ZC Vranje: Neispravni kompjuteri produžili rad lekarima

Neispravni kompjuteri u nekoliko seoskih ambulanti produžili su rad lekarima i medicinskom osoblju, ali rukovodstvo Zdravstvenog centra u Vranju ne plaća prekovremeni rad, saznaju InfoVranjske iz izvora u ZC Vranje.

- Problemi su nastali zbog neispravnih kompjutera, što je uslovilo otežan rad lekara i medicinskog osoblja u nekoliko ambulanti na seoskom području. Zdravstveni radnici bez sopstvene krivice ostaju da rade i posle 16 sati, što im se ne plaća, a kompjuteri nikako da se poprave, baš kao da je rukovodstvo ZC Vranje zaboravilo na seoske ambulante - gnevno komentariše sagovornik InfoVranjskih iz ZC Vranje.

Po ovom izvoru, «medicinsko osoblje koje radi u seoskim ambulantama ne može da radi kao njihove kolege u Domu zdravlja u Vranju».

- Oni ne mogu jednostavno da vrate pacijenta zbog neispravnih kompjutera, jer ima pacijenata koji moraju da prevale i nekoliko kilometara do ambulante. Kako onda lekar može da ga ne primi i ne pregleda u uslovima planinskog bespuća? - pita sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala, na kraju, upozorava da pojedini lekari nastavljaju rad kod svojih kuća na kompjuterima kojima raspolažu, a koji su, za razliku od računara u Zdravstvenom centru, ispravni!

S. Kostić

Komentari

Bulate! Od ovuj ženu Ljiljanu i sam vidiš da nema ništa.Na njum tolka vu je čerga.Ali ti kao odgovoran čovek mora da reaguješ.Ona glibi svaki dan sve vise i vise.Konflikt sa kolegama ,vređa koga stigne a glava vu ništa ne razume.MENJAJ DOK JE VREME.IZGUBICES ZCV.

Pa naravno, da bi se zaposlili lekari po poslusnickoj osnovi, sada se spominje da će biti primljen doktor iz Suvog dola i doktorka iz Vr Banje, videćemo uskoro da li je to tačno.

pa ne rade kompjuteri ni u bolnici kako treba stalno se kvare

ona nema kapacitete da bude direktor i to je to

pa kakav je to direktor koji ne razgovara s vise od dve trecine doktora

bahata,drska, obicna tracara

jase za direktora

dobro zboris pa popadice vu ionako komanduje na ljiljanu

opste rasulo je u zcv

Da je ovo jedini problem u Z.C. ja bih bila srecna.Bahatost,bezobrazluk licemerje,jednoumlje direktorke........... povlasceni,privilegovani..... ....jednom rečji strašno

Popadice da li posti ovija uskršnji posti kao svi vernici? A post podrazumeva između ostalog i manje pakosti i revanšizma. Vodi red Jase batina ima dva kraja. Sve će ti se vrati .

Ma kakva vernica? Mali je ovo grad i sve se u njemu zna. To važi i direktorku. Pa zato bi bilo najbolje da ćute i ne kače se mnogo za druge.

Najnovije vesti

Pao sa motora u Karađorđevoj »

U četvrtak pre podne u ulici Karađorđevoj dogodila se saobraćajna nezgoda sa, nažalost, teškim posledicama.Vozeći svoju...

Ode Neši u direktore!? »

Nenadu Đorđeviću Nešiju, gradskom većniku za sport, predstoji direktorska fotelja u «taze» javnoj ustanovi «Sportski obj...

Smiljče NOVA šefica SNS BOTOVA »

Smilja Antić, nedavno za stalno zaposleni kadar naprednjaka u kabinetu gradonačelnika Milenkovića, preuzela je i "šefova...
ZutoCvece