ZEMLJA ZATRPALA mladića na gradilištu u Bore Stankovića

Jedan od radnika koji je radio na rekonstrukciji ulice Bore Stankovića teže je povređen u subotu, prilikom iskopavanja zemlje koja se obrušila.

Nesreća se dogodila u subotu oko 10:30 časova, preko puta Doma zdravlja, kod „Simpove“ prodavnice.

Prema prvim informacijama, povređen je mladić od 19 godina, koji je zbrinut najpre u ZC Vranje, a onda prebačen u KC u Nišu.

Policija je sve do ranih popodnevnih sati vršila uviđaj na licu mesta.

SSB

Radio u IG sistemu

Prema saopštenju nadležnih, povređen je M. M. iz Trgovišta, rođen 2001. godine, prilikom iskopa rova i postavljanja kanalizaciju u ulici Bore Stankovića.

Prema ovim navodima, povređeni je bio zapošljen u IG sistem, a prilikom nesreće zadobio je teške telesne povrede u vidu nagnječenja grudnog koša, usled odrona zemlje.

Dežurni tužilac je izvršio uviđaj lica mesta, a inspektor će sačiniti zapisnik o uslovima rada.

Povređeni mladić upućen je u KC u Nišu. ošt je upućen u KC Niš.

Komentari

IG Sistem, gde god se okreneš oni rade. Ako budu radili kao obilaznicu, nadrljali smo. Samo se peru pare kroz javne nabavke, preko njihovih izvođača. Zato se tako i odvijaju radovi sporo i ne stručno. A sve naduvane cifre do neba.

treba da zarade za Beogradske gazde i zato rade pet puta skuplje i pet puta duže

Tako je pa ono bre brate katastrofa,koji oni izvodjaci bilo gde da su poceli nisu nista zavrsili samo se peru pare i lete procenti obilaznica jos tone i od OMV pumpu ulica ko u Siriju,koga bre vise ulaviv.

Vlasnika navedene firme u aps pod hitno, uslovi za rad su bili nemogući, ceo dan pada kiša i unazad nekoliko dana kiša. Našao je tog nesretnog i golobradog mladića da iskoristi i da mu radni zadatak koji bi svaki iskusniji radnik odbio. Daj bože da se dečko izvuče a vlasnike pod hitno u zatvor.

Svi podizvođači mora da zarade za glavnog, jer je bata okupirao Vranje.

Da vidimo tuzilastvo na delu. Ako ne procesuiraju Vlasnike IG Sistema, nadzorni sluzbu investitore pa i gradjevinsku inspekciju i inspekciju zaštite na eaduonda ce pokazati da u ovoj zemlji pravosudne u opšte ne funkcioniše. Svi u Vranju znaju da IG sistem nema radnike za ovu vrstu poslova. Ne verujem da poseduju procene opasnosti radnih mesta pravilnik zaštite na radu obučene radnike jer ih angažuju sa pijace. Tvrdim da ovaj nesretni nije bio prijavljen. U Gde su tu inspekcikske službe gde je nadzora služba koja je dozvolila radove bez podcradjivsnja oplatom. Svi koji rade u okolini znamo i videli smo da oplate u rovu nije bilo i očekivali smo ovako nešto. I Ali para ce završiti sve pa i da se ovaj slučaj zataška

Bravo Borka na komentaru,bas sbe tacno,da ima policija bilo bi tako ali nema.

Zalosno .Daj boze da se decko oporavi.
Sud nam toliko neagilan ,korumpiran,.Ovo pisem iz iskustva moj brat Dejan i Ananija su poginuli u decembru 2011 god. Kod autobuske stanice.Cuvena firma Meteor.
Jos nije donesena prvostepena predsuda i ako sva vestacenja pokazuju i ukazuju na propuste i cak gospoda nisu imali licencu za izvodjenja takvih radova .
Gde nam je ispekcija rada gde se izvode radovi kanalizacije na ovoj kisi igi sistem makar ima zastitne oplate a ovi goveda iz meteora i to nisu imali .
Zalosno 20 god dete .

Ovo sto se radi nema nigde na svetu,sramota za ljudski rod,javasluk,nerad,bitno je da se peru pare,kakvi rukovodioci takvi radnici,daj boze da se dete oporavi,zalosno je da se ni o cemu ne vodi racuna.

Najnovije vesti

ZutoCvece