Zbog Vučića POČELO SREĐIVANJE Vranja

Radnici JKP «Komrad» već u utorak 5. februara započeli su čišćenje ulica i trgova u Vranju zbog dolaska Aleksandra Vučića, predsednika Republike Srbije i lidera SNS.

Čišćenje «grubog» smeća krenulo je od Raške u smeru Nemanjine, Karađorđeve, ulica Pariske komune, Bore Stankovića, AVNOJ-a, Radničke, a na ovom poslu angažovano je više od 20 radnika «Komrada».

Prema planu gradske vlasti, nakon «Komrada» na vranjske ulice i trgove nastupaju ekipe «Vodovoda» sa cisternama za pranje najvažnijih gradskih saobraćajnica, ali će ovaj posao diktirati vreme, tačnije, temperatura vazduha, dan-dva uoči dolaska predsednika Srbije u Vranje, jer u slučaju ledenih dana neće biti nikakvog pranja zbog moguće poledice.

Gradska vlast u iščekivanju dolaska Aleksandra Vučića je na velikim mukama zbog ogromnog broja udarnih rupa za koje je ostalo malo vremena za sanaciju i njihovo asfaltiranje, jer u lokalnoj samoupravi i ne pomišljaju da zemljom ili peskom, kako su to već radili, popunjavaju rupe na okolnim putevima i gradskim ulicama.

S. Kostić

Komentari

E narode da ne izadju slucajno politicari da ciste nego prosta narodna masa.dok ima ovca bice i vune

Vučić u Surdulici, u petak, posećuje DOM za stara i iznemogla lica i Sanatorijum!

Ludnicu nemamo, na žalost!

Da, takvi kao ti jos uvek setaju slobodno, ali....morace ii ludnica da se napravi zbog takvih......

LUDNICA je za tvog idola firera - i to dobro znaš te nemoj mene da mešaš u to!

A, za takve kao tebe, koji sedite po javnim preduzećima i na nameštenim tenderima karadete i pustošite Srbiju je isto ustanova zatvorenog tipa koja se zove ZATVOR ili - narodski rečeno APS!

A u Han vaspitacice dobile naredbu da pripreme decu iz vrtica i da idu na ulicu da cekaju precednika. Nista ogavnije nisam cuo

Сви ти што се сете да сређују град пред долазак неког битног државника требају сви да се похапсе стока обична полтронска

Bugarin Dragan zaglibio za politiku, da je tako zaglibio u Alfu sigurno bi bija direktor ali jebi ga oče da bude političar hahahaha....

Нек изађе директор комрада да чисти град и онако живимо у депонију. Није врање само центар града постоје и друга насеља. Брига га продао је сина на Карићи и сад су Карићеве пудлице. Срамота више !

Da li je tacno da zucko iz trgoviste pored stanova u vranju,beogradu kupio i apartman u paraliji?

LOPOVIII...VUCICU LOPOVI TI UNISTISE SRBIJU

SVI dobilo poruke da ako ne budu prisutni dobice otkaz.to je to.ja sam protiv predhodne vlasti ali ovo vise nema smisla sta se desava.

Najnovije vesti

ZutoCvece