ZAPISI JEDNOG PENZIONERA: Mina za NEPREJEBIVE

Strpljivom i trpeljivom vrhovniku hitnomedicinskog preduzeća dr Sladjanu Stanisavljeviću izjalovile su se namere glede medicinske trudbenice Danijele Cvetković.

Novoradikalska kaljuga proključala je kada je izazovna blondinka, tankovijasta raspuštenica i samohrana mater nepredsednikovim glasilima obznanila da je pet godina navodno izložena seksualnom uznemiravanju i mobingu naprednog predatora.

Narečena medicinska sestra sa njim nije htela da podeli telo.

Kako je belomantilna tehničarka kazivala sramnim neprijateljskim plaćeničkim dobošarima, navodni seksistički pastuv je nepristojnim pozivima i lascivnim SMS porukama zvao na privatno druženje sa krevetskim predznacima.

Ocvala plavuša pravoslavni obraz osvetlala je tako što je nasrtljivog Raspućina prijavljivala tamo gde (ne)treba.

Jebi ga, mali lokalni despoti, kompletni idioti, čimbenici besmisla, gnjide koje se stide svog zadnjeg trapa i verni podanici Ace Srbina poslovično naprednjački nisu reagovali niti pružili zaštitu.

Ni pola lule duvana napredne guzonje, mudonje i druge male despote nije dotakao horor kroz koji je prolazila medicinarka.

Zajebanciju nedoživljenog karanja zabiberilo je mudro zdravstveno rukovodstvo, koje je donelo istorijsku dalekosežnu odluku o premeštanju žrtve seksualnog uznemiravanja u Školski dispanzer.

Da li se pametnici izvikane kuće zdravlja kurče, drže doktora novoradikala za budalu, prodaju muda za bubrege ili su vizionarskom odlukom o premeštaju žrtve onemogućili napasnika da mu se izgradjuje seksualno uzbudjenje?

Ili su medicinske gromade u naprednjačkoj bezljudici pokazale iztraumiranoj ženi da i palac može da bude srednji prst ako joj se pokazuje šipak!

Biće da je Danijela odrastala u kutiji za cipele nasred puta.

Iza sedam brava ostala bi zaključana bruka da medijske čivave i pekinezeri nenarodne i neprijateljske Narodne stranke nisu u saopštenju palamudile o doktoru velikomučeniku, kome je u seksualnom zenitu dozlogrdilo rutinsko tucanje.

Po ugledu na Prvog Među Nama, burno, polupismeno, brutalno, malogradjanski i mizerno uzvratila je zloglasna medijska artiljerija vranjske filijale Centralne otadžbinske uprave firera iz batajničkog sokaka.

Naprednjačkom medijskom aparatu za proizvodnju dima i magle najviše je zasmetalo što doktorov nedoživljeni seksualni objekat nema naprednjačku knjižicu.

Ukoliko se umeša tužilaštvo, hećim očekuje da će nakon skidanja poveza sa očiju, boginja pravde Justicija da nastavi sa striptizom!

Penzioner “Politike ekspres” Veselin Pešić

Najnovije vesti

RECKO pozitivan na KORONU »

Dragan Antić Recko, šef stručnog štaba vranjskog prvoligaša Dinama, pozitivan je na virus koronu, piše portal Mondo.Prem...
ZutoCvece