ZC: Smenjena ŠEFICA za kadrovska pitanja

Olgica Jović, šefica za kadrovska pitanja u ZC Vranje smenjena je sa te dužnosti odlukom direktorke dr Ljiljane Antić, saznaju InfoVranjske.

Izvor portala saopštava da je na njeno mesto imenovan Bratislav Jovanović.

- Uzrok smene zvanično nije poznat, jer nije ni saopšten od strane rukovodstva ZC Vranje, ali je indikativno da se sve dogodilo nakon prijema u radni odnos za vreme trajanja vanrednog stanja 25 medicinskih sestara i 14 lekara, u čemu je Jovićka najaktivnije moguće učestvovala - upozorava sagovornik InfoVranjskih.

Na kraju, izvor portala nagađa da je u pitanju (ne)regularnost prijema navedenog medicinskog osoblja, budući da nije raspisan javni konkurs kao u drugim zdravstvenim ustanovama u Srbiji.

- Dr Antić svaljivanjem krivice na Jovićevu kao da želi da «opere» sopstvenu odgovornost za (ne)regularnosti u postupku prijema novih radnika u ZC Vranje - zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

O kakvoj se džungli ovde radi, i koliko je ova priča ilustracija za otimačinu koja je još aktivna u ZC Vranje pokazuje i kraći pregled Jovićkinih aktinosti.

Naime, prema saznanjima Info Vranjskih, ona je u ZC Vranje primlljena kao kadar URS-a, na poslovima za radne odnose, a u to vreme posao dobija i njen sin, medicinski tehničar.

No, ni to nije sve, jer je Jovićka bila veoma bliska i sa novim rukovodstvom, a poglavito sa direktorkom Antić (vidi sliku).

Ona je odmah zaposlila i ćerku, na Dečijem odeljenju, koja sada ide od Dečijeg dispanzera do dečijeg odeljenja na po 45 dana.

Kako se moglo saznati, ZC Vranje je porodična firma za Joviće, jer je u HMP radio Olgin otac, koga je tu nasledio njen brat, čija je pak supruga zaposlena na Internom odeljenju kao servirka.

Neko se ovde, očigledno, preračunao, neko nije poslušao šta je trebalo, i izbio je kuršlus čije posledice tek treba očekivati.

S. Kostić - SSB

Komentari

Ovo je sve tačno.Ali je ovo i sve farsa jer je Olgica vrlo bliska rođaka Antićke.To je dogovor da se ne bi Antćki prebacivao nepitizam.Bulate,izgubićeš izbore zbog LJILJE.100% garant

Na*e*ali smo ga, zbog ovu ima da puknemo na lokalu 100%

Auuuuu, gledaj ti ovo !!!! Porodicna firma,a? Koliko kolena bre radite tu, a nasa deca čame na biro?!

Bez brige, prijatelju uskoro će biti smenjena, dolazi čovek koji će srediti zdravstveni sistem, pogotovu upravu u direktorijumu, jer jedni isti upravljaju sistem i vrte direktore i ponavljaju istu priču.
Zato se ne radujem mnogo :(

Hoce li taj moci da vrati dugove ili ce se samo uhvatiti procenta za bar jedan stan,tako je bilo do sada...Trazite coveka koji nema mrlju u profesiji i zivotu,ako mozete da ga nadjete...kad nadjete takvog,onda cu da poverujem da nam ima spasa.

Bajata vest ova rokada se odigrala pre 15 dana.Olgica je uspela da ugura ćerku na dečiji dispanzer u stalni radni odnos.Gazila je preko leševa i uspela celu familiju da zaposli u ZC.

Tek će pucaju tikve....

A neli je ostao jos neki po familiju neulebljen?! Greote li....cccc

Da se ne lažemo. Cela uprava je skup ursa, pa da li su Urosevi rodjaciki, partijski dilovi, ili kupljena radna mesta. Važno ti što se sada nešto pretpostavljaju nisu došli putem konkursa budite sigurni......Ova Jovicka je samo nastavila utaban sistem....

Ovo je bilo odavno ali je danas častila i dok su jeli i pili direktorka ju je vređala i rekla da samo kuče nije zaposlila. Farsa!

A danas na cascavanju bila je i torta ko na svadbi...

Dva meseca jedu i piju, rođendani, zaposlenja, mandra, starlete ne idu doma tu se hrane smrdi uprava na roštilj kao kod Mrkelu

hahaa,na sliku izgledav,kao da se dva meseca nisu tusirale,zamijev se ispod miske s alkohol,najvise zbog coronu,manje zbog higijenu

Ova nesposobna ( poslovno) Olgica , dala nesposobnoj ( poslovno) Ljiljani, u Bg da ponese papire i lose izracunate podatke....tako da su se doticnoj direktorici, smejali i cela napušena i izribana od strane Ministarstva-smenila jednu od svojih miljenica...e sad, dal' je ova lose papire dala ili greskom " prave"....znace se uskoro.

E moja direktorice,samo ti veruj onima koje si okupila oko sebe.Najurila si ljude koji mogu da rade i pomognu,a verujes onima koji gledaju samo svoj dzep.Jos ako si im i koeficijent povecala,ljubice te u d.....,ali ti nece pomoci kada dodje kraj ovoj farsi.Pogledaj malo bolje oko sebe.

Svaka cast na komentaru takva je Ljiljana Antic em je nesposobna em nestrucna samo se druzi iz koristoljublja a kad toga vise nema zabije noz u ledja jedno veliko DJUBRE

A, pa iz koristoljublja se druzi i njen drugar zubar, samo ona to ne vidi. Gura gu tamo gde ce zaglibi, a on ce izvuce gu...... Za njega svi znajev po Vranje sto raboti, samo Ljiljana ne znaje.

NEGI TURAJTE VISE SLIKE NE MOZ GI GLEDAMO VISE. DOSTA JE BILO

Ko da su ministarstvu bolji...reci ce samo "pa sta"..tuzite...Tako da dok Ljiljana ima podrsku bahatice se i dalje...nazaloat.

Neka, neka.Ako kojim slucajem padnu sa vlasti verujte toliko ce biti svedoka, insajdera i onih saradnika da nismo svesni koliko ce članova SNS-a, rukovodioca otici u APSANE. Direktorka ZC Vranje je zrela za zatvor, otgla se kriminalu pa to nije normalno. Samo da unazad vratimo upisivanje prekovremenih sati, kupovine bez adekvatnih sprovovdjenja Tendera i jos puno puno stvari. Polako, uskoro neka se spreme

A što ne jave iz ZC da je samo danas 15 obolelo od korone

Sina zaposlila preko G17 2010...cerku 2020 preko Sns.A sada secete krila na teta Ole,moze u penziju zasluzila je 30 godine se slihta svima treba da odmori zena.Sada spokojno moze u penziju.100 e sada od Vucka i mirna je...

Ma kakve 30 god, 20 radi Sale. Ole najveca slihtara i podofija

Najnovije vesti

Gde će BOSKE, posle svega? »

Dragan Stevanović Boske, dosadašnji državni sekretar i vođa surdulučkih naprednjaka, pao je u nemilost vrha stranke, i t...
ZutoCvece