ZC Vranje: Neuspešno TROLOVANJE naprednjačkih botova

Rukovodstvo Zdravstvenog centra u Vranju stoji iza negativnih komentara na lokalnim medijima na račun onih lekara i ostalog osoblja koji nisu na liniji SNS ili na liniji aktuelnih čelnika u ovoj ustanovi, saznaju Info Vrajnjske.

Pema ovim izvorima, iza svake vesti InfoVranjskih, jedinog medija u Vranju koji uopšte ima komentare građana, javljaju se «komentatori» sa negativnim mišljenjem i ocenama prvenstveno lekara za koje se zna da nisu na liniji aktuelnog rukovodstva niti vladajuće SNS.

Po ovom izvoru, ovo trolovanje, ili na srpskom pisanje naručenih komentara, «sadrži uglavnom lažne optužbe na račun zaposlenih u ZC Vranje koji se ne slažu sa politikom rukovodstva i vladajuće stranke».

- U komentarima se navode optužbe bez dokaza na račun «nevernika» u smislu da «uzimaju pare od pacijenata (??)», da su bahati, nepošteni, a ovo čak i za one časne lekare koji potiču iz poštenih porodica. A u jednom komentaru se čak pojavila i tvrdnja «da lekar oboleo od korone operiše pacijente», a on živ i zdrav i radi, i šeta, i stalno je na javnim mestima, i nije «pobledeo», kako pišu, već je u normali - priča sagovornik InfoVranjskih.

Poznati vranjski lekar, pomenut u jednom takvom komentaru, kratko je i uz osmeh rekao «da komentatori» na portalima žive od tuđeg znoja, te da su po tome slični književnim kritičarima i kritizerima uopšte», pa mu ne pada na pamet da ih demantuje.

Izvor portala na kraju navodi «da ima saznanje da su komentari zadatak prepoznatljivih botova SNS i rukovodstva ZC Vranje».

- Cilj je da se u nemogućnosti da se uglednim lekarima i ostalom osoblju da otkaz, oni izvrgnu ruglu i tako im se umanji ugled koji nikada nije dolazio u pitanje i pred kojim su, iznosim sopstveno mišljenje, i ovako zlonamerni trlovski komentari nemoćni – zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Prljava igra traje vec dve godine. Casni doktori pruzaju otpor o cemu se cuti . Pomahnitala direktora nece umeti da zaustavi talas kad naidje. Ona je nekulturna,bezobrazna,samoziva,korumpirana i zla osoba. Ona je sklopljena od zlih misli i zlih dela, ona nema nista dobro u sebi I na sebi. Doci ce na naplatu sve jednom...Polk.

Tipičan primer kako se Korupcija,Mito a bogami i Švalerisanje prebacuje na teren Politike.

Aman ljudi. KO je taj što je "pobeleo "i KO je taj JUTKA Kazanova sa Ortopedije i koja je ta Vrtirepka iz uprave ZC dajte inicijale.Dr Miroljube pomagaj ako boga znaš.

Hahaha, prepalo se popadice pa nema da komentarise vise. Lele lele , nijedan komentar, pa sta je ovo. Provalili ve iz vranjske be, ne od izvor iz Zc.

Poznati Vranjski Lekar iz poštene porodice živi u Vranju na pet minuta od ZC.Adresa na Ličnoj Karti je VR Banja i pošteni lekar uzima PUTNE Troškove za prevoz.Malo li je.Pope NA ruku i pope DAJ ruku.

Potice iz postene porodice? Koliko je njegov otac ojadio banjsku skolu, ona i dan danas ne moze da izadje iz finansijske dubioze.

Ako Bulata sklone, to je jedina sansa da ortoped postane konacno direktor ZC Vranje

Lele Lele nadao BOG pa ZC je već imao Ginekologa za direktora ZC još hvali ovaj OrtoGinekolog.

Otkad ga medicinski brat iz Vr Banju isutira iz SPS, ortoped se ne sastavi. Predje u SNS , ali dzabe. Vrati se u SPS, pa sa Zonjaka opet pljackajte Sportski savez i ZOK.

Moze jedan vic? Sretne orao ortopeda na vrh planine. Pita ga kako se popeo toliko visoko . Ovaj mu odgovori: Mnogo sam ljigav, mnogooooooo!

Najnovije vesti

Rušenje SLOBODE kao SAVAMALA »

Na primeru rušenja bioskopa „Sloboda“ u Vranju može se jasno ustanoviti pogubno delovanje Vučićeve ideologije koje je pr...
ZutoCvece