Za VODOVOD i Đošu ne važe NI SUD NI ZAKON

Vranjski «Vodovod» je, kršeći odluku Osnovnog suda u Vranju, koji je usvojio privremenu meru uključenja vode FK Vranjska Banja, ponovo prekinuo napajanje prostorija ovog kluba vodom iako nije okončan sudski spor zbog smetanja poseda od strane ovog javnog preduzeća.

Prema tumačenju poznatog vranjskog advokata, «Vodovod» je iskazao nepoštovanje sudske odluke koja se odnosi na usvajanje privremene mere, ali i nepoštovanje zakona, jer nije smeo pre okončanja sudske presude da isključi vodu FK Vranjska Banja jer je privremena mera još na snazi.

„Vodovod» je ovim besprizornim gestom pokazao ne samo da ne mari za poštovanje suda i zakona, već je naneo ogromnu štetu ovom klubu, članu Zone «Jug», i to u toku intenzivnih priprema za predstojeći šampionat u ovom rangu koji startuje 17. avgusta.

Fudbaleri Vranjske Banje se već nekoliko dana pripremaju na Gradskom stadionu u Vranju, jer im je održavanje treninga onemogućeno na stadionu kraj železničke pruge u naselju Suva Banja u ovom mestu.

InfoVranjske istražuju pozadinu ovog nezakonitog postupka «Vodovoda» i o svojim saznanjima će obavestiti javnost.

S. Kostić

Komentari

Dokle bre vise Vucicu da nas zamajavas borbom protiv kriminala??? Pa ovi tvoji ovde u Vranju su kriminalci sa pedigreom, Djosa vredja, sikanira, krsi zakon, iscenirao je napad na sebe i porodicu, izaziva uznemirenje javnosti svojim drskim ponasanjem. Samo ga ti Bulatovicu stiti i velicaj, reketirate ovaj napacen narod. Necete jos dugo.

PALALEJA U LJUBAVNI ZANOS,AFERA NOVA.....MOZDA SE DOBRO POKAZAO I PRELAZI U KAFE SIMPLE KAO GLAVNI MENADZER.

Sta reci o ovu nakazu.Covek koristi ime i prezime predsednika u svaku pljacku,reket tender itd.Izima ljudima pare a ne zaposljava gi.Pa sta mislis bre ti pijanduro.

Bulatovic duguje
350 000 za vodu. Da li je njemu iskljucena voda?

Djoso samo ti slusaj telefonska naredjenja od BULCE i ne brini nista. Mnogi su skusali takva naredjenja.

BRAVO ĐOŠO NAJAČI SI. ZA TEBE I ZA BULATOVIĆA NE POSTOJI NI SUD NI ZAKON, SVAKA ČAST VI STE IZNAD ZAKONA. ŠTA TE BRIGA ZA ODLUKU SUDA, SAMO TI ISKLJUČI VODU DECI DA NE IGRAJU FUDBAL I UŽIVAJ

Najnovije vesti

Pobeda Žorkica za PRVO MESTO »

Ekipa ŽRK Vranje u subotu je pobedila ŽRK Vlasotince sa 23:22, u utakmici koja je odigrana u sportskoj hali u Vranju. Ek...
ZutoCvece