ZAUSTAVLJEN komunalni program u Vranju (FOTO, VIDEO)

Sudeći po stanju na terenu, radovi na takozvanom komunalnom programu u Vranju potpuno su stali.

U ovom času, u Vranju bi trebao da budu u punom jeku radovi na nekoliko započetih projekata vrednih stotinak miliona dinara, ali to, jednostavno, nije slučaj.

Jedino se nešto, i to minimalno, radi u centru grada, gde se obnavljaju trotoari u Lole Ribara, ali je i ovaj posao indikativan za ono što gradska vlast radi nočigled svih, a ni od koga ometana.

Naime, radovi u Lole Ribara počeli su pre više meseci, skidanjem asfalta sa trotoara, da bi potom bili potpuno obustavljeni bez ikakvog objašnjenja, pa ponovo početi, pa...

Slično se radi i sa drugim lokaciama na kojima se nešto dešava. Davno je istekao rok za završetak Lungine ulice, ali se ona niti završava, niti se na njoj radi.

Radovi na ovoj ulici počeli su još u junu, pa su potpuno zaustavljeni, pa je većnik Stanojević kad se vratio sa mora pompezno nastavio radove, pa su oni sada opet zaustavljeni...

Ista situacija je u Đure Đakovića, gde se rešava atmosferska kanalizacija.

- Bili su, raskopali, i otišli, i od tada se ništa ne dešava - kaže jedan od meštana.

Na kraju, pre nekoliko dana pompezno su počeli radovi u Bunuševcu, na seoskim putevima.

Sada se tamo ništa ne radi, nema ni mašina, posao vredan 19 miliona dinara stoji jer neko nije znao kako se taj posao radi, pa sada ima problema oko toga čije je zemljište.

- Bili su, počeli i otišli. Problem je što put nije državni, nego privatni - kažu meštani.

I tako, većnik za infrastrukturu Dejan Stanojević stalno se na mrežama hvali kako je uspešan i kako zbog toga treba čestitati SNS-u.

Verovatno je, tom analogijom, SNS kriv za ovakav haos u gradu i nesposobnost svojih kadrova.

Ili, nema veze, važno je da se nešto (ne)radi?

SSB

Komentari

Onog vaseg buckastog spijuna, nazovi ,,novinara" sto sumanuto juri od grdilista do gradilista, obavestite da je u ul.Djure Djakovica u duzini od 220m metara postavljena atmosferska kanalizacija i jos 350m u ulici Hristijina Karposa. Tamo je trnutno rascicavanje suta i ne vidim razlog ovakvog sramotnog pisanja.

Babacko dogoovori se sam sa sebe,zaustavljen li je komunalni program ili uopste ne postoji posto si do dans pisao kako ne postoji.Pa lzes.

Poštovani i dragi moji vranjanci. Članovi i simpatizeri Napredne stranke, stranke opozicije, koalicije za Srbiju kao i ove stranke koje podržavaju vlast u gradu a to su sateliti stranke.Prolazi vreme i možete gledati svet oko nas.Grad koji je bio grad i polako tone u seosku sredinu gde žive uralni i divlji ljudi da ne nazovem primitivci.Nekada je Vranje sa okolinom bio veliki indistriski i kultirni centar. Pun nekih dešavanja, gradnje, prepravke kao mnogih lepih i širokih ulica. Pojedine ulice su i ako u kaldrmi bile lepe, sređene, bez rupa i zakrpa. Jednostavno je grad imao svoj neki pravi duh grada pod Pržarom. Kada se pojavio ovaj višestranački život krenulo je sve nizbrdo. Dolaskom naprednjaka na vlast što je i samog Stivena Hokinga iznenadilo kao Kosmička greška za milijardu godina krenulo je sistematski u svim pravcima uništavanje neke naše vranjske zaostavštine. Pojavom ovih pajaca iz nekog filma Volta Diznija u koju glavnu ulogu igraju Denzi, Đoša, Gonzi i još puno nebitnih likova sa školom sumljivog znanja i veština je dovelo da Vranje izgleda ruglo. To su naprenjačke prznice i likovi. Ja nesmem puno protiv mog šefa Denzija koji ništa do danas nije uradio bilo šta bez koristi. On po vranjskom uvek ulazi u posao i pita za IMT a to je u prevodu (imali me mene tuj). E, to je dragi vranjanci uništilo sve. Vi nastavite da glasate za neka "laganja" o radnim mestima do pojeini koji su pred izbore dobili i kupljeni za 1000 dinara. Pojedinci su vezani poslom kao ja i moramo da čutimo jer bi dobili "pedalu". Uništili su sve ono što je pozitivno. Uzurpirali tuđe i društvene prostorije. Pokušavaju da popisuju sve što pripada gradu (Biskop Sloboda ) i još puno lepih i aktuelnih lokacija kako bi to kupili ili jednostavno po narodnoj "ja tebi ti meni". Nemamo više ni opoziciju, svi se prodali ili preleteli kod naprednjake. Uništili novine Vranjske, da mogu uhapsili bi Vukašina ili Babačka. Strašno sve što bi uradili. Ali dragi moji vranjanci kada "pukne film" narodu. Ja samo da nisam naprednjacima u kožu. Gore će proći nego logoraši na Goli otok. Samo sada tinja. Tako da vi nastavite da glasate, podržavajte ove lažne vernike koji "kradu sveče" u crkvu, možete proveriti da Neši nikada nije dao ni dinara na jednu ikonu i što govori. Sve moj do mojega. A vi glasajte, pa imacete za desetak godina selo bez asvalta i ulice a živimo u 21 veku. Samo glasajte i odosmo u PM

krčka se buraz,stvara se kritična masa,čekaj da se raščisti ovo oko Kosova,pa ćeš onda da vidiš kako i u ovoj,očajnoj situaciji,ima hrabrih i poštenih ljudi,koji će uzeti sudbinu u svoje ruke...manji će biti problem kako najuriti ove bitange i lopove,mnogo veći kako posle njih dovesti u red i popraviti sve što su uništili...ali da pravda dolazi,u to nemoj da sumnjaš

Vecnik Stanojevic strucnjak? Hahahaha. Dupelizac i osudjeni kriminalac.Slika i prilika gradske vlasti.

Najnovije vesti

ZutoCvece