ZC: Direktorka OPET SRLJA, Kanački unapređena u dizajnera sajta

Prema informacijama potvrđenim iz više različitih izvora Beba Kanački dobila je ovih dana aneks ugovora po kome sada obavlja i poslove dizajnera internet sajta, a da to radno mesto za koje će gospođa Kanački primati plati sa sedmim stepenom stručne spreme uopšte i ne postoji, jer nije predviđeno sistematizacijom.

Iako se čini da ova priča nema ni početka ni kraja, probaćemo da objasnimo kako je gospođa Kanački dobila vrlo zanimljiv aneks ugovor i to u tom trenutku kada pravnici nisu radili, pa se nameće da je reč o tajnom dogovoru odlazeće direktorke dr Ljiljane Antić i njene miljenice Bebe Kanački.

- Sve je upitno u tom „aranžmanu“. Ima posla ne samo za inspekcije već i za istražne organe. Zašto i kako je Kanački dobila ovakav ugovor i to baš u ovom času to niko ne zna. Pri tom Zdravstveni centar plaća godinama unazad ozbiljne novce firmi koja održava sajt, koji ako ćemo pošteno niko ne posećuje – započinje jedan od sagovornika.

Beba Kanački je nakon dugog niza godina koje je provela radeći kao neugovorena konačno dolaskom dr Antić zaposlena za stalno ali na poslovima prijave novorođenčadi.

- To što je izigravala PR-a radila je na svoju ruku. Ona za tako nešto niti ima kvalifikacije niti joj je to do sada bilo u opisu radnog mesta, a upitno je da li i sada sme kao dizajner da obavlja te poslove, to je klasično obmanjivanje javnosti – pričaju upućeni izvori.

Direktorka dr Ljiljana Antić je ovu odluku donela iz za sada nepoznatih razloga, ali ne bi nas čudilo da ovih dana sve objasni u režimskim medijima za koje isključivo daje izjave.

NIV

Kanački: Imam znanje, iskustvo i stručnu spremu

Svoj novi ugovor sa ZC-om komenarisala je i Beba Kanački, ali uz uslov da njenu izjavu prenesemo u celini, što i činimo.

- Poslove dizajnera internet prezenzacije i portala pri Službi za tehničke, pomoćne i druge slične poslove u Zdravstvenom centru Vranje obavljam od kada sam počela da radim u Zdravstvenom centru Vranje 2009. godine.

Najpre sam radila na internet prezentaciji Doma zdravlja Vranje, prvi smo u zemlji krenuli sa preuzimanjem dokumentacije kod javnih nabavki, još pre nego što je to postala zvanična obaveza svih zdravstvenih ustanova i ja sam radila na tim poslovima.

Učestvovala sam na izradi zvanične internet prezentacije Opšte Bolnice Vranje i uređivala i dizajnirala u to vreme dva postojeća sajta: Doma zdravlja Vranje i Opšte bolnice Vranje.

Kada se odustalo od odvajanja Doma zdravlja Vranje i Opšte bolnice Vranje od 2018. radim na dizajniranju i uređivanju jedinstvene internet prezentacije Zdravstvenog centra Vranje i od jula 2016. godine radim u okviru projekta "Dobro došla na svet Bebo" gde putem portala eUprava obavljam poslove elektronske prijave novorođenčadi.

Rešenje je u skladu sa procesom kategorizacije radnih mesta u zdravstvu, koji je u toku i realizuje se u celoj zemlji.

Posedujem stručnu spremu, iskustvo i znanje na svim ovim poslovima i naglašavam da je svaka zdravstvena ustanova u obavezi da ima svoj internet portal i da u skladu sa postojećim zakonom objavljuje zvanične podatke iz rada ustanove koje kontroliše i RFZO i Ministarstvo zdravlja.

Zahvaljujem Vam se na interesovanju i što poslovima koje radim dajete zasluženu važnost i molim Vas da komentar koji ste tražili od mene objavite u celini – kaže se u izjavi Bebe Kanački.

Komentari

Gospode !!!!!!

Dotična "gospođa" Kanački je imala ugovor za radno mesto magacionera i ovo avanzovanje u administratora sajta je samo još jedan dokaz da se u Zdravstvenom centru postavljaju ljudi koji od kvalifikacija poseduju samo poltronstvo i snishodljivost.
"Gospođa" koja iza sebe ima samo afere što u radnoj biografiji, što na privatnom planu, ne zasližuje da u ovakvoj ustanovi bude zaposlena.
Ali ako obratimo pažnju na to ko vodi Z.C.Vranje , onda je sasvim logično da je "gospođa " Kanački deo tog tima.

Magacioner nisam nikada bila a mnogima je samo moje ime "afera", Vi ste verovatno među njima!!!

More kad ti drekne Ljiljana stojis u stavu mirno i gledanje u pod, redovno te postrojava, i vredja te, al neko normalan bi se uvredio-ti ne-naziva te pravim imenima.

Nikada optužena, nikada osuđena!!

Ona može da dizajnira ali od kuce

Bebo, moram da te demantuje i ne laži javnost. Sve sajtove održava firma po ugovoru koji je zaključen u postupku javnih nabavki, a ti si imala samo obavezu da im prosledjuješ mailove sa sadržajem koji treba da objave, znači bila si kurir ili skretničar i to samo neko vreme dok nisu primljeni informatičari. Stvarno da te je sramota za notorne laži koje si izrekla.

Poštovani Šule, javne nabavke sam postavljala ja, kao i finansijske izveštaje i nisam bila nikakav skretničar, što se može da proveri uvidom u dokumentaciju Zdravstvenog centra Vranje i to godinama. Zašto he neko nakon toga angažovao nekoga za ogromne pare, to je već drgo pitanje ... što se tiče obrazovanja, više puta sam dostavljala svoje diplome na uvid i javnosti i pojedincima i da imam tri fakultetske diplome sve tri sa prosekom iznad 8, kao i titulu najboljeg studenta i moje obrazovanje apsolutno odgovara poslovima koje obavljam.

To li su ovi vecernji fakulteti, privatni: Fabus, Megatrend, Union.....aj prosvetli nas Stojanka.

Isti fakultet koji ima i gradonačelnik Subotice. Taj fakultet.

Sestro , Beba bar nesto zavrsila, sto ne verujem za tebe

Samo je zaboravila da kaže da je tužila zdravstveni centar.

Za neisplaćene plate u periodu od tri godine, da u skladu sa zakonom, a kada će mi biti isplaćene, videćemo.

OVO JE SVE MERE PREKARDASILO. PA VI STE STVARNO BOLESNI ISTERIVANA JE BILA UVEK PRI DOLAZKU U STRANCI JER JE BILA SPIJUN. ZNA BUKI TO DOBRO

Nikada me nisu isterali iz prostorija Srpske napredne stranke u Vranju, kao što me nikada nisu isterali iz bilo koje prostorije u kojoj sam se pojavila, naprotiv! Možda govoriš o sebi!

Kao lekar specijalista neuropsihijatrije pred penzijom mišljenja sam da je Dr Ljiljana Antić najnesposobniji direktor koji je imao ZCV dosada,bahata,drska i bezobrazna,bez ikakvih organizacionih sposobnosti

Tako je doktorice. Zdravstveni Centar deli misljenje svega sto ste napisali. Vama svaka cast i kao lekaru i kao coveku!

Kad te neuropsihijatar ovako oceni onda,.... Ja bih otišao u zemlju nedodjiju i nikad se ne bih pojavio u javnosti osim ako nisam u pravu a svi ostali pričaju gluposti.

Tražiti odgovornost i načelnika pravne službe,Ljiljinog ljubimca,Nebojšu Ljubica,što nije ispoštovana sistematizaciji radnih mesta

A KOJI TO FAKULTET I OD KAD IMA GOSPODJA KANACKI?

Poštovani Saša, hvala Vam što ste postavili pitanje (naravno na svoj način): zašto su poslovi postavljanja javnih nabavki koje sam ja radila na sajtu u okviru redovnih poslova dati za ogromne pare osobi koja je u to vreme sa svojih skoro pa 40 godina bila nesvršen student francuskog jezika na Univerzitetu u Prištini i radila na određeno vreme u školi i Trgovištu kao profesor francuskog jezika???

Hvala Bebo na lepim rečima. Pošto sam spomenut u komentaru da kažem i ja nešto.Ja svoj posao radim časno i pošteno već 16 godina. Iza imena Kreativnog dizajnerskog studija stoje stotinak sajtova, preko 300 LP za američke klijente itd...Ja se ne stidim toga da sam polagao ispit 38 puta. Ne stidim se toga gde radim. Svoj posao obavljam časno i pošteno. I nastaviću tako i dalje....POZDRAV!!!

FRILENSER!!!

Saša da li su te zato šutnuli i tebe i tvoj sajt koji su uradio za Grad Vranje u vreme kada je Ljubić bio načelnik Gradske uprave? I tada si pokušao da se ubaciš u jedan veliki sistem i da ih sve redom ucenjuješ "svojim kvalitetom". Koliko si tada novaca uzeo i koliko dugo se "tvoj kvalotetni sajt" zadržao da bude zvanični sajt Grada Vranja?

Jao, još komentarišeš prozivke. Ti si bre žena koja se u narodnom žargonu naziva TRUT društva. Da nije porodičnih veza, vrckanja i stranačih preleta ti nebi bila ni čistačica u neku od škola. Ja se izvinjavam ljudima koji rade posao čistača jer ovom prepiskom branim njihovo radno mesto koje rade profesionalno i pošteno. Ja samo očekujem da dioje i taj dan kada dodje do SLOBODE narodne i da takvi mediokrediteti napokon budu najureni sa odgovornih i izmišljenih radnih mesta. Takvo društvo je Srbija gde više nema profesionalizma. Samo poslušnici, poltroni i stranački dupe uvl....i

Da komentarišem i komentarisaću i tvoj komentar: za sve poslove koje obavljam a obavljam ih profesionalno, tačno, precizno i bez greške, javno sam pohvaljena i imam najbolje rezultate u celoj Srbiji. Za sve što sam rekla posedujem materijalne dokaze. Vi biste takve za čistačice ali ovo nije više diktatura proletera i čistačice su čistačice a partizana više nema ni u šumi.

Draga Stojanka, ja Vas ne poznajem iz perioda Bebe. Vi se Stojanka. Kako se zovete, tako se oblacite, tako se i ponasate. Vi ste Stojanka. Stvari treba nazivati pravim imenom. Uz to, bilo bi lepo da nam objasnite, kako ste napredovali na poslu, razvojni put od PR, preko magacionerke, do "dizajnera sajta" koji samo doda na sajt word dokument sa javnim nabavkama? Da li se stidite posla administrativne radnice, pa zelite da Vas nazivaju "dizajnerkom sajta", kao sto se stidite svoga imena, pa zelite da Vas nazovaju Beba? Srdacan pozdrav i puno uspeha na novom, ko zna kojem po redu, izmisljenom radnom mestu, iste instotucije.

Beba se extra i ukusno oblaci, za razliku verovatno od tebe sto si lecis komplekse ogovarajuci nju

Sram te bre bilo! Sve si rekla, jedino nisi to koje kvalifikacije poseduješ, koji si fakultet završila i kada, i da li ti u rešenju piše pod kojim brojem je tvoje novo radno mesto sistematizovano u Pravilniku o sistematizaciji radnih mesta u ZC Vranje. Treba da se pokriješ nekim prljavim čaršafom kojih u ZC Vranje ima na svakom koraku, ćutiš i tako dolaziš na posao, jer si najpametnija kad ćutiš!

Zemljače pa ti si me sistematizovao, ti znaš i broj!

U osnovnoj skoli u Trgovistu se ne uci francuski jezik, niti je ikada radio profesor francuskog jezika. Ovo je dezinformacija i lako se moze proveriti.

Dogovori se sam sa sobom: ili si 38 puta polagao francuski jezik ili nisi i ako ne postoji francuski šta onda predaješ u Trgovištu, nemački!?!

Da nije tuzno bilo bi smesno. Mozes lako da proveris da se u osnovnoj skoli u Trgovistu ne uci francuski jezik. A, ja nisam osoba koju prozivas, zaista ne znam o kom nastavniku pises. Ja sam majka koja je dozivela ogroman stres dok je prijavila svoju bebu i ne mogu da verujem da uporno odgovaras na svaki komentar... Bez stida, bez srama.

Direktorka ne srlja nego kao i uvek brlja!

Neko novo zanimanje. Gde se za to zavrsava da I ja zavrsim. Izmisljeno radno mesto. Koliko ja znam gospodja Kanacki je menadjer Doma zdravlja.

Bebo,luiko bolje si cuti...

Sada direktorka Ljiljana treba da promeni sliku na viber,nije više za našu decu vec za našu "bebu"

Kakva kategorizacija? Šta je to? To li si čula od pravnici koji nisu tu, ali su ti dali ugovor? I izmislili mesto? Će ve kategoriše zakon i tebe i nji i tuj budalu što potpisuje! Kamo vi lekari i sestre?! Će uređuješ ti stranicu kad davaš izjavu u zapisnik

Katalog radnih mesta u zdravstvu, na sajtu Ministarstva za javnu upravu i lokalnu samoupravu, pogledaj!

Ljudi moraju da shvate da revolucija jede svoju decu. Tako da Direktorica je dobila naredjenje sa vrha oko upošljavanje gospodje Kanački. Nije to problem ali je upošljava na izmišljeno radno mesto za koje poslove rade u normalnim Zdravstvenim centrima ili nekim javnim preduzećima pa i u ministarsvima ljudi sa srednjom školom. Ona prvo ne dizejnira sajt niti sama programira sajt, stvara. Ona je samo izvršilac za promenu podataka ako uošte postoji da nešto rade u ZC sa tolikim manjkom, srljanjima direktorice. Ovo samo ima u autokratstvom režimu i društvu ali neće još dugo da ovo traje. To što direktorica radi je kriminal

Ljilja Antic je zaista najnesposobnija zena i direktor koji se kitio tudjim perjem predhodnih direktora,zlo od zene koji nista nije obezbedio i uradio za centar a otice ce uskoro sa najvise krivicnih prijava.vec je bivsa

Koja su to velika dela predhodnih direktora??? Da li mislis na neugovorene radnike, koji su godinama radili bez plate i koje je upravo ona ugovorila, popravila situaciju u ZC koliko se mogla popraviti nakon toliko godina i toliko direktora koji nikakav napredak nisu uradili za ZC Vranje.

Auuuu...ako dizajnira sajt kao sto dizajnira svoj stajling biće smehotresno.

Ako je ovo tačno hitno da reaguje inspekcija rada i tuzilastvo

Djubre odgovaraces pred sudom samo da inspekcija utvrdi kakvo si to resenje potpisala bivsa direktorice

A da napisete nesto o tome kako radi svoj trenutni posao. Sikanira i maltretira novopecene roditelje! A ne postoji dan da je radila puno radno vreme! Cujem da je jedan roditelj hteo da je bije, pa je dolazila policija..

Mili, bravo za komentar. Licno sam tri puta isla da prijavim bebu i tek treci put sam uspela i to jedva. Ona u 13:00h zavrsava posao i izlazi iz kancelarije. Da li je zbog toga dobila pohvalu koju je pomenula u nekom komentaru gore?

Poštovana majko, prijava se radi dok ste u Bolnici. To što ste izašli iz Bolnice i vraćali ste tri puta da prijavite dete je Vaš propust ne moj. Još dve osobe imaju sertifikat za prijavu novorođenčadi i kada ja nisam tu rade taj posao, a ako ga nisu radile to takođe nije moj propust.

Ne nego ce majka tebe da čeka sa sve bebom i šavovima u onom hodniku, a ti tek sutra dan dodješ ili opšte ne dodješ. Sram te bilo!

Bravo, Uco! Pa jos komentarise...

Najnovije vesti

A od policije – televizor »

Kako javljaju čitaoci sa lica mesta, i to potkrepljuju fotografjama, kad si policija u Vranju bukvalno možeš – sve.Ulica...
ZutoCvece