ZC: Engleska kraljica i, naravno, DŽEJ

Dr Ljiljana Antić, nova direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, samo će nominalno zauzimati taj položaj, a stvarni direktor biće dr Miroljub Stanković Mice, aktuelni gradski većnik za zdravstvo, tvrdi sagovornik Info Vranjskih iz ovdašnjeg Zdravstvenog centra.

- Dr Mice će biti vladalac iz senke, ali stvarni, uz njega će biti još par uticajnih lekara naprednjaka. Ona će, dakle, biti nešto kao engleska kraljica, imati titulu direktora, ali će figurirati u toj fotelji. Kakav-takav, to prethodni direktor dr Dragan Veličković nije dopuštao, mislim da je zato i smenjen - obrazlaže sagovornik portala Info Vranjske iz Zdravstvenog centra.

Po njegovim rečima, «početne kadrovske promene uglavnom u nemedicinskom delu su namenjene nevernim Tomama, a stvarne će uslediti nešto kasnije».

- Očekujem promene na načelničkim pozicijama, najpre na Ortopediji, zbog poznatih problema sa klostridijom, zatim na Neurologiji, Ušnom, Urologiji, Fizikalnoj medicini, to je ono što je za sada u igri. O tome neće odlučivati jedino Antićka, već se tu pita i nezaobilazni dr Mice, najlojalniji čovek u stranci Slaviši Bulatoviću, lideru vranjskih naprednjaka - navodi sagovornik Info Vranjskih iz Zdravstvenog centra.

S. Kostić

Komentari

SEKTA

299.396.368,99 ko je napravio ovu blokadu velicko

Molim urednika Vranjskih da ubaci još jedan epitet ovog uvaženog penzionera, gradskog većnika za zdravstvo da je ujedno i DONATOR U POKUŠAJU. To su slike i prilike gradskih likova lokalne politike. To govori kuda idemo sa njima. POTOP

ABE MICE ALAL TI VERA TI SI NE DODIRLJIV PREVARANT.NE LI TE JE SRAMOTA VISE.

Mice,najveći prevarant grada Vranja opet direktor ZC.Ovi naprednjaci su toliko nenormalni da to ne može da se opise.Pa,ovaj čovek je uništio Vranjsko zdravstvo.Pa,pitajte bilo kog radnika ZC sa li je jedan dan bio trezan kad je bio direktor.Bravo za Bukija-Bulcu.Sve će da uništi u ovom gradu.

Mice,hirurg u pokušaju,koji je operaciju video samo na filmu,kao penzioner i plus gradski većnik,još i direktor ZC.Znaci,ovaj Bulatovic definitivno nije normalan.Pa,u ovom našem gradu i Šefko može da bude direktor samo ako je dobar sa Bukijem i ako da neki procenat.Alo,bre Vranjanci ako ste se konačno otreznili i videli za koga ste glasali,motke u ruke i da najurimo ovu gamad,dok još ima vremena.

Najnovije vesti

ZutoCvece