ZC: Neraskidivi MOST PRIJATELJSTVA na Stomatologiji

Između dr Ljiljane Antić, očigledno nesmenljive direktorke Zdravstvenog centra, i stomatologa dr Dragana Đošića Đoše, jedinog upravnika Doma zdravlja u Srbiji koji je već penzioner, stvoren je neobičan most prijateljstva upravo u stomatološkoj ordinaciji.

Kako su za Info Vranjske ispričali zaposleni u Stomatološkoj službi dr Antić je odlučila da poveri popravku svojih zuba upravo dr Đošiću.

U trenutku kada u ovoj službi nema elementarnih uslova za rad, anestezije za pacijente i mase za protetiku, gde se obavezno čeka satima na bilo koju od sve manje usluga, dr Đošić pravi dr Antić protetički most!!!

Ovaj posao je završen za nekoliko dana, dok drugi pacijenti čekaju mesecima i za daleko manje intervecije, a za ovaj stomatološki poduhvat obraćaju se privatnim ordinacijama i prosečno izdvajaju između 200 i 500 evra.

Ono, doduše, poznavaoci tvrde da je i ovde reč o javno privatnom partnerstvu, jer je Đošić u DZ-u samo pripremao zube doktorki Antić, dakle strugao ih, cementirao i uzimao meru, dok je sam most napravljen u jednoj gradskoj privatnoj ordinaciji.

Ništa ovo ne bi bilo ni čudno niti bi mirisalo na zloupotrebu da dr Antić nije bolovala od korone, koju nije htela da leči u bolničkim uslovima koje je sama stvorila, nego je to činila u kućnim uslovima.

I sad, kako to – korona kod kuće, a zubi u “državno”? Odgovorno, nema šta.

NIV – SSB

Komentari

Ljiljano mogla si kod Sandi zubara da odeš i da imaš lep osmeh kad davaš izjave za medije. I tamo se radi na crno kao i Đoša što radi. Isti ti đavo. Bruke ko vodi zdravstvo u gradu i ZC. E moj Gonzi kostaće te sve to mnogo skupo.

Gonze ima da udje u TOP 3 NAJ GORIH GRADONACELNIKA
Ovo je za verovali ili ne ko mu sve sprovodi zakon u gradu.
Rasulo do 101 pa nema gde vise.Boban klamarica Nacelnik inspekcija radi namestan ja crno,zida si lik na crno a sad poceo i kucu da zida za njega i bate mu u Surdul na crno
a sve se to krije i cuti javnost da nezna...
A da ce ga kostati Gonzija sve to kostace ga za vek vekova...

Kolega pomogao kolegenici. Sta vas to cudi, pa svako bi to uradio da je na njihovom mestu. Svi ste vi na svom poslu iskoristili prednosti sto daje posao. Ovo nije nikakav kriminal da vi zauzimao naslov u novinama.

Ljiljana Antic je iskoristila sve sto moze da se iskoristi nikad nije radila u domu zdravlja pre specijalizacije kamoli u hitnu radila je privatno dobila specijalizaciju zatim i subspecijalizaciju koju je zavrsila posle deset godina tuzila ZC za neke prekovremene sate dobila pare a da ne pricamo o ostalim privilegijama a o njenom znanju da ne pricamo krivicne tuzbe za nesavesno lecenje govore o tome itd itd odavde do Beograda je dugacka njena biografija

Najnovije vesti

Dve zakrpiš, dve preskočiš »

InfoVranjske svakodnevno prate urbanistički haos širom Vranja. Gotovo da nema ulice u gradu - nove ili stare - bez komun...
ZutoCvece