ZC Vranje dobija OSAM KAFEMATA

Zdravstveni centar u Vranju je u liistu „Danas“ uputio javni poziv za sve zainteresovane za postavljanje aparata za kafu u krugu ZC Vranje.

Prema odluci Upravnog odbora ZC-a, ovde će biti postavljeno ukupno osam aparata za „kafu, tople i hladne napitke, sokove, slatkiše i grickalice“.

Ukupna početna cena zakupa prostora ZC Vranje je 22.00 dinara za svih osam aparata, ili 2.750 dinara mesečno za zakup prostora ZC Vranje po aparatu.

Rok za predaju ponuda je 13. novembar, kada će se i znati pobednik ovog tendera.

Posle male crkvice koja je oformljena u ZC Vranje, zatim automata za vodu i televizora u čekaonicama, ovo je još jedan gest nove uprave da se olakša život pacijentima koji drežde pred vratima i čekaju.

Sad bar mogu da popiju kafu, dok gledaju televizor u hodniku.

SSB

Komentari

Znaci aparati da vam damo i jos da vam placamo i na kraju da uzmete robu za milion i da nas uterate u sud,kakvi doktori ekonomije,a treba li na Kopaonik da posaljemo da skija tag ko potpise?

Apel privatnicima: Ne ucestvujte na tendere ZC Vranje, opljackace vas, nikad vam nece platiti isporucenu robu..niko normalan I posten se vise ne pojavljuje tamo!!!

GLAVNA SESTRA CE NI GLEDA U SOLJU IMA DARA ZA TO A LJILJANA I MICE CE SABIRAV PARE OD GLEDARICU

Umesto da zanavljaju kadar i opremu glavna sestra sirokim osmehom i pozitivnom energijom nudi kafu...da da koligo brozno i odgovo...

Najnovije vesti

Opet HAOS na Dečijem »

Umesto da, nakon niza primedbi zaposlenih, trajno reše problematičnu situaciju oko organizacije rada u Dečjem dispanzeru...

Pobeda GRK-a za vrh tabele »

Ekipa GRK Mladost iz Vranja u nedelju je u okviru Prve lige “Istok” pobedila BSK iz Bujanovca sa 26:20, u utakmici koja...
ZutoCvece