ZLATNO DOBA: Vranje ima NAJMANJE MILIONERA u Srbiji

Poreska uprava Srbije obelodanila je da u ovoj zemlji ima ukupno 27.886 milionera, ili ljudi koji zarađuju više od 2,7 miliona dinara godišnje.

Od tog broja, Vranje ima 102 “milionera”, najmanje u Srbiji, pa smo i ovde na dnu lestvice, ili, obrnuto gledano, na samom vrhu, ali po siromaštvu.

Ovo svakako nije učinak naprednjaka na lokalu, ova situacija i ranije je bila slična, ali jasno pokazuje koliko SNS laže kada kaže da se sada živi bolje ovde.

Da je to istina, bilo bi više milionera, ali nije, pa ih nema više, nego ih ima najmanje u Srbiji.

Koliko je Vranje prslo u ovom zlatnom dobu pokazuje činjenica da recimo jedan Čačak ima tri puta više bogatih, Jagodina skoro duplo a više ih ima čak i u Leskovcu!

Inače, obavezu prijavljivanja poreza na dohodak imali su građani koji su zaradili više od 2,73 miliona dinara, ili oko 227.000 dinara mesečno, dakle nešto manje od 2.000 evra.

Najviše milionera, prema Poreskoj, ima u Beogradu, pa u Nišu i Novom sadu, a slede Kragujevac 633, Pančevo 417, Zrenjanin 395, Subotica 356, Čačak 342, Užice 305, Sremska Mitrovica 268, Kruševac 225, Jagodina 204, Zaječar 215 i Leskovac 179.

SSB

Komentari

Prvi milioner Djosa, drugi milioner poslanik Bulatovic. Dobro su se unovcili zato im se ne ispustaju fotelje, ZA NJIHOVU DECU slogan SNS.

Treci Gonze samo kuca milijarda plua stek

Ovi milioneri po svi gradovi su politicari iz sns koji nista ne rade primaju drzavne plate šefe u fotelje po 3~4 po razni upravni i nadzorni odbori a plus pljačka koja nije prikazana . Narodna lova u njihovi dzepovi a privreda i država propada. Najsiromašnija smo zemlja.

Ali po sirotinji smo broj 1.

Najnovije vesti

ZutoCvece