Zašto Vodovod ne može da čisti sneg?

JP "Vodovod" u Vranju nije u mogućnosti da čisti gradske ulice od navejanog snega u januaru ove godine, «usred zime, kad mu vreme nije», jer raspoloživi kamioni nisu u stanju da nose raonike za čišćenje snežnih nanosa, saznaju InfoVranjske iz izvora u ovom vranjskom javnom preduzeću.

- Kamione za zimsku službu «Vodovod» je nabavio još 2005. godine, oni su godinama odlično radili, nosili raonike i čistili od snega gradske ulice, ali se na taj način, dakle, upotrebom raonika brzo habaju, amortizuju, pa sada, kada smo ušli u 2019. godinu, ne mogu da čiste sneg na vranjskim ulicama -, objašnjava sagovornik InfoVranjskih iz vranjskog "Vodovoda".

Izvor InfoVranjskih iz «Vodovoda» napominje da «zbog lošeg stanja kamiona za zimsku službu preduzeće ima problema sa registracijom tih vozila», a to je potvrdio i izvor InfoVranjskih.

- Ovi kamioni za zimsku službu ne mogu da prođu tehnički pregled, ali ih registruju pod političkim pritiskom iz Beograda, jer iz Vranja jave Beogradu za problem i "tamo gde treba" odluče da kamioni zimske službe vranjskog "Vodovoda" moraju da budu registrovani -, saopštavaju sagovornici InfoVranjskih iz "Vodovoda".

Podsećamo, građani Vranja, pa i deo gradskog rukovodstva, iskazali su nezadovoljstvo čišćenjem snega sa vranjskih ulica, a jedan od razloga je i što vranjski «Vodovod» nije u stanju da angažuje svoje kamione za zimsku službu.

Komentari

Zato sto ima najomrazenijeg direktora

Zasto Djosa koji je toliko unapredio rad Vodovoda ,sa svojim strucnjacima Denzijem Marijom Palalejom Nikolim kojima pise osmice a njih na poslu u opste nema , ne postavi raonike na Dastere koje je kupio radi unapredjenja rada vodovoda i cisti sneg po ulicama. Verujem da bi to bila velika usteda za gradsi budzet

Smenite DJOSU AMSTEL.

Navedite jedno preduzece koje je opstalo posle Djose? Covek je i mentalno i emotivno ratardiran. Plus Palaleja, Denzi lopurda....divno. Uskoro katanac.

NISTE NAŠLI ZA POTREBNO DA OBJAVITE ILI PRENESETE TEKST IZ DANAŠNJEG ŠTAMPANOG IZDANJA KURIRA O FABRICI SIMKA I DINASTIJI TOMIĆ KOJA NAS GODINAMA PLJAČKA I ZLOSTAVLJA

Pa objavive ttv vranje. Vranjsla plus, memajte brige

Najnovije vesti

AluTerm plus