Zašto su smenjeni DENZI i RUS?

Razlozi smene Dejana Stanojevića u „Urbanizmu“ i Gorana Trajkovića Rusa u „Parking servisu“ zapravo je kazna ovoj dvojici naprednjaka za ponašanje prethodne nedelje, saznaju Info Vranjske.

Prema potpuno pouzdanim izvorima iz SNS-a, i Denzi i Rus, inače pripadnici iste ekipe i lični prijatelji, u vreme održavanje izbora u Medveđi i dolaska predsednika Vučića u Leskovac nisu bili na terenu, kao svi odani naprednjaci, već su vikendašili u Grčkoj.

Stranka to nije želela da podnosi, da jedni moraju da idu čak u Medveđu dok je drugima dovoljna i Grčka, pa su smene, kažu, više vaspitno popravna mera nego neki obračun unutar SNS-a, ili, ne daj Bože, neka borba sa korupcijom i kriminalom unutar stranke, što svi očekuju, jer je SNS upravo poznata po tome.

Sve je za Denzoja i Rusa bilo lepo, kažu, dok čovek koji je bio sa njima u društvu nije počeo da njihovo odavanje grčkim uživanjima deli na drušvenim mrežama.

Neko je to video, pa još neko, pa su počeli komentari, a sve se završilo njihovom smenom sa funkcija u javnim preduzećima.

Zanimljivo, niko ne pravi pitanje što je Stanojević i dalje većnik, jer je taj položaj pod ingrencijom lokalne vlasti, dakle gradonačelnika Milenkovića.

Sad, štiti li on to Denzija, neće li da se zamera, zamera li se nekome... ko će ga znati.

Nije loše da malo i oni sami znaju šta rade, ali, ovakva demonstracija moći za pamet je ostalima - pazite šta radite!

SSB

Komentari

A STO MI NE SMEMO DA IDEMO NA ODMORE A VI SMETE DA KUPUJETO AUTA OD PO 30 ILJADE EURA . MORE MRS BRE LOPURDINE JEDNE..DZOA SMENITE PRVO PA TD CE VE SLUSAMO

A STO MI NE SMEMO DA IDEMO NA ODMORE A VI SMETE DA KUPUJETO AUTA OD PO 30 ILJADE EURA . MORE MRS BRE LOPURDINE JEDNE..DZOA SMENITE PRVO PA TD CE VE SLUSAMO

Ako je to razlog onda smo gori od najgorih šljamova na svetu. Obojca su kriminalci, jedan i osuđen a smena zbog Grčke?! Amebe imaju više dostojanstva i mozga od SNS mafije.

A ja se pitam zasto su bili na funkcije do sad.Sad smenjujete vrtite trtite kao nesto radite.Idu izbori pa ajde da narod vidi.Video je narod sve.Ni za pare nece vise da ve glasa.

Videli smo sliku "video" na internetu kako se glasalo u Medvedi i kako SNS pobeđuje. 3 žene pune kutije sa listićima gde je upisan glas za SNS. Ispraznile kutije pa ih pune po njihovom. Eto tako voda pobeđuje ovaj JADAN NAROD. Evo ga još odavno agituje i ne skida se sa tv. Muka mi više od njega.

A kad ce da bude najuren i Mice, i on je iz iste ekipe buzdovana? Covek je cist cirkus, takvi ljudi vam samo brukaju stranku. Nikad vi necete da se opametite a i videcete kako cete da prodjete na lokalnim izborima!!!

SNS će pobediti u Vranju na čelu sa Bulatovićem zbog odgovorne politike koju vodi . Svi smenjeni direktori znaju zašto su smenjeni i oni koji će tek biti . Zato pamet u glavu jer nema zaštićenih

Браво, народ ће га нема још малко, млади побегоше. Старци само. Браво!

Choveku jedan sendvic

Mislim da je vece je pitanje zashto su oni josh u vlasti?

Najnovije vesti

Opet HAOS na Dečijem »

Umesto da, nakon niza primedbi zaposlenih, trajno reše problematičnu situaciju oko organizacije rada u Dečjem dispanzeru...

Pobeda GRK-a za vrh tabele »

Ekipa GRK Mladost iz Vranja u nedelju je u okviru Prve lige “Istok” pobedila BSK iz Bujanovca sa 26:20, u utakmici koja...
ZutoCvece