Zlatanović potpisao za Majorku za MILION EVRA

Igor Zlatanović, napadač Radnika, potpisao je četvorogodišnji ugovor za špansku Majorku, a Surduličani će na ime obeštećenja inkasirati čak milion evra!

To je najveći transfer u istoriji Radnika, i svakako najveći transfer koji je ostario neki klub sa juga Srbije.

Majorka se ove sezone vratila u najjaču špansku ligu, a Zlatanović je, kako prenosi mozzartsport, već prošao lekarske preglede.

Ovaj igrač rodom iz Užica ponikao je u omladinskoj školi Partizana, ima 21 godinu i prošle sezone postigao je 16 golova na 38 utakmica za Radnik.

Standardni je omladinski reprezentativac Srbije i učesnik Evropskog prvenstva za mlade nedavno održanog u Italiji.

Prema pisanju mozzatsporta, Radnik mu je već našao zamenu - Milana Makarića, koji je nedavno stigao u Radnički iz Niša kao slobodan igrač i potpisao dvogodišnji ugovor.

SSB

Komentari

Tako se to radi. Bravo za Radnik

E sad mene interesuje koliko od ovih para ide građanima Surdulice tj. u budžet opštine.Stadion je izgrađen parama iz budžeta opštine a i svake godine se iz budžeta izdvaja preko 100 mil.dinara za FK Radnik.Ko će od ovog transfera da dobije novac ,budžet opštine ili klan Tončeva?

Najnovije vesti

Rukometaši u ZONI ISPADANJA »

Rukometaši Vranja 1957 u 11. poslednjem jesenjem kolu šampionata u Super «B» ligi «Istok-Zapad», poraženi su u Negotinu...

Kako kaže Beograd »

U isčekivanju izbora lokalna politička scena postaje sve komplikovanija. Koalicija na vlasti kao takva sakupljena je po...
Sajam Zaposljavanja