ZC: Bili smo na MESTU UBISTVA za 10 MINUTA!

Zdravstveni centar u Vranju izdao je saopštenje, prosleđeno samo određenim medijima, koji su nekim čudom redom sa budžeta grada, i njime sa sebe pokušao da skine svaku odgovornost za dešavanja vezana za ubistvo Milovana Mitića u nedelju u Donjem Trebešinju.

Mitić je ubijen sa više udaraca nožem, a zatim preklan, sumnja se, od strane Nenada C. iz istog sela, koji je još uvek u bekstvu.

Porodica ubijenog tvrdila je posle ubistva da je Hitna pomoć na mesto zločina stigla posle 40 minuta, kada to više nije imalo nikakvog smisla.

Reagujući na ovakve tvrdnje, ZC Vranje navodno je saopštio da su na licu mesta bili za desetak minuta.

Uz to, u ZC tvrde (?) da je Hitna pomoć poziv dobila od policije, a ne sa lica mesta.

- Od trenutka poziva službenika PU, do izlaska ekipe HMP na teren prošlo je 10 minuta. O ovim navodima postoje dokazi u HMP - kaže se u navodnom saopštenju ZC Vranje.

Donje Trebešinje od Vranja je udaljeno desetak kilometara u jednom pravcu.

Komentari

Koji bre 10min pa HMP nemoze za to vreme do Vodovoda da dodju,a kamo li u Trebesinju, ja sam licni svedok da vise od 20min posle poziva nisu dosli,a poziv je bio upucen kod kruznog toka ili Vodovoda znaci to je od ZC par stotina metra,u ZC Vranja vlada takav uzas da nesmes ni da se prehladis nedaj boze razbolis ako nemas love gotov si niko te ne gleda,nema isnovne stvari nema inekcije nema igle nema infuzije ma nema nista haos tj mozda je imalo ali se neko posluzio.....necu da kazem UKRAO.....sramota bez komentara sam
JESTE LI DRONOM PUTOVALI KO TREBESINJA ZA 10 min

Tebi Velickovicu umesto nosa
koliko lazes, raste stomak, od krkanje i saldo finansijski od ... Naprednjaci, svojom kadrovskom politikom ste unistili sve. Da li znate da nema igle, spriceva, zavoja....haos na odeljenjima. Ljudi sa obrokom polaze kod lekara, jer moraju da cekaju po pet-sest sati. Nemate pojma sa zivotom, neznanje, sujeta. Vazno ste zaposlili zene, svalerke i u stranku diskutuju o zdravstvenim kadrovima djosa, anta, mosa,goran nikolic,aritonovic...primate retarde, doci ce djavo po svoje. Ne lazite vise narod, nismo slepi. Vidimo sve sta se desava.

Ma da, a vozio je Niki Lauda...

Ostavka Direktora, u najmanju ruku. Plus krivična odgovornost.

Najnovije vesti

Opet HAOS na Dečijem »

Umesto da, nakon niza primedbi zaposlenih, trajno reše problematičnu situaciju oko organizacije rada u Dečjem dispanzeru...

Pobeda GRK-a za vrh tabele »

Ekipa GRK Mladost iz Vranja u nedelju je u okviru Prve lige “Istok” pobedila BSK iz Bujanovca sa 26:20, u utakmici koja...
ZutoCvece