Za ZVEZDU prodato samo 2.500 karata

Za meč šesnaestine finala Kupa Srbije između Dinama i Crvene zvezde u Vranju do 10 sati u sredu 17. oktobra, na dan odigravanja istorijskog meča za Vranje, prodato je 2.500 ulaznica, prema informacijama iz Turističke organizacije u kojoj se prodaju karte.

Interesovanje za ovaj susret u Vranju i na čitavom jugu Srbije je izuzetno veliko, jer na stadion «Jumka» dolazi beogradska Crvena zvezda, nekadašnji šampion Evrope i sveta i višestruki šampion i osvajač Kupa bivše Jugoslavije i Srbije, učesnik ovogodišnje Lige šampiona.

Prema saopštenju iz vranjskog Dinama, u prodaju za utakmicu sa Zvezdom pušteno je 4.000 ulaznica, ali u klubu očekuju da će gotovo sve ulaznice za ovaj istorijski fudbalski susret biti prodate do početka meča, budući da ljubitelji fudbala u Vranju imaju naviku da karte kupe na dan odigravanja utakmice.

Opozicija vranjskom Dinamu i posebno prvom čoveku kluba Draganu Antiću, međutim, «zlosluti» da od spektakla koji je najavljivao Recko neće biti nikakvog glamura, jer su Vranjanci navikli da utakmice Dinama gledaju besplatno, pa će teško prihvatiti činjenicu da moraju da izdvoje 300 ili 400 dinara, koliko koštaju karte za ovaj susret, kako bi bodrili svoje ljubimce».

S. Kostić

Najnovije vesti

JS predala i listu u HANU »

Jedinstvena Srbija predala je, posle Vranja i Banje, i izbornu listu za lokalne izbore u Vladičinom Hanu. Naziv liste je...
ZutoCvece