ZC Vranje: Direktorka u oštrom sukobu interesa

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, u oštrom je sukobu interesa, jer je angažovana kao lekar specijalista u privatnoj ordinaciji "Interna medika", saznaju InfoVranjske iz izvora u najvećoj zdravstvenoj ustanovi na jugu Srbije.

- Dr Antić ordinira u Internoj medici», što je očigledan primer sukoba interesa, jer ona nije samo lekar specijalista u ZC Vranje, već je direktor ove ustanove, a radi u privatnom zdravstvu čime ugrožava rad i funkcionisanje ustanove čiji je direktor -, objašnjava sagovornik InfoVranjskih iz ZC Vranje.

Po ovom izvoru, u Internoj medici angažovano je četvoro lekara, dvojica su penzioneri i nisu sporni, jedna doktorka radi samo u toj privatnoj ordinaciji, takođe nije sporno, ali je tu angažovana i dr Ljiljana Antić, što je sukob interesa, navodi sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih na kraju potencira da angažman dr Ljiljane Antić predstavlja teškoću i za pacijente.

- Mogućnost manipulisanja pacijentima, posebno onim koji spadaju u "neuke" ljude, a takvih ima dosta, pa je i iz tog razloga dr Antićka sporna u ovom slučaju -, zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

Komentari

AU NAPREDNA MORALNOST. ZATO SU NA INTERNOM STALNO U KVARU UREDJAJI POPUT EKGa ULTRAZVUKA UREDJAJA ZA TEST OPTERECENJA. NAPREDNO JE DA DOK IMA OVACA BICE I SISANJA.
ODITE DA ZAKAZETE NEKI SPECIJALISTICKI PREGLED BEZ DVA TRI MESECA NEMA PREGLEDA. ZATO NARODE IZBORI SU BLIZU OTERAJMO OVAJ OLOS AKO ZELIMO DA SACUVAMO I SEBE I VRANJE

Pa zar nije i pomocnik upravnice Doma zdravlja u sukobu interesa?Odvede sve pacijente privatno u svoju ordinaciju.

Toj se za ovuj Moninu manekenku ne važi...ona je van svih propisa...Žena ima potrebu da radi i više nego što treba...a drugi lekari neka žmijev na biro..ona se pružila na sve strane..bš gu briga...

Bulajke ovce se ne sisav zbog vunu nego zato što su glupe. Inače sve si u pravu

Trebs da bude direktorka u Inernu mediku i resen oroblem

O neeeee, sad nastupa antikorupcijski tim, ustanove tačnost medijske objave, izvrše nalog i utvrde poklapanje, zatim sledi tužilaštvo. Trebala si prvo da konsultuješ saradnika tvog ostromnog pravnika ....

Ova direktorka radi sve kako zatvorili državni Zdravstveni centar i zato je dobro plaćena, dok privatno promoviše privatnu praksu.. samo krivične prijave ovde pomažu, zato olovke u ruke i ajmo..

Osoba koja trenutno vrši funkciju VD direktora ZC uz dužno poštovanje, nema znanja, kompetencije, ni veštine a još manje razume šta je posao direktora jedne ovako ozbiljne ustanove te je time rame uz rame svom prethodniku zaslužna za ovakvo stanje i ovolika dugovanja u Zdravstvenom centru. Ali ovo nije medicina, zakoni su jasni i precizni pa ne može puno da se vrda. Kreću ozbiljne prijave, pozdrav!!

Obrukali smo službu, obrukali bolnicu, nas same, nije čudo što nas ceo grad pljuje... Ni najstariji ne pamte da je ovako ikada bilo?!?

Sad kod nje ni kanarinca ne bi odveo, šta to beše medicina!!

Upiši si pravni fakultet, trebaće ti, batali više ovo, vidiš da ne ide.

Dobro jutro!!Pa skoro svi doktori iz zc-a rade i privatno.Ona radi u internu mediku,Rade rengenolog radi cak u tri privatne klinike,u magnet,u eliksir i u internu mediku.Jadran urolog radi u eliksir,Goran Petrovic ginekolog radi u eliksir,odnosno ima svoju ordinaciju tamo.Nocic enternista radi u internu mediku.Mnogo njih radi privatno ili ima svoje privatne ordinacije,a zdravstveni centar im sluzi kao dom zdravlja,da pacijentima daju uputa za privatne preglede i to tako ide mnogo godina unazad,a kako stvari stoje icice jos dugo dugo.Zato aparati u zc ne rade.

Poštovana, dok ne platite ono što ste uzeli neće vam biti bolje, uzeli ste novac nas Vranjanaca i utrošili ko zna gde, Zakoni postoje a njihova primena se ne može doveka odlagati. Nije dobro a i protivzakonito je otimati tudje, sve na kraju dodje na svoje!

Arogantna,osiona kao osoba,još promoviše privatnu praksu,e Srbijo moja kuda ideš kada postavljaš ovakve direktore.
To Vučić sigurno ne podržava,ali daleko je Vranje

Zamislite Zdravstveni centar na drugom kraju naše zemlje gde je direktor dipl ekonomista, zamislite da imaju milione na računima, zamislite da ne duguju nikome, zapošljavaju mlade lekare i medicinske radnike na osnovu realnih konkursa...zamislite i ne govorite nikome, jer to je istina!

Moj predlog da Direktorka još dok može prebaci na platni spisak Bolnice "Interna medika" pa da kompletiramo celu priču. Još da dovede istu ekipu od glavne sestre do Bulatovićeve žene i tako da duplirate vaše zarade. To je po vama dobro, humano. Ali razumem vaše namere. Vi to kopirate vaše velike vođe. Ako može Martinović na 8 .funkcija što nebi i Direktorka u svoju oblast. Još dođe plus prekovremenih sati u Bolnicu i lepo plata dostigne do 200 hiljade dinara. To se kaže uticaj partije. Napredno je nema šta Direktorice. I vi dajete vaš primer ostalima. Ne sramota. To se kaže bolesno nema šta. Ali još samo malo. Rekoh da se oseća u vazduh promena pa lustracije a pojedini Aps

DA VRATITE ŠTO DUGUJETE.IZVRŠNA SUDSKA REŠENJA SU KOD VAŠIH PRAVNIKA.PREDUZIMAJTE NEŠTO JER KAMATA SI IDE, I TO POVELIKA.DUG JE ZAO DRUG.

Najnovije vesti

ZutoCvece