Tekstovi su objavljeni u nameri da tužioca ponize i upute mu uvredljive reči, u većem broju natpisa neistinite sadržine... - kaže se, između ostalog, u tužbi.

Glavni pretres zakazana u u Osnovnom sudu za utorak, 21. maj.

Redakcija Info Vranjskih ovakve postupke na javnoj sceni jedino može tumačiti kao novi pritisak na gašenje jedinog nezavisnog medija na jugu Srbije, jedinog koji donosi informacije o kojima svi ćute.

Možda je nadležni, a pre svih korifej ovakvih nastojanja Zuja sa svojima, i uspeti u svom naumu, ali, dok ne uspeju, moraće se suočiti sa činjenicom da nisu svi prodali dušu đavolu, te da u ovom gradu još ima ljudi, sviđalo se to njima ili ne.

Info Vranjske nastavljaju da rade u interesu javnosti, a Stojković i Kostić neće biti ni prvi ni poslendji koji će biti razapeti na krst privatnih interesa dobro organizovane kriminalne grupe koja trenutno vlada svim segmenima lokalnog društva.

Jedino što nam daje snagu da izdržimo i ovakve udare je činjenica da se krajnji rezultat uvek zna - zlo nikada nije, niti će, ovde ili negde drugde, trajno pobediti.

SSB

Komentari

Bravo Zujo, puna podrška ....

Ovaj višegodišnji dupelizac LOPOV uvlakac u svaku vlast treba da se stidi i da se sakrije u rupu da ga nema a ne da tuži vranjske koje jedine objavljuju sve mahinacije vlasti i ovakvih hohstaplera

Ti što aplaudiras Zuji isti si dupelizac uvlakac LOPOV......kao on. I ostalo SNS i sps drustvo

Podrska info vranjskim! Zuja, kako tog coveka nije sramota od sebe samog. U pravu ste, zlo grada Vranja a uz to i dupelizac svih vlasti.

Zuja-najveće zlo u istoriji Vranja.Jedan od mnogih srećnika propustenog 6.oktobra.Ali biće 6.oktobra budite sigurni,samo malo strpljenja.A,ko preživi,pričaće o tome,sa ponosom,generacijama koje dolaze.ENDE.

E moj Zuju Zujo. Ja tebe sada posle ovoga žalim kao čoveka, nevernik. Ti si Tužio portal.Pa sve što su objavili je istina. Godinama si se šlihtao strankom gde si najverovatnije u međuvremenu preleteo u lokalni SNS. E moj Zujo posle ovoga ne možete oprati ni reka ispod Bujkovski most u tvoju malu. Bruko jedna od čoveka. Prvom priliko da znaš pljunucu te kada se vidimo u grad. Ti koji poslednji treba da podigne glavu i kaže nešto.Ti koji si godinama bio parazit ovoga društva. Ti koji si celog života bio neradnik. Bruko jedna od čoveka. Ljigo jedna belosvetska

I mi Jutku za trku imamo...manijak i pedofilicar, polako samo....vrlo brzo ce SMS poruke da osvanu...

Ovo je prilika da celo Vranje dodje u sud,USTANI VRANJE I NEDAJ DA NAM UGASE VRANJSKE!!!!

jos jedna gradska ljiga,u svom prirodnom,naprednom okruzenju

Желим да новинарима брањским и њиховом порталу и уме великог броја читалаца да подршку као и до сада.
Ниво вашег новинарства је јако снажан и битан овом граду Врању и вашим верним читаоцима.Узрок овог зла по имену Зује није само формална и значајна прука за утужење то је њгова немоћ да вам се приближи.Важан,иако свакако најважнији део новинарста јесте ваш портал и то је потребно рећи и написати и зато желимо да учествујемо у томе сви ми који вас читамо и који смо на вашој страни новинарства.
Саша и Костићсу стварали и богатили различите аспекте у својим текстовима.Хвала и у нади да пружате још више.
Што се тиче Зује прелетача који своју личност може да тражи само у циркусу а не на суду за њега њега нас ,,душа боли".

Da li ponovo da ugase '"Vranjske", mene je odusevio njihov feljton "Sve lazi i obmane Tomic Dragomira", umesto da se deluje da se vrate u stare okvire sada ovako smanjene pa jos da ih ukinu? Nije pravedno. Jedine novine u Vranju koje pisu samo istinu.

komesar Zuja svojevremeno 80 tih brojase ljude koji ulaze u crkvu, te davase izvestaje

Veca lopurda i ljiga nema u grad od Zuju.Viri Iz dupe naprednjaka samo da bi uzeo pare od grada.Prevario akcionare ta smrdljiva lopina.On nekog ce tuzi

Blesavi čoveče bez kičme Zar ne kapiras da će s n s biti oduvan i to vrlo skoro?Gde ćeš ti kukavce posle?Ti i armija lopova?!Zakon će vas spakovati tamo gde vam je mesto!VRANJSKE NAM NE DIRAJ!!!

Najnovije vesti

ZutoCvece