ZC: Rokade urgentaša zbog MILJENIKA SNS-a

U vranjskom Zdravstvenom centru dr Ljiljana Antić uz svevsrdnu podršku upravnika Bolnice dr Nikole Popovića sprovodi rokade zaposlenih u urgentnim službama, rasturajući timove koji dobro rade svoj posao kako bi po svemu sudeću „udomila“ na drugim odeljenjima lekare koje je po stranačkoj direktivi zaposlila iskoristivši situaciju sa virusom Covid – 19.

Prema najnovijoj odluci trojica lekara iz Službe Hitne medicinske pomoći prebačena su u Službu urgentne medicine u vranjskoj Bolnici - specijalista Urgentne medicine dr Slađan Stanisavljević, a lekari opšte prakse, inače veterani u čekanju na stalni posao i specijalizaciju dr Saša Ljubisavljević i dr Aleksandar Stošić sada rade na Urgentnoj medicini.

Ne bi ovo bila nikakva važna vest, čak bi se moglo nazvati boljom organizacijom posla, da iza svega kao i uvek kada je u pitanju vranjski Zdravstveni centar ne stoje politički i lični interesi.

Naime, Urgentno odeljenje ili ti vranjski PTO dobio je pojačanje u vidu dve lekarke jer su specijalisti sa ovog odeljenja bili angažovani u Covid bolnicama.

Jedna od njih je ćerka lekara, a druga sestra upravnika Bolnice, obe na specijalizaciji.

I sada, kada su posle čekanja na posao ušle na mala vrata u Zdravstveni centar, dr Ljiljana Antić jednu raspoređuje na očno, drugu na pedijatriju u skladu sa specijalizacijama koje završavaju, a dvojica lekara iz Hitne pomoći i dalje će morati da čekaju neko bolje vreme ili da se pokažu u stranci koja kadrira, vedri i oblači Zdravstvenim centrom.

Nezadovoljstvo raste iz dana u dan, ali lekari nemaju izbora i moraju ispoštovati odluku nadležnih.

U više navrata pokušali su da urazume direktorku ali ona ne želi da sluša nikoga osim stranačkih instrukcija što se na kraju obija o glavu i zaposlenima i pacijentima.

NIV

Komentari

Direktorica je "stasala" za Apsanu. Sve njene aktivnosti od zapošljavanja, kadriranja, predlaganja i vođenja politike jednog nekadašnjeg Zdravstvenog centra koji je bio RENOME za celu Srbiju pa i šire ona je deklasira. Bojim se da zbog njenog nepoznavanja posla u organizaciji rada ZC Vranje, procesa i procedura dovešće do ozbiljnog problema funkcionisanja istog. Ogradio sam se da se radi o organizaciji ali kao Doktora u svojoj struci ne mogu donositi moje mišljenje jer na to nemam prava, to bolje znaju njene kolege.

Bravo Osmani,a ovo nije vise Medicinska ustanova ovo je obican kupleraj,samo da se postave crveni fenjeri na ulaze i tabla NON STOP radno vreme,ajde bre sta je ovo sakupile se ove neizivljene starlete sa sela ,pa bruka ziva bre sta je ovo?

Bulatovicu,
Prestani vise HAOS da praviš sa Antićkom u zcv.Ti bre ti,ti,i ona lom pravite u zcv.Unistio si zdravstvo sa problematičnom osobom oličenom u svojstvu vd direktorke zcv.Shvati bre da ti NIJEDAN zdravstveni radnik nece oprostiti ovo sto radiš sa Ljiljom u zcv.Niko nije blesav i lud.Svi znaju da ti primaš u zcv i kako i za koliko primas,svi znaju koga postavljaš i gde a koga smenjuješ.Svi znaju sve.Upropastićeš sa ovom problematicnom zenom sve.Od izbornih rezultata kako na lokalu tako i u republiku.Ali,Vučić sve zna i sve ce znati.A ti beri kožu na šiju.

To li je onaj spečeni što usta ne otvara u Skupštini, poslanik?!

Poslaniče Bulatoviću,
Nemoj više bre da aman da uništavaš Bolnicu.Nemoj bre to da radiš.Dosta bre VIŠE.
A i ti Bosancu ne pravi se mutav.Samo ve locika interesuje.Dosta bre vise.Narod vise ovo nece trpi.

Apelujem lekare i sestre na štrajk, na taj način će se smeni Ljiljana. A nakon toga kad je smenimo prebacujemo je u dom zdravlja kod dr Mišića, tamo joj je mesto a nakon toga tužba sto nije završila subspecijalizaciju

Glavna strana sestra usred epidemije postala vlasnica Audija A3...

Ove starlete iz vrha bolnice da idu na kurs ponasanja u sluzbu PTO,da vide sta znazi ponasanje lekara i sestara,Dr.Milena je primer ZENE tj.Lekara kako treba da bude,em lepa,pametna,strucna takva zena treba da bude Ministarka a i ostali lekari i sestre na PTO su vrh.da se hitno ove curke iz bzdravstveni vrh Vranja odvedu tamo na obuku.

Pozivam lekare i medicinske sestre na štrajk od 1. Svi ispred Doma Zdravlja ... Štrajk da se smeni Ljiljana

A kude je Bulatovicka?Ne vidjamo je od zimus?

Ukoliko moze skoro pa pedijatar ili ti očni lekar da radi na PTO moći će u nekoj budućnosti i viša sestra babica da radi u urgentnoj sluzbi ......prošlost je prošla ostavila tragove a budućnost će doći

Čim se ovo ludilo uskoro zavrsi, starleta u pokusaju tj, Darija Kisic za sirotinju, tj patuljasto čudoviste-na PTO DA RADI, DA STEKNE MALO NEKO ZNANJE PRAKTIČNO. NIJE SVE U OTVARANJU VRATA NA GINEKOLOGIJI, SA JEDNOM POCUPANOM OBRVOM I PINCETOM ZA ISTE U RUCI, UZ PITANJE:"PA S'D LI MORASTE DA DODJETE, KAD SAM POCELA OBRVE DA ČUPAM"? ZNAČI , PTO , DA SE NAUCI DA RADI.

Najnovije vesti

ZutoCvece