ZC Vranje "crna rupa srpskog zdravstva"

Na nedavnom sastanku u Pirotu predstavnika Ministarstva zdravlja i Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja sa rukovodećim ličnostima zdravstvenih ustanova sa područja jugoistočne Srbije, izrečene su oštre kritike na račun Zdravstvenog centra u Vranju.

Ova ustanova označena je kao «crna rupa zdravstvenog sistema Srbije“, saznaju InfoVranjske iz izvora u najvećoj zdravtsvenoj ustanovi na jugu Srbije.

- Posebno je naznačen loš rad i problematična stručnost osoblja Bolnice u Vranju, neodgovoran odnos prema potrebi za lekarima specijalistima, a takođe su potencirani slučajevi nenamenskog trošenja novca koji Republika preko RFZO daje ovoj ustanovi - saopštava sagovornik InfoVranjskih iz ZC Vranje.

Izvor InfoVranjskih naglašava da se nagađa i razlog što direktorka ZC Vranje dr Ljiljana Antić i ostali iz rukovodstva nisu bili na ovom skupu u Pirotu».

- Znali su šta ih čeka, u prvom redu da će biti izloženi kritikama, pa su poslali na ovaj važan sastanak informacione stručnjake - tvrdi sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «na skupu u Pirotu posebno su pohvaljeni zdravstveni centri u Leskovcu i Pirotu, kao i Kliničko-bolnički centar u Nišu».

S. Kostić

Komentari

To je zato sto se zaposljavaju sestre koje vanredno za godinu dana zavrse skolu i naravno preko svojih ljudi u stranci krenu da rade bez obzira na nestrucnost a one koje su redovno isle u skolu sede na birou. To vam je realnost vranjskog zdravstva.

Lopovska banda vranjskog zdravstva!!

doktori sta cekate?jeste culi da je ljiljana primila bez ikakvih kriterijuma doktore koje imenije njen sef bulatovic

cujem neki kolega slomio staklo na oglasnoj tabli iz opravdanog revolta,ma doktori udrizite se svi pa pravo u ministarstvo i na sud.ne dozvoljabajte da vas ponizavaju

I ja sam cuo,pa umesto lomljave ako ima petlje neka tuzi... Da se ne bi zaposljavali samo tasteri, drukare i ulizice

On slomio staklo na oglasnoj tabli,a prijavili da je stomatologija demolirana..!!!!????????

tako je i sestre primila bez ikakvih kriterijuma samo kako joj sef bulat kaze

javna je tajna bulatovic zaposljava za pare

Ljiljo ti da imas malo mozga sama bi dala ostavku i pokazala da pored toliko zla imas i trunku dobrote. E moj Bulatovicu, drzis ovu nesposobnu Ljilju da ti vodi ZC. Jel imas informaciju da ni jedan doktor nece da glasa za SNS zbog Ljilje.

Jel može još niže da se strovalite?Jadni ste!

Nisu trebali da idu u Pirot da im se kaze da su najgori.mogao sam ja da im kazem.Vranjsko zdravstvo dno dna u Srbiji.Naravno kad ga vodi Ljilja-najnesposobniji direktor do sada.Ali samo neka tako i ostane.kad stave katanac na Z.C.svi ce se pitamo odakle to.Pa eto odakle, od nesposobnih rukovodioca.ce nam bude "kriv djavo"posle

КАСАПНИЦА НАЈЈГОРА!!!

Kad su Veličković i Ljiljana direktori ZC, kad nema lekara, kad je blokiran račun 3 godine, procenite sami šta će biti sa vranjskom bolnicom?!!

Nesreca i posrnuće zc je tačno tada pocelo Veličković Antička Kostica Manga i naravno Ljubić.

Na dobrom su putu da je zatvore. Velicko kupuje dzipove posle direktovanja.

posle direktorovanja svi se obogate a jadan narod nek trpi i cuti!

doktori sta cekate,da radite po desetak godina a ona da prima one koji su juce zavrsili,organizujte se pa svi u direktorijum i ne izlazite odatle dok se ne urazumi

samo udruzeni mozete nesto postici,tolke skole zavrsiste drzite do sebe i borite se za svoja prava

Najnovije vesti

Da li je bilo ŠTRAJKA U SIMPU? »

Žene zaposlene u proizvodnim pogonima vranjskog «Simpa» obustavile su rad u četvrtak 15. aprila u 12,30 sati zbog neispl...
ZutoCvece