Zašto je otvaranje nove Hirurgije prošlo BEZ HIRURGA?

Svečanom otvaranju novog Hirurškog bloka u Vranju nije prisustvovao nijedan viđeniji ovdašnji hrurg, osim upravnika Bolnice Saše Đorđevića i načelnice Hirurgije Svetlane Mihajlović, a i oni su tu bili po funkciji koju zauzimaju.

Saznaje se da je razlog odsustva ljudi zbog kojih je i nova hirurgiija otvorena zapravo to što ih direktorka Zdravstvenog centra dr Ljiljana Antić uopšte nije ni pozvala.

- Direktorka ZC Vranje nije pozvala one najiskusnije vranjske hirurge, dr Momčila Stošića, dr Batu Manasijevića, dr Nenada Nedeljkovića, dr Momčila Stoiljkovića, to je neviđeni blam rukovodstva i skandal bez presedana u vranjskom zdravstvu - ogorčeno priča sagovornik Info Vranjskih iz ZC Vranje.

Ovaj izvor tvrdi da je uzrok neviđenog skandala «lični animozitet direktorke ZC Vranje prema navedenim hirurzima».

- Dr Ljiljana Antić ima «svoje» lekare i sestre, ali i one koje ne podnosi, svesna njihovog autoriteta i sposobnosti, pa to važi i za dr Stošića, dr Manasijevića, dr Nedeljkovića i dr Stoiljkovića, jer ona njima nema šta da kaže ili naredi, pa je odlučila da ih ne pozove na svečano otvaranje, pošto bi predsedniku Srbije da su bili pozvani mogli mnogo toga lošeg da kažu za aktuelnu direktorku - smatra sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih iz ZC Vranje, ipak, nalazi «utehu» za nepozvane u činjenici «da na svečano otvaranje hirurškog bloka nisu došli i oni koji je direktorka pozvala, pa čak i načelnici odelenja koje je ona postavila»!

- Lično mi je poznato da se načelnik jednog odelenja s bagatelisanjem oglušio o poziv direktorke koja ga je imenovala na taj položaj, slanjem kolege lekara da ga kao navodno zameni na svečanosti - tvrdi izvor Info Vranjskih.

S. Kostić

Komentari

Bio je glavni hirurg Vucic Acko.

Zato sto ih nemamo

Već sam pisao. Ali opet.
GLUPOST. i neznanje pisca za blog.

Ne znaš ti bato ništa. Jer se politika i vodi da ispliva šljam, a ne prave vrednosti.

Gde su ortopedi, urolozi, ginekolozi...bitno da je tu direktorka ...

Ajde ne kukajte svi radite privatno a neki i privatno u drzavno

Hirurški blok, po definiciji, sadrži hirurgiju, ortopediju i urologiju i prijemni službu od specijalista ne utentne medicine i opšte prakse. Najbitnija životno ugrožavajući trauma se posle prve hirurke pomoći i anest. Animacije seli na prvi sprat. Ortop

U prvi red su bile sve mlade i odabrane med sestre kao da se bordel otvara. Gde su stare i iskusne sestre koje će stvarno da rade u tom hir bloku ?????Pogrešno taktički skroz.

Da se ne brine direktorica. Vučić i njegovi iz protokola su već dobili pismo sa potpisima lekara i blize su upoznati sa STVARNIM stanjem u ZC.

Hirurzima bi trebala da bude cast,a i jeste sto nisu pozvani na lose izreziranu CIRKUSKU predstavu povodom otvaranja novog hirurskog odeljenja,jer oni ne pripadaju polusvetu STARLETA koje su toga dana bile prisutne (cast izuzecima).
Neke od njih nikad vise nece krociti tamo ili mozda hoce.Svi putevi vode prema hirurgiji,hteli mi to da priznamo ili ne.

Najbitnije je da je tu tik uz Vucica bila Marija Stefanović u punom sjaju sa napumpanim ustima i glavna sestrica sa kratkom suknjicom.Dve glavne “dame” u ZC,sa još uvek neprikosnovenom Bukijevom ženom.Glavni kadrovi direktorke Antić.Sve ostalo je potpuno nebitno.NapreDNO!

Neprikosnovena Bulatovicka se divno uklapa sa zavrsenom kozarskom skolom!Sve su kockice super slozene!

napreDNO

Ето, и после ме питају што се не вратим у Врање. Зашто бих, да ме препишава свако с партијску књижицу?

kakva direktorka,pa nema podršku svojih kolega,lekara,o tome govori peticija specijalista bolnice sa preko 90%potpisanih

pa ni 90%načelnika koje je ona birala je ne podrzava

Načelnici koji nisu potpisali peticiju su:Marija Stefanović-ORL,Gordana Radojičić-NEUROLOGIJA,Goca-Bizonka-GINEKOLOGIJA,Jadran-UROLOGIJA,Mija-NEFROLOGIJA.Stidite se duše prodane.Kako vas nije sramota?

Mome Stošić najiskusniji hiriurg ??? Hahahahahahahababahahahahahahahahaha, jaoooooo Babacko hahahahaha Čaše lomim ruke mi krvave ..... hahahaha...

I Trebalo bi.
Zloba ti neće pomoći. Možda onaj drugi plan-biblioteka.

O kojoj hirurgiji pričate, prazna zgrada, blokada 100 dana 300 miliona, nema rukavice i spricevi, ja ne znam da li je narod lud ili je toliko slepilo zavladalo..

Obavestite glavnog Sefa da novootvoreno hirursko odeljenje ne radi.

Za razliku od ostalih dve dame u prvom redu su institucija za njih!!!

Petre, Dr Stefanovic sa zavrsenim fakultetom i specijalizacijom u roku za razliku od ostalih lekara zasluzila je da bude u prvom kredu.Sve pohvale za Dr Mariju Stefanovic

Hahahahaha...Pa ona više liči na starlete iz Parova ili Zadruge,nego na doktorku.Ona sa medicinom nema blage veze...Cirkus!

Jana,Marija Stefanović je završila fakultet sa prosečnom ocenom 6,5,a kako je završila specijalizaciju bolje da ne pričam.Pitaj nekoga na ORL klinici u Nisu,pa kad ti ispricaju onda napisi u komentaru šta su ti ispričali.Bolje glavu u pesak,kao noj.

Marija nacelnik,Zivkovic nacelnik..ko se seca 90-ih i gimnazije tada,sve mu je jasno

PA KUDE JE MICE HIRURG VRNITE GA .STRUCAN JE U SVE STEANKE BIJA PA SD MOZE I DA VRSI OPERACIJE.MICKO POZDRAVIJATE DRUGAR IZ BG

Mnogo je jasno zašto nije potpisala Goca Bizonka jer ona jadnica se tolko puta brebojila stranacki da nema pojima gde se nalazi. A Jadranova žena ,vrla pravnica je posle mnogih izgubljenih sporova protiv zc vracena da radi u isti taj zc pa ovčar ne može da se potpise. Sve je jasno sve sami ljigavci i sitnosopstvenicki interesi i prodane duše.

E moji sugradjani, dok je vas ovakvih, lecice nas vracarice i tobože doktori... ne postoji novi hirurški blok niti išta u njemu, postoje samo dugovi i rupe koje niko neće da zakrpi...

Ziveli nadri lekari babe vracare...uh

Postovane kolege , batalite piisanje i zavrnite rukave , po broju operacija neko ce uskoro pisati recepte

DACE ODMORI GA MALO TELEFON

sramota za pobrojanie načelnike,sami da podnesu ostavke,pa njima je najvažnije da su nacelnici a ne pravda i kolegijalnost,dno dna

Najnovije vesti

AluTerm plus