ZC: Muka kad NEMA, još veća kad IMA

Poslovodstvo Zdravstvenog centra u Vranju i lokalno rukovodstvo SNS nalaze se na velikim mukama, jer se na konkurs za 20 medicinskih sestara prijavilo trostruko više kandidata, saznaju InfoVranjske.

- Dr Ljiljana Antić i njeni najbliži saradnici nalaze se u velikoj nevolji, jer kandidatkinje sa članskom kartom SNS imaju mnogo slabiji prosek ocena od kandidatkinja koje nisu u članstvu političkih partija. Sada treba odlučiti šta i kako pred očima javnosti, jer će prijem svakako izazvati veliku buru - ističe sagovornik InfoVranjskih iz ZC Vranje.

Po ovom izvoru, «prosek ocena, odnosno, uspeh u školovanju, nije najveća briga gradskih i čelnika ZC Vranje u vezi prijema medicinskih sestara u radni odnos».

- Problem je višeznačan, jer u Srbiji sve ima svoju cenu. Ako primite sestre koje su članice SNS, navući ćete gnev javnosti, ako se držite «zakona kao pijan plota», pa primite najbolje đake, ostaćete bez jednog broja glasača i izneveriti «svoje» - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Ajmo,starlete spremite se.Trenutno je to najbitniji kriterijum za zaposlenje i napredovanje u ZC.Malo botoks,malo hijaluron,malo kraća suknjica i bluzica i nema problema.A,škola?A,stručnost?A,znanje?Ma,koga briga za to.NapreDNO!

Kamo ga konkurs , ne pisite gluposti

Ljiljana Antič bi bila odličan direktor jer se mnogo trudi da nije onog penzionisanog skota Miceta koji joj puni glavu protiv lekara i navodi je na pogrešan put Ako padne može samo njemu da se zahvali .

Ljiljna Antić nikada neće biti dobar direktor. Ona je nikakav i loš stručnjak, osvetnik, revanšista . To što navodno sluša Miceta pokazuje koliko je nesposobna i nedorasla položaju na koji se trenutno nalazi.

Nema konkursa , provereno

Gde je objavljen konkurs ?

I onaj nesa od parking iz trebesinje zaposlio cerku sve ide po konkursu... Svaka cast!!!

Nema konkursa ne pisite gluposti ,dosta vise kakve starlete vi pojma nemate i ne brukajte nas poziv.ponosna medicinska sestra

MICE IMAS LI CERKU I NJUMA DA GU ZAPOSLIS ODMAAA..

Mice nema ćerku ali zato ima dva sina koje je obezbedio na državnim jaslama. Ljubi ih majka.

Pišete gluposti.

Najnovije vesti

ZutoCvece