ZAPALJENA mašina SABE BELČE kod ŽELEZNIČKE

Mašina „finišer“, velikih razmera ali i značajno vredna, inače posed firme „Saba Belča“ zapaljena je u utorak uveče kod Železničke stanice u Vranju.

„Saba Belča“ iz Preševa je najveća građevinska firma na jugu Srbije, a po Vranju radi sve ozbiljnije poslove za lokalnu samoupravu, pa tako izvodi i radove na Radničkoj ulici.

Kako Info Vranjske saznaju, „Saba Belča“ čuva mašine na terenu „Vodovoda“, gde ima stražara i video nadzora, ali vranjska firma nema nikakve obaveze prema preševskoj, koja čak ne plaća ni nadoknadu za korišćenje prostora.

Jedan od čelnih ljudi „Saba Belče“, direktor Valjon Etemi napisao je na svom FB profilu da se oseća „razočaran u Vranje“.

- Dokle više sa ovim izlivima mržnje - napisao je Etemi, naglašavajući da je ovo peti put da se dešava paljevina iste mašine.

Policija se za sada nije zvanično oglasila, ali iz tih krugova Info Vranjske saznaju da posle uviđaja stručnjaci nisu načisto da li je ovom prilikom reč o nesavesnom radu ili namernoj paljevini.

SSB

Komentari

Pored Binte koji takodje ima svu masineriju za rad vi dovodite arnaute i revoltiran narod naravno da ce da reaguje. Covek je lepo potplatio lokalnu samoupravu i dobio tender.

Ma da nekomu zapalio a dve boce sa plinom stoje na masini samo ko nezna moze da poveruje da je masina zapaljena. Za koriscenje takve masinu na zapadu se ide u zatvor a kod nes moze sve. Mislim smesno

Тачно тако.

Najnovije vesti

ZutoCvece