ZC: NENAMENSKO TROŠENJE u punom jeku!

Zdravstveni centar u Vranju ne prestaje sa nenamenskim trošenjem dela sredstava koje dobija od Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja (RFZO), saznaju InfoVranjske iz izvora u vranjskoj filijali ove ustanove.

- Trend nenamenskog trošenja novca nastavlja se u ZC Vranje, zapravo, to nikada nije ni prestalo, ali su sada drugačiji modeli «peglanja» takve situacije. No, ti podaci se kriju, ali je poznato da je na taj način utrošeno desetak miliona dinara u prvoj polovini ove godine - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «politika na lokalu inaugurisala je novi stil u pokrivanju takvih propusta».

- Direktor Filijale RFZO u Vranju i direktorka ZC Vranje su iz iste političke opcije, SNS, pa se «snalaze» na prividno zakonit način, u smislu da Filijala Vranje ide na meru povraćaja novca, i ponešto se simbolički i vrati. Međutim o tome nemam detaljnije informacije s obzirom da se to odvija u najvećoj tajnosti i pod nadzorom centrale RFZO - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala potencira «naglu promenu odnosa direktora RFZO, Filijale u Vranju, prema novom rukovodstvu ZC Vranje nakon smene na čelu ove ustanove u drugoj polovini 2016. godine».

- Pamtimo, aktuelni direktor RFZO u Vranju Velibor Antonijević je u 2016. godini odmah obnarodovao da se novac u ZC Vranje nenamenski troši, jer je tada bilo rukovodstvo iz druge političke opcije. Međutim, već od druge polovine te godine naglo je zaćutao, i kada je direktor bio dr Dragan Veličković i kasnije dr Ljiljana Antić - napominje sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Pod hitno iskontrolisati novog nacelnika stomatologije ccccc. Ne zna dal je doso ili otiso u privatnu ordinaciju i pravi sa drzavni materijal proteze a pare u svoj dzep. A zdravstvo grca u dugovi

..nije on toliko bistar,ni mudar,njega ce budalastina sahraniti..

A i Anticku sa njim!!!!Vec je podneo zahtav da APOTEKA ,koja placa zakup u DZ Vranje,ne placa vise zakup!!!!Dakle,poceo je sunovrat.

Cemer i jad najbolje odslikava zivotni put nacelnika stomatologije

Pa mnogo prosto. Velja je zaćutao kad su mu ženu prebacili iz DZ Bujanovac i zaposlili u Z C Vranje. To su ipak viši ciljevi ovog moraliste i sns ratnika. A sto se tiče nenameskog trosenja samo se uvećava i nikako ne može da se sakrije. Sve se zna a i vidi.

Trosite slobodno nenamenski ako bi da opstanete, nemoj da prodjete kao direktor komrada, ucite se na tudjim greskama

Nije Velja slučajno napredovao na mesto potpredsednika stranke, a Ljiljana zaštićena ko beli medved..ozbiljna je lova u pitanju..imaju budžet veći nego grad Vranje a blokada nikad veća..

Najnovije vesti

DSS: Planinarski dom u KOLAPSU »

Gradski odbor DSS-a oglasio se saopštenjem za javnost povodom dešavanja vezana za Besnu Kobilu. Portal InfoVranjske.rs p...
ZutoCvece