ZC Vranje: Osam pravnika, a plaćaju advokate

U Zdravstvenom centru u Vranju zaposleno je osam pravnika, a ova ustanova za sudske sporove mora da angažuje advokate na koje je potrošila preko 600.000 dinara u prošloj godini, saznaju InfoVranjske iz izvora u Zdravstvenom centru u Vranju.

- Osam pravnika držimo u nemedicinskim službama u Upravi, ali nas pred sudovima zastupaju advokati koje ZC Vranje mora dodatno da plaća, mislim da toga nema nigde u Srbiji u zdravtsvenim ustanovama, već samo ovde u Vranju- gnevno zaključuje sagovornik InfoVranjskih iz ZC Vranje.

Izvor InfoVranjskih potencira da zna kako su u ZC Vranje zaposleni ovi pravnici.

- Svi su primljeni po osnovi tri kriterijuma, deo je zaposlen, jer se radi o tatinoj deci, deo je primljen preko stranaka, a deo je dao novac i tako došao do radnog mesta i uhljebljenja, ali kada je već tako, bar da rade svoj posao, a ne da masno plaćamo advokatske tarife -, protestuje sagovornik InfoVranjskih iz ZC Vranje.

Izvor portala, na kraju, pita «kako to da su svi zaposleni pravnici u ZC Vranje bukvalno preko noći postali verni i iskreni saradnici novoj direktorki dr Ljiljani Antić»?


«Turci su «krivci», jer je u pitanju ono naše čuveno nasleđeno iz perioda njihove vladavine, a to je da pokornu glavu sablja ne seče, to je i ništa drugo pravi odgovor na moje pitanje o pravnicima u Zdravstvenom centru», odgovara na sopstveno pitanje sagovornik InfoVranjskih iz ZC Vranje.

Komentari

Kad je bio tender za te usluge,da li je Z.C tatkovina NA BURDUSA pa on moze da angazuje svoji drugari?

Velickovic je angazovao advokata vladu merlina i dobar kolac su uzeli.

Neka prica ko sta hoce zc nikad nije imao bolji pravni sektor.

И ни један нема положен Правосудни испит.

Normalno. Nema tu profesionalizma i znanja. Kao uostalom u celom gradu. Ista meta, isto odstojanje. Ziveli sendvicari i botovi. Bruke za svoje porodice.

samo privatizacija buraz,pa da vidiš koliko će tu pravnika da opstane...

ZC placa ozbiljnu sumu novca na sudske sporove za koje se zna da su unapred izgubljeni..ne placaju svoje obaveze, vec samo gomilaju troskove..zbog cega I ima li odgovrnih?

Ovolika blokada racuna je upravo zbog izgubljenih uzaludnih sporova..zarad cije koristi-pitanje za nadlezne organe?

A i pitanje je koji advokati i na osnovu kojih kriterijuma su angazovani

Tu bandu u bolnici treba pohapsiti onog sto daje advokatima poso.

Pravnika ima samo 4 a ne 8 a sto se tice advokata njih angažuju i mnogo vece institucije nego sto je ZC jer isti ih nema i zato ih angažuje ali su visak po novom katalogu zdravstveni saradnici u domu zdravlja - mentalno zdravlje!!!

PRAVNIKA SU 4 ALI LJUBIC VREDI ZA 8 .SVE POHVALE ZA NEBOJŠU LJUBICA

Klan Foks( Vlada i badža Marko, uz savete Zokija) je preko SNS dobio tender o zastupanju. To je opšte poznato. Korupcija na prost način. Gde je sram, etika, moral. Sigurno nepoznata kategorija.

Najnovije vesti

Vranje dobija NOVI gradski SAJT »

Grad Vranje dobiće uskoro novi zvaničan sajt, javlja aktuelni gradski portal. Novi sajt planiran je u okviru projekta za...
ZutoCvece