Za one koji me znaju, ja sam SLAVIŠA BULATOVIĆ (VIDEO)

Svaki početak je težak, naročito politički, a kao dokaz za ovu tvrdnju mogli bi, kao gotovo školski primer, da pokažu i rani snimci sada narodnog poslanika SNS-a Slaviše Bulatovića iz Vranja, tačnije iz Vranjske Banje.

Pretragom na Jutjubu lako se može doći do snimka jednog od prvih Bulatovićevih nastupa, pred Uskrs negde 2011. godine, prilikom podele jaja i farbe građanima, a da bi proslavili praznik „kako dolikuje“.

Bulatović je tada bio predstavnik URS-a, koji, iako pomalo zbunjen, nikako ni tada nije bio sam.

Od sadašnjih lidera SNS-a jasno se na snimku, tada kao članovi URS-a, mogu prepoznati doktor Tomica Milovanović, ali i sadašnji šef Saveta za socijalna pitanja SNS-a u Vranju Nenad Milojević Šone.

Slika je gotovo ista, samo što su tada u dresovima URS-a delili samo jaja, a sada su prešli na teže kalibre, jer dele pakete.

I da, promenilo se to što je Bulatović konačno uspeo da zaposli suprugu, u Medicinskom centru, baš kao i Šone Milojković, koji je suprugu zaposlio u „Novom domu“, dok je Milenković konačno dobio specijalizaciju.

- Za one koji me ne znaju ja sam Slaviša Bulatović, a za one koji me znaju ja sam takođe Slaviša Bulatović - rekao je tada sadašnji šef SNS-a u Vranju, i ušao u legendu.

Ako se računa maltretiranje oko promena članskih knjižica, i, uopšte, smera delvanja, i nije loša zarada za politički trud koji su i Bulatović i njegovi iskazali prema građanima.

Ali, pogledajte video.

Ko god ima volje da uporedi video iza sa onim koji sledi, može da vidi i impresivan napredak koji je u godinama koje su prošle stekao Bulatović, delujući, za razne ekipe, na širokom političkom polju.

SSB

Komentari

Ima greska u tekstu. Nije Milenkovic dobio specijalizaciju nego Tomica Milovanovic hirurgiju mada je jos aktuelni gradonacelnik Milenkovic Gonzi takodje bio clan G17 i URSA-a. Ako se zna da Dinkic Vucicu vodi posao sa Arapima a generalni sekretar vlade Nedic je bio sofer Dinkicev lako se dolazi do zakljucka da je SNS nastao od prefrabikata radikalnih idiota i lopovskih Ge17 ursovaca. Sto ce reci okupila se banda oko hotel granda. Zena na Tomicu je inace otvorila zubarsku ordinaciju u SIMPO.

Ovakvi, slicni i jos gori iz Surdulice, Hana i Banje opustosise sve u Vranju i sto je jos gore ne daju vranjancima da mrdnu pa sad hoce da menjaju ovo malo vranjanaca sto je ostalo. Ma vranjanci motke u ruke i najuri ovu nepismenu bagru!

Covek deli jajca i kupi stan u beogradu za 85000 evra.

A Tomica ce da proda i majku i oca i zenu sa sve zubarsku ordinaciju da dobije specijalizaciju! Tomice uspeo si kralju, ni batine ti nisu tesko pale!

Sad ce kerovi botovski da brane Bukija utrkujuci se ko ce vise da mu se uvuce u dupe. Haha. Sta reci vise o ovom coveku. Ovaj tekst i ovi snimci govore sve.

Pa tolika zaposljavanja ljudi koji nisu prstom mrdnuli za stranku a dobili posao, pa to nije za dzabe neko si ima tarifa, a vi ostali trcite za ove nepismene seljacine!!!

Jad i čemer vranjske tj vranjskobanjske politicke scene

Tugo majke

Moze litar zejtina poslanice

Tugo majko kakva nepismenoca

5 autobusa iz vranja za nis.ajmo jaja i sendvici

E,ovaj polupismeni,banjski URSovac koji ne zna da sklopi dve rečenice vedri i oblaci u ovom gradu,a da ne pričam koliko je para “zaradio”.Gonzi,jadnik ne sme ni da ga pogleda...Bruka od gradonacelnika.Samo napreDNO.

Strašno. koja transformacija ličnosti. Čovek je ambiciozan samo što je u celoj prići proradila procrnogorska veza porodice Bulatović sprege Niš-Vranje-Beograd. To govori da čovek u ovom vremenu ne preza za ništa kako bi došao do nekih svojih matrijalnih vrednosti. Porodica Bulatović je jedna od mnogih komunističkih porodica crnogorskog porekla. Tako da pojedini kao i njegov ujak ili stric od vojnog invalida (čovek ima šifru) pošto je posao vojnik napredne stranke dolazi do mesta Gradonačelnika i zamrzava status penzionera, ne običnog već penzionera invalida sa šifrom. To je zemlja Srbija a mi njihova deca, glasači.

Iz snimaka se vidi da je nepismen.Nepismen je zato sto mu je gimnaziju zavrsio tadasnji direktor Dragan Ilic Slonce jer mu je tata brdjanin u to vreme bio direktor banjske skole.Po zavsetku gimnazije upisuje takultet u Crnu Goru gde za cetiri godine odlazi pet puta i donosi u Banji titulu pomorskog pravnika.Zaposljava se u Simpo preko SPS jer mu je tata tada buo visoki tunkcioner SPS,a on 2001 postaje sekretar dr.Pejicu u Demokratskoj stranci.Za knjigu ga ne biva,ali za lopovska,sibicarska i zla dela je doktor.Sve su to geni i osobine iz crnogorsko presevskog podrucija.

Trebali ste kao naslov ovog teksta da stavite
Za one koji me znaju i ne znaju ja sam Bulat zvani Bulča

Bulat je kralj i treba našem gradu da krade ove jadne ljude zajedno sa Goranom Petrovićem. Već menjaju cevi kod Lepe Brene. Prva tura, nova avantura

Ej cuj pomorski pravnik . Sad ce resi rupu na bazen . Gonzi begaj od bagru ili si ti jos veca bagra.

Samo jedan autobus je otisao iz Vranja za Nis na otvaranje fabrike. Clanovi su okrenuli ledja korumpiranim bitangama koji ih lazu kradu i varaju. SNS se raspada. Niko vise ne veruje ovoj raspadnjackoj bagri koja zaposljava svalerke kupuje stanove od pokradenih para i krade pare na nelegalnoj gradnji. Clanovi su ovim pokazali da se ne plase ovih naprednih majmuna da ih ucene i pretnje Gestapoa ne plase i da ne zele da imaju posla sa korumpriranim idiotima . Mozes narod da lazes jedno vreme ali ne mozes da ga lazes sve vreme.

Bulatovic se namazao sa svim bojama i stekao veliku praksu za lopovske rabote zato je pored njega Djosa Denzi Petrovic Mice i jos mnogi drugi koji se kriju iza stranke SNS-a da im nije stranka verujte da ne bi mogli da budu ni strazari u nekoj firmi.
ovo je nevidjena kradja i bogacenje za veoma kratko vreme.

Najnovije vesti

IN MEMORIAM: Ivan Marković Kiva »

U Nišu je u sredu od posledica korona virusa preminuo Vranjanac Ivan Marković – Kiva. Ivan je rođen u Surdulici, a gotov...
ZutoCvece