Zamenik ANTA teško izvređao odbornicu SNS-a

Nenad Antić, zamenik gradonačelnika Vranja, neprimerenim rečima uvredio je Vesnu Stevanović Bošković, odbornicu SNS u Skupštini Grada Vranja, na sednici gradskog parlamenta 11. jula ove godine.

Na sednici Skupštine Grada razvila se polemika u vezi formiranja odborničkog kluba Desnice Srbije i tada je konstatovano da ova nova stranka na političkoj karti Vranja nema više od četiri odbornika, a za odbornički klub minimum broja odbornika je pet.

Zamenik gradonačelnika Antić je iz klupe, iako je na skupštini samo ikebana, jer nije odbornik, ironično dobacio «evo, neka Maja Ristić bude peti odbornik Desnice Srbije»!?

Usledila je reakcija odbrane Majinog lika i dela od strane odbornice Vesne Stevanović Bošković, pristojnim rečima, što je Antića izbacilo iz uravnoteženja, pa je Boškovićevoj direktno odbrusio «jedi g....»!??

Vesna Stevanović Bošković uputila je pisma sa opisom neprimerenog ponašanja zamenika gradonačelnika na više adresa, pozivajući se na diskriminatorski odnos prema jednoj ženi od strane visokog funkcionera lokalne samouprave.

Boškovićeva je o ovom događaju obavestila predsednika SNS Aleksandra Vučića, predsednicu Unije žena SNS u Beogradu Mariju Obradović, gradonačelnika Vranja Slobodana Milenkovića, predsednika Skupštine Grada Vranja Dejana Tričkovića i predsednicu Unije žena Gradskog odbora SNS u Vranju Draganu Arsić.

Za sada nio nije reagovao, a naročito se ćutanjem ističe Unija žena, koja je već dva puta opominjala javnost zbog imaginarnih napada na pojedine naprednjakinje, tipa Maja Gojković i sično.

S. Kostić

Komentari

Jedino Boćku ako uspe Dragana Arsić da gu zaštiti, one su i na istom inelektualnom nivou. To je ta klapa. Sladja ne špijunira džabe po Centar. Bravo Anto, ovo mi se baš sviđa.

Bulate,.OVU PROSTAČINU TREBAO SI POD HITNO DA SMENIŠ.SA ANTOM LI MISLIŠ NA IZBORE?SA NJIM ILI SA NJEMU SLIČNIM.PUĆI ĆE TI ODBOR KO ZVEČKA A I TI ZAHEDNI SA NJIM

Anta je covek gospodin, a za doticnu jedini nacin i jezik koji razume, e Bulate ko ti sedi kao odbornik, jeftino, prostacko.i neuko,ali.treba ovm narodu Farma

Ajde sad Unijo žena, pokaži se na delu, Vesna je vaša dugogodišnja aktivna članica, prijateljica tih žena koje inače drze govore kada su pitanju napadi na druge žene. Čekamo konferenciju za novinare.. ili uzalud čekamo

Divna, žena si brate, i tebe Anta da počasti ovim jelovnikom, dal ćes i tada da mu se diviš, i da mu aplaudiraš?

Boćke ti si bila i ostala Boćka, što se vređaš?

Tipično vranjsko sns-ovsko ponašanje. Čim ti se neko ne svidja, a ne možeš mu ništa, ti ga slobodno vređaj, jer drugo ne možeš niti umeš!

Hahahaah! Dragana će te zaštiti, pa ona bi im dupe lizala samo da ostane direktorka, kakvo suprotstavljanje!

Ne prave oni razliku između žena i muškaraca, vređaju sve redom, zabijaju noževe jedni drugima. Ko preživi prićaće!

Bocke pa ti to radnicima u simpo svakodnevno govoris.Bocke znamo te i devojackih dana.Pssssss cuti.

More da je Boćka ko iz devojačkih dana, natepala bi mu se tu u skupštinu na Antu.. sreća njegova pa poštuje mesto i vreme i funkciju

samo se vi međusobno razračunavajte,grad ionako propada,probleme će neko drugi da rešava

Pa Bocka drugaciji recnik i ne poznaje obicno dno-dna!

A na tebe Srle da ti je tako reko, prećutao bi mu a, ili bi ko svaki muškarac uzvratio? Zatoj ne jedi g....

Svi ste vi zalutali u politiku pocev od gradonacelnika,preko zamenika ,do vecnika...svi do jednoga.A kadrovi koji vode GO preletaci,oportunisti,drukare,jednom recju najgori sljam se skupio sa svih strana.Ali necete jos dugo.I vasi clanovi ce iz inata da glasaju protiv vas.Jedva cekam da vidim vase ljigave njuske kad puknete na izborima!!!

Tipičan uličarski rečnik,neprimereno i atipično ponašanje jednog tako visokog funkcionera mora javno da se opomene i osudi.Zar stvarno verujete da su naši lokalci na tom intelektualnom nivou i dorasli prethodno navedenoj konstataciji i zaključku? Džibersko seljački mentalitet je karakterna osobina naših lokalaca i definitivno nam se sa njima ne smeši lepa budućnost.

Od konobora nista drugone mozes da ocekujes . Bahati Prostak prve klase.

Čitajući komentare, ne znam šta da mislim! Sramota! Ne postoji nikakvo opravdanje da jedan zamenik gradonačelnika kaže odborniku tj. odbornici to što je rečeno! Ne poznajem lično ni nju ni njega, ali za ovakvo ponašanje treba da se snose posledice! Šta god da je dotična rekla, kakva god da je kao ličnost, to ne daje za pravo jednom čoveku koji vrši tako ozbiljnu funkciju da govori takve stvari! Uniju žena treba da bude sramota, kao i gradonačelnika! Sve ovo govori i o svima nama koji smo dozvolili ovakve stvari i ćutimo!

Najnovije vesti

ZutoCvece