ZC: Novo lice ĐORĐEVIĆ, AJANOVIĆ preživela promene

Internista Ljiljana Antić, nova direktorka ZC u Vranju, formirala je novi menadžment u ZC Vranje.

Prema prvim informacijama, novi direktor Bolnice u Vranju biće hirurg Saša Đorđević, kako je ranije i najavljivano, baš umesto Antićeve, koja je prethodne dve godine obavljala tu funkciju.

Na veliko iznenađenje mnogih, upravnica Doma zdravja u Vranju ostaće doktorka Jadranka Ajanović, uprkos tome što u prethodne dve godine nije uradila apsolutno ništa po čemu bi zaslužila da ostane na funkciji koju obavlja.

Mnogi smatraju da je ovo prva greška nove direktorke Antić, zapravo popuštanje pred partijskim diktatom SNS-a, što je i do sada skupo koštalo vranjsko zdravstvo.

Finansijski rukovodilac, ili šef Službe za finansije biće ekonomista Jadranka Mitić, dugogodišnji radnik te službe, a svim nemedicinskim službama upravjaće pravnik Lidija Stojković, za koju se pretpostavlja da je upravljala ZC-om u vremenu od ostavke doskorašnjeg direktora, ginekologa Dragana Veličkovića do ustoličenja Antićeve za prvu ženu na najvažnijoj funkciji vranjskog zdravstva.

Kako je ranije najavila, direktorka Antić trebalo bi da se u ponedeljak obrati javnosti, da li saopštenjem ili konferencijom za novinare, još uvek nije izvesno.

SSB

Komentari

Vidi, vidi kako mali, nesposobni, poslusni, ponizni Marko, Bulcin pijun lepo izlobira da nesposobna tetka Ajanovic ostane i dalje upravnica Doma zdravlja. Ko bi reko da taj deckic moze tako nesto da uradi. Bravo Marko gde li ce tvoj liz da zavrsi i kome?

..neverovatno sa koliko odsustva zdravog (ne)razuma,raspolaze stranka koja pledira da ugusi samu sebe,zabijajuci prst sebi u oko(d..pe), zdravorazumskoj okolini,i postenoj inteligenciji..

Bruke i sramota ostaviti tako nesposobnu zenu kao sto je Ajanovicka, tuga i zal, pa pustite Anticku da sama bira menadžment, a ne nametanje...

Ajanovicka nije nista uradila! A sta je pa Anticka uradila?

Ukinuti hitno ovaj portal... Zasto postoji kad se istiniti komentari ne objavljuju

Da li je Jadranka slucajno prijateljica Antickina ? Celog radnog veka je radila u planskoj sluzbi i gle čuda planirala je celu organizaciju zdav.centra ali u kom pravcu? Finansijska sluzba je misaona imenica za doticnu a funkcija vrlo vazna i odgovorna. Ali nije vazan Zdrav.centar ona ima sina koji je u toj sluzbi i neugovoren je. Sada vam je sve jasno. Licni interesi su tekovina sns.

Pored toga sto je Djole-mamin sin neugovoren jos treba i skola da se prizna naravno visoka kako bi mogao posle da nasledi mamu....katastrofa

Šta će Ljubić da radi u celoj prici.? Odstraniti ga kao maligni tumor da ne zarazi ionako bolesno tkivo Zdravstvenog centra. Bolje mu zaposlite sina a njega najurite. Ljiljo vec manipulisu sa tobom.

..ne cudi me vladajuca, lokalna, politicka bulumenta,jer njih niko i ne pita nista..cudi me Ministar,koji kao da je pao s,Marsa,opet praveci katastrofalnu gresku sa ljudima,kojima ni njihove porodice ne veruju nista..obraz sluzi za poljupce i samare,ne za djonove i ,,premaze,,..

Ajanovicku je glupo i komentarisati

Hahahahah. Pa prvo Direktorica ne zaslužuje da bude na čelo Zdravstvenog centra. Sve se vrte u krug. Sve gori od gorega. Svi oni sada leče komplekse preko pancijenata, preko raznih volšebnih funkcija.Važno da su one na funkcijama i ako sve oko njih ponor pakla i ponor centra koji je nekada bio nosilac zdravstva na jugu srbije. Brukaju se. Mesto da ove ženturače odu sa funkcija (nisam protiv rodne ravnopravnosti), komentarišem njihovu volju za vlast.Dupe im zinulo za položaje pa makar bila posle njih propast. Niko od njih ne traži odgovornost predhodnih.Samo vlast, politizacija medicine i ništa više. To se zovu ove drage i mile doktorice, odgovrne sa Draganom potpuno jednako ali sa malo pameti jer Dragan je samo koletarelna šteta Napredne stranke u Vranju. E moji doktori, doktori. sada možete pop onome ja tebi ti meni do 300 radnih sata u mesecu.Viste supermeni zdravstva.Daleko vam bila kuća

Ova tupa Ajanovicka profiter totalni a ovaj jos tuplji rodjak je protezira bez imalo stida!

Ajanovic.... Zalosno, a i nebitno, ona ko i da ne postoji

U tome sto cuti je Ajanovickin najveci kvalitet.Dok Mice komanduje,ona samo izvrsava naredjenja.Dom Zdravlja unisten,guzve,nehigijena,javasluk ,nerad.STO NESPOSOBNIJI ,A POSLUSNIJI,BEZ SVOG MISLJENJA I STAVA, TO BOLJE. To je stav ove napredne vlasti u Vranju.

Koji crni menadžment, koje rukovodstvo, dno dna, tesko pacijentima samo, sramota za Zdravstvo, nemam komentara, srecno im propadanje i ponor zao mi ljudi koji zive u gradu, za rukovodstvo nimalo, uzasna su.....

Najnovije vesti

DRMALO od Larise do Vranja »

U sredu se oko 14 časova u Vranju, a naročito na višim spratovima, osetilo jako ljuljanje, zemljotres koji je uznemirio...
ZutoCvece